Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 3:09 pm Заглавие: Tutoriali za nachinaeshtite! |
|
|
Tochno gledah edin sai, i mi hrumna che shte bude dobre da napravime edna "Vajna tema" :) s osnovnite neshta pri risuvaneto. Smjatam che tova shte bude ot goljama polza za povecheto nachinaeshti hudojnici tuk na foruma. Kato nachalo edin urok za risuvane na glava:
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 3:12 pm Заглавие: Draperija |
|
|
I malko risuvane na draperija:
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 3:24 pm Заглавие: |
|
|
mnogo gotini neshta Kuzmich, ogromnoe spasibo;) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Uuuuuuuuuu, twa e tochno kato za mene :)))) Thanks zemlyak :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 3:57 pm Заглавие: |
|
|
ъъъъ, имам някои забележки по туториала на главата
1. Прескочени са някои важни конструктивни стъпки между 1 и 2, тъй като гледам направо си липсват, а точно тук идва голямо "издънване", не изключвам и себе си
2. на 4 стъпка - кви са тия нацвъкани полутонове, не само рисунката се почва общо, но и светлосянката
3. аз отзад на тила рефлекс не виждам, плоско е, не е ясна колонната сянка
4. тоя контур във финалния вариант няма работа - убива обема |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 4:02 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | ъъъъ, имам някои забележки по туториала на главата
1. Прескочени са някои важни конструктивни стъпки между 1 и 2, тъй като гледам направо си липсват, а точно тук идва голямо "издънване", не изключвам и себе си
2. на 4 стъпка - кви са тия нацвъкани полутонове, не само рисунката се почва общо, но и светлосянката
3. аз отзад на тила рефлекс не виждам, плоско е, не е ясна колонната сянка
4. тоя контур във финалния вариант няма работа - убива обема |
mim, dai da vidim edna tvoia glave de _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 4:06 pm Заглавие: |
|
|
моите глави мишките са ги изяли отдавна
не съм рисувала от години |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 4:11 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | моите глави мишките са ги изяли отдавна
не съм рисувала от години |
emi sega e momentut da spretnesh svesten tutorial, seriozno _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 moje li da dadesh imeto na saita. Az sam si nameril niakolko ruski no tozi mi se struva dosta po dobar. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 5:38 pm Заглавие: |
|
|
blelemon написа: | Ky3Mu4 moje li da dadesh imeto na saita. Az sam si nameril niakolko ruski no tozi mi se struva dosta po dobar. |
Ami znachi tova e prepratka ot tuk http://www.sijun.com/dhabih/mainscreen.html , ima edin pi4 tam deto gi puska/fredflcikstone/. Inache sega shte se razrovja i po drugite saitove da vidja kakvo moga da namerja i pak shte postna. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 6:08 pm Заглавие: |
|
|
abe ia vsi4ki na Slaveikov /ploshtada/ i bez Bames da ne se vrushtate..... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 6:31 pm Заглавие: |
|
|
Za tezi koito razbirat ruski: http://www.graphics.ru/tutor/ - uroci po Photoshop, Adobe After Effects, Illustrator, Premiere, Macromedia Flash, Director, Corel Draw!
Tutor ot Roberto Campus - http://www.robertocampus.com/ - njakoi naistina interesni nachini na rabota s Painter!
Sushto mnogo interesni uroci, ili po-skoro procesi na rabota - http://www.gfxartist.com/features/tutorials
Sbornik ot linkove kum online tutoriali - http://www.sumaleth.com/links/la.php?cat=Tutorials&sub=_digital2d&t2=All%20Tutorials&t3=Digital%20Media%202D&page=1 , mnogo cenen sait, i goljamo raznoobrazie ot tehniki i stilove! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 7:37 pm Заглавие: |
|
|
верно яки са ама нищо не може да замени life drawing часовете :)
не че въобще помня нещо от тях вече :-/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 7:39 pm Заглавие: |
|
|
az po golqm tutor ot live drawing ne sum 4uval :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 10:10 pm Заглавие: |
|
|
OPREV написа: | az po golqm tutor ot live drawing ne sum 4uval :) |
E, vse pak ne vsichki mogat da vzimat live uroci, puk i tutorialite sa po-skoro zaradi osnovnite pravila i vuobshte za pomosht. :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Edin update: interesen sait za pochitatelite na mangata i vuobshte na animeto - http://www.polykarbon.com/tutorials/index.htm , mnogo tutoriali!!! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2003 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Aide malko risuvane na choveshka figura :)
Tutorial 1
Tutorial 2
Sujaliavam ako kachestvoto e nisko, no pone se nadjavam da se otvarjat burzo :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2003 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Ima li njakakuv shans da se napravi temata "Vajna"? Obeshtavam che shte ja update-vam redovno s vse novi i novi neshta :) Puk i shte bude interesno i polezno za vseki koito poseti Graphilla.com :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ER

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2003 3:55 pm Заглавие: |
|
|
http://www.anticz.com/heads.htm
za tezi koito iskat da nauchat basics za glava- by Ron Lemen aka fredflickstone, ako ne gresha... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|