Graphilla.com :: Преглед на тема - AngeloFF Present AngeloFF

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

AngeloFF Present AngeloFF

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2003 9:01 pm    Заглавие: AngeloFF Present AngeloFF Отговорете с цитат

Zdravete na vsichki tuk mai nekvo predstavqne trqbva da si napravq ami ... neznam postvam edna glava na kaledar deto q pravix naskoro che se radvam na komentari i t.n. a pak po natatak mode i cheshto po seriozno da postna ...

www.exartonline.com/Slavianka/exart.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2003 9:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ех тоз radial blur колко го обичам и аз...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
AngeloFF

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 4:16 pm    Заглавие: ? Отговорете с цитат

zashto kakvo mu e?
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди да са те емнали за оформлението, аз да ти кажа няколко чисто юзърски забележки...
Това не е глава за календар... това е web сайт, мултимедийна презентация, flyer... но не и календар, независимо от това, че си ковнал 2004 на две места.

Не тълкувам естетическите качества, ами идеята. Трябва да е ясно че е календар, дори без да го казваш...

Помисли, какво всъщност представлява един календар?

p.s. а за консервите на Славянка... на руски се пише "килька"! Има още 3 правописни грешки, ако ти трябва хелп, драсни два реда...
Sami

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А-ха и аз имах същото усещане като N1x0n. Има даже и galery. На човек му се ще да кликне, ама - ако кликаш на календар...
Повечето от надписите почти не се четат.
AngeloFF

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 6:31 pm    Заглавие: hey ney Отговорете с цитат

samo utotcheniq malko da dam 1vo ne pretendiram che znam ruski i 2ro etiketite na slavianka ne sa za obsajdane :+) inache ima dota raboti da se korigirat ama az sam napravil 1 greshka ... pisal sam che e glava na kalendar a sam imal predvit klendarche ... ot malkite :+) inache drugi zabelesh kato izkluchim po gornite
n1x0n

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 4:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти какви забележки очакваш да чуеш след "това за мен не е календар"?! Това което ти казах важи като цяло, за идеята... може да е 100*70 може да е колкото пощенска марка, това аз за себе си не го приемам за календар...
Размера не оправя нещата, дори повечето от проблемите, които съм убеден, че утре експертите ще ти разяснят, се задълбочават от малкия размер.
Разбира се, първо изслушай и останалите, защото може пък аз нещо да бъркам...

p.s. а за руския не ми скачай, защото са ви пълни етикетите с грешки! Предложих ти помощ /извън коментара по календарчето/, каквото очевидно ви е нужна, ти взе да ми го превръщаш в основна тема!
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 5:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ma kakvo ime samo.. EXART...mha
AngeloFF

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e chakai de ne se obijai za etiketite i ruskiq taka ... znam che sa bombok az samo gi korigirah a pak imeto ne moga da napisha na ruski , kolkoto do kalendarcheto che go pipna malko dnes i pak che go posnta ... da vidim moje da ima poddobreniq :+)
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xmm...kato izkliuchim nadpisite web,gallery, multimedia i tn. ...purvoto neshto za koeto se seshtam kato go pogledna sa ekstremni sportove s toq "X"...n1x0n dobre go kaza...za wallpaper ili za web OK..ama za kalendar ne stava...i mahni toq glow na bukvite dolu..
AngeloFF

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 5:00 pm    Заглавие: Vaprosche Отговорете с цитат

Samo iskam da popitam: ZASHTO vinagi trqbva da e kato na drugite ? zashto da ne e neshto razlichno ...neshto svejo ... (ne che pretendiram tova da e mnogo svejo ) ama vse pak NE iskam da vlizam v obshto prietite normi :+)

P.S. Blagodarq za vnimanieto!
me

Местожителство: Air

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

he SYGLASEN sym s ANGELOFF 4e trqbva da e svego i novo, no pri4inata 4e ne vsi4ko praveno dosega ne e svego i novo e 4e za da stane ednovremenno s tova i EFEKTIWNO trqbva mnogo MISYL, taka 4e primerno ako slogi6 qrko sinio , qrko 4erveno, baneno i magenta v edin gradient tova 4e nikoj ne go e pravil predi teb ne zna4i 4e e novo i svego,

specialno za kalendar4eto - moge da stane po-dobre i naistina prili4a mnogo na web stranica(moge da go napravi6 na takava :))
to4no v tozi vid ako trqbva da sym izkren ne mi izglegda svego i novatorsko prosto za6toto ako pogledne6 v web ima dosta podobni ne6ta s radial blur-a, etc..

Uspeh!
Pozdravi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

AngeloFF - na sy6tiq novatorski princip sa se provalili kavadratnite gumi za velosiped, sveja ideq ama...
n1x0n

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какъв е проблема с нормите и "като при другите"? Дай пък да правим сайтове без бутони и календари без дати, че да не сме "вкарани в нормите".
Ако си добър, ще можеш да правиш шедьоври именно "в нормите", защото клиентите са норма, парите са норма, шефа ти е норма...
Има си правила при правенето на календари, лога, етикети, визитки и всичко подобно. Тези правила ги има, не за да те ограничават в творчеството, а за да не правиш "свежи" и "различни" неща, които ще отидат директно в кофата на арт-директора поради нецелесъобразност.

Съвета ми е да направиш някои корекции именно в този смисъл, защото утре ще дойдат "зверовете" и имам чувството, че такива неща ще чеуш, дето...
AngeloFF

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 5:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a az ako ne iskam da chuq kritika nikoga nqmashe da postna nishto moe zashtoto znam che oshte sam prekaleno mladichak v tozi biznes. Napravish go tochno po prichinata da polucha kritika ot kompetentni hora za da moga da poptavq greshkite si ... nali v kraina smetka za tova e tozi forum :+). Ama opredeleno tuk mi haresva che posnta oshte neshto moe ama predi tova che si opravq tova :+). Ako nqkoi iska ICQ nomera mi e tuk da pishe priemam vsekva kritika i mi se iska da se zapoznaq s gotini hora koito znaqt za kakvo stava vapros ... are stiga sam pisal che mai se poooooooooooolqh malko mnogo :+)
Sami

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 5:51 pm    Заглавие: Re: Vaprosche Отговорете с цитат

AngeloFF написа:
ZASHTO vinagi trqbva da e kato na drugite ? zashto da ne e neshto razlichno ...neshto svejo ...

Toчно това не е нито ново, нито свежо. И не носи идеята за това, което се рекламира. Стилът е отпреди няколко години.
AngeloFF

МнениеПуснато на: Нед Дек 14, 2003 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

prav si! kolkoto i da ne mi se iska :+) , no vapreki vsichko govorq po princip
penkata

МнениеПуснато на: Пон Дек 15, 2003 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Az samo iskah da ti predloja da go napravi6 v siniozelena gama. Moje i da izglejda po-dobre.

No kakto si preceni6.

Spored men ne stava za malko kalendar4e 6toto 6te se izgubiat tekstovete.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AngeloFF

МнениеПуснато на: Пон Дек 15, 2003 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tekstovete che gi opravq zadaljitelno , no sam vijdal podobni malki kalendarcheta i da Vi kaja bqxa mnogo efectni :+) ama che vidim che gi pipna ....chekai che mi padnaxa edni super prostotii na glavata :+)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети