Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tarambuka3500
|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 2:06 am Заглавие: мнение |
|
|
...Пък според мен всичките отворковци дето оплюхте човека сте просто група безмозъчни надувки, дето само знаете да критикарствате. Явно този форум с неговата twisted система за одобряване на потребителите е просто място, където група бездарни дизайнери се събират и оплакват взаимно един на друг.
Тук-там има по нещо интересно разбира се, но предимно е 'вижте 'къф жесток рендер намерих на еди кой си сайт'.
А когато някой новак покаже нещо свое, вместо да кажете "добра работа, но има още много да учиш, дерзай" само плюете. Смешно е.
Да не говорим за безумния спор за Академията, Хе-хе-хе :)
Отделих 2-3 дена да разгледам форума Ви (нали бил Частен) след като попаднах на него, но мисля че не заслужава повече вниманието ми.
O'резервоар, лузери :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 2:22 am Заглавие: Re: мнение |
|
|
tarambuka3500 написа: | ...Пък според мен всичките отворковци дето оплюхте човека сте просто група безмозъчни надувки, дето само знаете да критикарствате. Явно този форум с неговата twisted система за одобряване на потребителите е просто място, където група бездарни дизайнери се събират и оплакват взаимно един на друг.
Тук-там има по нещо интересно разбира се, но предимно е 'вижте 'къф жесток рендер намерих на еди кой си сайт'.
А когато някой новак покаже нещо свое, вместо да кажете "добра работа, но има още много да учиш, дерзай" само плюете. Смешно е.
Да не говорим за безумния спор за Академията, Хе-хе-хе :)
Отделих 2-3 дена да разгледам форума Ви (нали бил Частен) след като попаднах на него, но мисля че не заслужава повече вниманието ми.
O'резервоар, лузери :) |
Добър опит...
Сега ми стана криво, гледаш ли... разбили сме предстаите ти.
Тази вечер ще си легна с чорапите.
На мене поне нема да липсваш.
Успех!!! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 5:48 am Заглавие: Re: мнение |
|
|
tarambuka3500 написа: | Отделих 2-3 дена да разгледам форума Ви (нали бил Частен) след като попаднах на него, но мисля че не заслужава повече вниманието ми. |
айде по живо по здраво обратно в дир.бг дето мноо повече заслужава божественото Ти внимание |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Ако някой го интересува, longjohn и tarambuka3500 са или един и същи човек (аз залагам на тази възможност), или братя, или любовници или нещо от рода :)
Т.е. пишат от едно и също място. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
.... то шизофренията е разпространена тука у графилско.... да не даам примери, че некои вече си зеха поука :)))).......... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 1:38 pm Заглавие: |
|
|
някои деца не четат внимателно:) то си е за тях! нещо се обиди човеко... ами какво от това! мен лично това ама въобще не ме вълнува. да иде дето си ще. най-добре да иде на... се тая... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 2:32 pm Заглавие: |
|
|
abe man, ti se reg-na samo za da kajesh kolko ne ni haresvash li?
pyk tuk mai ne e mqsto da se haresvame edin drug, pone si misleh 4e e mqsto za grafika, a ne klub zapoznanstva s prekrasni hora sys sini o4i... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Прав си... никой тук не заслужава твоето внимание!
Все си мисля, че някъде би трябвало да има място специално като за вас - добрите, кадърните, човечните... ма няма... няма детски градини за възрастни и това си е!
Пич по-добре да те "намачкат" тука бруталистите, които все пак са благоволили да ти отделят от времето си! Иначе клиенти с мазна усмивка и добра дума ще те режат за поръчки а ти няма и да разбереш защо! Ако си мислиш, че тук те кастрят несправедливо, чакай да видиш живота как кълца!
p.s. Извини ме, че ангажирах бесценното ти време с моите просташки бръщолевения. Аз съм лош, губ и некадърен... затова...
p.p.s. пропуснах ...грозен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 3:17 pm Заглавие: |
|
|
abe tva da ne e sladur.com ta da se haresvame ........ basi _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2003 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | .... то шизофренията е разпространена тука у графилско.... да не даам примери, че некои вече си зеха поука :)))).......... |
Ami sled uspeshno lechenie v 4ti kilometur uspqh da se vzema v ruce i da
zapochna na novo.Inache toq tip mi pripomnq loshite stari vremena. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyager
|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2003 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | abe tva da ne e sladur.com ta da se haresvame ........ basi |
е тва е яко :)))))
Отдавна не бях наминавал, забавно е станало тук :-) _________________ Rien ne vas pleux :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2003 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Пък FTP Voyager-a ми забива....мразя те...ти си виновен.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tarambuka3500
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 11:54 pm Заглавие: хо-хо |
|
|
Случайно ми пратиха линк към това което съм предизвикал, та няма как да не взема отношение просто :)
бастуни сте и таквиз ще си останете, о, художниченца жалки...[/b] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 12:14 am Заглавие: Re: хо-хо |
|
|
tarambuka3500 написа: | Случайно ми пратиха линк към това което съм предизвикал, та няма как да не взема отношение просто :)
бастуни сте и таквиз ще си останете, о, художниченца жалки...[/b] |
Така е, прав си! Безкрайно сам ти благодарен, че ми отвори очите (и ми накриви оная работа). Нека ти върна жеста! Ти, драги, пък си поредният анонимен отворко, чието мнение, най-много да ме накара да се почеша замислено докат си го местя в другия крачол. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Дек 27, 2003 5:47 pm Заглавие: Re: хо-хо |
|
|
tarambuka3500 написа: | Случайно ми пратиха линк към това което съм предизвикал, та няма как да не взема отношение просто :)
бастуни сте и таквиз ще си останете, о, художниченца жалки... |
Ей момче! Що забрави "о, фотографченцата"?! Криво някак си ми стана....
"случайно ми пратиха линк" :-)) смехурко... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Дек 27, 2003 6:41 pm Заглавие: |
|
|
offtopic: абе нямаше ли едно анимационно филмче дето в него главните герой бяха смехораните... или бяха сръдльовци.. _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Дек 27, 2003 8:50 pm Заглавие: |
|
|
atmos_fear написа: | offtopic: ... герой бяха смехораните... или бяха сръдльовци.. |
i dvete sa ot edna i sushta animacia ednite biaha "oponenti" na drugite :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2003 4:13 pm Заглавие: |
|
|
atmos_fear написа: | offtopic: абе нямаше ли едно анимационно филмче дето в него главните герой бяха смехораните... или бяха сръдльовци.. |
ne be smrudliovci ama ima mnogo takiva tuka ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2003 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ne be smrudliovci ama ima mnogo takiva tuka ;) |
аааахааам.. една мистерия по малко
а някой помни ли как се казваха главните герой
а мечето рукспин кой помни ? а. Хахахах Туйк и Елби... и ОЧЗ .хахахахахаха баси якото беше ей.. Станеше ли 6-7 вънка на площадката нямаше живо дете ( е за немуртви незнам ) всички бяхме пред тв-то и гледахме костенурките нинжа ::))) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|