Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 10:23 pm Заглавие: Странство |
|
|
кой живее/работи извън родината и какво би споделил/а от опита си? т.е. как ви харесва :)
аз съм трета година в среден американски колеж на който единственото хубаво нещо е че е на две крачки от NY (и също че ми плаща всичко ;) ). Още не съм си търсил работа по професията...
принципно не ми допада като за живеене, след като завърша, ако си намеря наоколо работа, ще поседя 2-3 години да събера малко капитал и ще се прибирам. Е, поне засега такива са ми плановете :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 1:07 am Заглавие: |
|
|
ako kaje6 i kak taka uspq da nameri6 kolej deto da ti pla6tat obu4enieto, zlaten 6te si :) az tursih tursih i se otkazah :P _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 1:46 am Заглавие: |
|
|
с един месец обикаляне по страници на университети и колежи и пращане на мейли с питанки :)
моя няма да го кажа щото се насъбраха много българи тука дето не ми допадат ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:16 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | щото се насъбраха много българи тука дето не ми допадат ;) |
6to taka bre Imperial... :) kiseli guzar4eta s kupi6ta CD-ta s rodna 4alga li se iztresoha?!??:)))) trebva USA da se flootva s kaka Sofka & hhAziss:))
poznavam dosta hora v stranstvo i se revat 4e kato doideli drugi ot BG i po4vali da se "e..at" vzaimno.. :)))))) dali e mit ili ne??!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2003 2:27 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | trebva USA da se flootva s kaka Sofka & hhAziss:))
|
be te Xamerikancite si imat chalga bre...kuntrito ko e?Na tqh samo azist i sofi marinova im trqbvat i suvsem she podskochat s/u terorizma :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2003 2:38 pm Заглавие: |
|
|
А Кy3мu4 ко се спотайва в Nordrhein Westfalen и не помага на нашия верен хъш в странство с опит и съвети като как се живее за рубежом с локални нрави и хора :) _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|