Graphilla.com :: Преглед на тема - Някой да е работил със/във WebDezign?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някой да е работил със/във WebDezign?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 15, 2003 10:05 pm    Заглавие: Някой да е работил със/във WebDezign? Отговорете с цитат

За тези WebDezign става въпрос:
http://art.bg/webdesign/index.htm
Някой да е работил с тях, да знае нещо за благонадежността им и т.н.?
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2003 11:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

като им гледам сайта по-добре да не се работи с тях
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
jeremiah

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2003 12:01 pm    Заглавие: Работя там, какво точно те интересува? Отговорете с цитат

за благонадеждност :-) ... кой знае.. толкова фирми в нашата област се появиха, вдигнаха много шум и фалираха. Все пак УебДизайн е от 1997г.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
n1x0n

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2003 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Налага се да поема техни недоволни клиенти... и почнаха едни проблеми с прехвърлането на домейните, хостингите и т.н.
та искам да знам дали е случайно или са "пациент с история"?
Това имах предвид под благонадеждност...
А това, че не са фалирали от 1997 до сега, нищо не ми пее, като го гледам онзи "космос" там...
Гост

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 4:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

AWE ot 97 nasam niamhte wreme da ponau4ite nesto za WEBA i designa li,
stoto ni ste web ni ste design. A twa kolko dushi sa se pree..ee..li ot 97 godina nasam sie tehen problem:))
Върнете се в началото
jeremiah

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и започна голямото оплюване... надявах се поне в този форум това да не се случва, но не става, нали? На Никсен разбрах какъв му е проблема - Налага се да поема недоволни клиенти на някаква фирма звучи някак гордо.. и защо ли го споменава въобще в този форум предимно за дизайн!?! Недоволни клиенти винаги е имало, има, и ще има .. професионалистите тук го знаят.. Но на тебе какъв ти е проблема - искаш да учиш някого на уебдизайн ли, .. "niamhte wreme da ponau4ite nesto za WEBA i designa li, stoto ni ste web ni ste design "... или името УебДизайн те дразни..
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jeremiah написа:
и започна голямото оплюване... надявах се поне в този форум това да не се случва, но не става, нали? На Никсен разбрах какъв му е проблема - Налага се да поема недоволни клиенти на някаква фирма звучи някак гордо.. и защо ли го споменава въобще в този форум предимно за дизайн!?! Недоволни клиенти винаги е имало, има, и ще има .. професионалистите тук го знаят.. Но на тебе какъв ти е проблема - искаш да учиш някого на уебдизайн ли, .. "niamhte wreme da ponau4ite nesto za WEBA i designa li, stoto ni ste web ni ste design "... или името УебДизайн те дразни..

ne be pi4... prosto ste mnoo zle i kat site i kat folio :))
twa iska da kae nubzito.. ne da ta uchi na neshto... ti sa ne go priemaj lichno bre - toj za firmata wi gowori ne za tebe specialno :)
Върнете се в началото
jeremiah

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 7:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти Ясене, че разтълкува мисълта му. Е-е, сега вече ми олекна. Не било лично. :-)).

twa iska da kae nubzito.. ne da ta uchi na neshto... ti sa ne go priemaj lichno bre - toj za firmata wi gowori ne za tebe specialno :)[/quote]
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 7:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jeremiah написа:
Благодаря ти Ясене, че разтълкува мисълта му. Е-е, сега вече ми олекна. Не било лично. :-)).

mola, mola... za nishtu... winagi gotof da pomogna...
Върнете се в началото
jeremiah

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 7:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

twa iska da kae nubzito.. ne da ta uchi na neshto... ti sa ne go priemaj lichno bre - toj za firmata wi gowori ne za tebe specialno :)[/quote]
Върнете се в началото
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Алоооо... пиперливия Йеремия!
Сега пък вземи ми се скарай, че сте се издънили?! "Гордо" било звучало, че поемам недоволни клиенти- хич не ми е гордо, но е работа и ще си я свърша!
Ще го споменавам където аз преценя за уместно, а за твоето участие в тази тема, казах какво мисля : работиш там, не си обективен - край на обсъждането.
Това че други те насметоха... оправяй си се с тях, а най-добре покажи сайтове които си правил, за да им докажеш, че не са прави!
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 7:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jeremiah написа:

twa iska da kae nubzito.. ne da ta uchi na neshto... ti sa ne go priemaj lichno bre - toj za firmata wi gowori ne za tebe specialno :)
[/quote]

twa go widehme de?
Върнете се в началото
OPREV

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 7:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

adi priznaite na 4oveka 4e mu zavijdate de !

nai ve4e avatara .. toi e nai zavistliv tuka
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

OPREV написа:
adi priznaite na 4oveka 4e mu zavijdate de !

nai ve4e avatara .. toi e nai zavistliv tuka

:))
OPREV pozna - imash bira OPREV :)))))
...

ama... twa e shtot si shmatka - kazwal li sam ti go :)P
Върнете се в началото
jeremiah

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 8:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ники, темата явно се завихри и ще изгубя още малко време до изчерпването й... след което, можеш да плюеш до пресъхване на устата или схващане на пръстите по клавиатурата..
Нали не е честно да се говори срещу някой и да не се иска мнението му. Това само по Татово време го е имало.. Имаше една мисъл: "Мога да мразя мнението ти, но още повече мразя онзи, който те спира да го изкажеш".
Така че и другите, дето са ме "насмели" могат свободно да си метат.
Само че, щом искаш обективна оценка, нека мненията да са конкретни, а не от вида "не сте уеб не сте и дизайн".. за лошо или за добро - сме.
А последната ти реплика "а най-добре покажи сайтове които си правил, за да им докажеш, че не са прави". Е-е, те са си там .. на същата страница с портфолиото.

http://www.digitalentropia.com/webprojects/indexbg.htm

Сега какво, ще си мерим ....... ? Не всички сайтове на една фирма или дизайнер са непременно добри от дизайнерска гледна точка, но какво да се прави - клиенти.. бюджети.. Има огро-о-оомна разлика м/у това да направиш един, два страхотни сайта, които правиш повече за удоволствие, и непрекъснато да правиш уеб сайтове като се съобразяваш с клиенти.. не можеш да се харесаш на всички. Да не мислиш, че съм доволен от всичко, което съм направил. Но не виждам причина за това отношение. Всички правим сайтове, всички правим някаква реклама, но нека да не е за сметка на колегата. Така че, малката фукня, която направи за сметка на УебДизайн остава твоя актив от този постинг.

[quote="n1x0n"]Алоооо... пиперливия Йеремия!
Сега пък вземи ми се скарай, че сте се издънили?! "Гордо" било звучало, че поемам недоволни клиенти- хич не ми е гордо, но е работа и ще си я свърша!
Ще го споменавам където аз преценя за уместно, а за твоето участие в тази тема, казах какво мисля : работиш там, не си обективен - край на обсъждането.
Това че други те насметоха... оправяй си се с тях, а най-добре покажи сайтове които си правил, за да им докажеш, че не са прави![/quote]
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:07 pm    Заглавие: Хм! Отговорете с цитат

Нормално е, че си пристрастен.

Но едва ли ще ти /Ви/ помогне това, че приемаш на нож всяко мнение.

Според теб, нормално ли е, логото на уебдизайнера са е акцент на един сайт?

П. П.

Извинявай, n1x0n, че темата ти отиде в горите тилилейски!
Върнете се в началото
Sami

МнениеПуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe tuka syaka6 ima ne6to sbarkano - gledam klientskite proekti, gledam i sobstvnite proekti i ne moga da razbera za edna i sa6ta firma li stava vapros. Nyakoi proekti gi deli kosmi4esko razstoyanie. Yavno imat problem sas zadarjaneto na kadarni hora.
n1x0n

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 4:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Арее... почнаха драмите! "Татово време", "не е честно", "малка фукня"...
Не искам оценка на дизайнерските ви способности! Ясно?! Не ме интересуват изобщо! Тези оценки заваляха спонтанно, след като хората прегледаха сайта ви! И плюенето "до пресъхване на устата" не дойде от мен, ама кой да чете... и това че те понакълцаха хора с опит, не е по моя вина, не съм ви правил аз нещата!

А за коректност точно ти не се обаждай, дето се намъкна по терлици, без да кажеш къде работиш и взе да вкарваш тънки намеци за това, как други фалирали пък те - Уеб Дизайн, от 1997 на пазара... Ти какво мнение искаш да ти поискам след това?! Дали сте готини и точни? И ти, работейки там ще ми кажеш обективната истина?

Цитат:
Така че, малката фукня, която направи за сметка на УебДизайн остава твоя актив от този постинг.

Това че сте изгубили клиент с несериозно отношение, не е мой актив, а ваш пасив! Научи се да губиш без мрънкане и измислици! Не спря да нападаш мене, въпреки че те скастриха другите!

п.п. RG® няма нищо, какво им е на горите тилилейски, я виж човека как се развъртя! Пък и за твойта критика пак аз ще изляза "плюл", така че съвсем си на далавера! :-)))
jeremiah

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ники, темата явно се завихри и ще изгубя още малко време до изчерпването й... след което, можеш да плюеш до пресъхване на устата или изсъхване на пръстите по клавиатурата..
Нали не е честно да се говори срещу някой и да не се иска мнението му. Това само по Татово време го е имало.. Има една мисъл: "Мога да мразя мнението ти, но още повече мразя онзи, който те спира да го изкажеш".
Така че и другите, дето са ме "насмели" могат свободно да си метат.
Само че, щом искаш обективна оценка, нека мненията да са конкретни, а не от вида "не сте уеб не сте и дизайн".. за лошо или за добро - сме.
А с последната си реплика "а най-добре покажи сайтове които си правил, за да им докажеш, че не са прави" приличаш на подсмърчащо обидено момченце. На кого тук във форума му се е налагало да вади сайтове, като пистолет от кобур, за да доказва каквото и да било? Достатъчно сайтове съм направил, само тази година са над 25 цялостни проекта. Благодарение на фирмата, а не щото съм много велик дизайнер. Е-е, те са си там .. на същата страница с портфолиото.

http://www.digitalentropia.com/webprojects/indexbg.htm

Сега какво, ще си мерим ....... (пищовите) ли ? Не всички сайтове на една фирма или дизайнер са непременно добри от дизайнерска гледна точка, но какво да се прави - клиенти.. бюджети.. и най-вече време. Направиш нещо, на следващия ден го гледаш с други очи, нещо не ти харесва и искаш да промениш, но някой казва "ОК е" и ти трябва да започнеш по следващия проект. Има огро-о-оомна разлика м/у това да направиш един, два страхотни сайта, които правиш повече за собствено удоволствие, и непрекъснато да правиш уеб сайтове под срокове като се съобразяваш с клиенти.. не можеш да се харесаш на всички. Да не мислиш, че съм доволен от всичко, което съм направил. Но не виждам причина за това отношение. Всички правим сайтове, всички правим някаква реклама, но нека да не е за сметка на колегата. Така че, малката фукня, която направи за сметка на УебДизайн остава единствения ти актив от този постинг. Това е моята гледна точка. А твоята? Каква точно работа се наложи да поемеш и направи недоволните клиенти доволни, та чак да го постваш тук? Да не става въпрос за http://aerotravelbg.net? Ти ли го сътвори? С този сайт ли направи клиентите си щастливи? Нямам навик да оценявам чужди сайтове.. който иска, да го оценява. И дали си заслужаваше целия този постинг за такава дреболия. Но за теб явно е голямо постижение, заслужаващо внимание от гилдията.
Върнете се в началото
jeremiah

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сами, няма никаква грешка. Както фирмения сайт, така и собствените ни проекти, за се позабавили :-)). Арт.бг е в този вид от Януари 1998г, а http://www.peakview.bg по регистратция е по-стар от Дир.бг.
Не е проблема в хората, те са едни и същи, но точно заради клиентските проекти, тези изостават. Ако си представиш и http://Art.bg и http://www.PeakView.bg преди 6 + години, ще си отговориш на въпроса, защо има космическа разлика...

Ники, този цитат от последния ми постинг, е за теб:

Каква точно работа се наложи да поемеш и направи недоволните клиенти доволни, та чак да го постваш тук? Да не става въпрос за http://aerotravelbg.net? Ти ли го сътвори? С този сайт ли направи клиентите си щастливи? Нямам навик да оценявам чужди сайтове.. който иска, да го оценява. И дали си заслужаваше целия този постинг за такава дреболия. Но за теб явно е голямо постижение, заслужаващо внимание от гилдията.

[quote="Sami"]Abe tuka syaka6 ima ne6to sbarkano - gledam klientskite proekti, gledam i sobstvnite proekti i ne moga da razbera za edna i sa6ta firma li stava vapros. Nyakoi proekti gi deli kosmi4esko razstoyanie. Yavno imat problem sas zadarjaneto na kadarni hora.[/quote]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети