Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
reverned

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:20 pm Заглавие: Картинки |
|
|
Не се бях представял от доста време, пък вече забравям колко беше приятно. Вчера си снимах някои неща и се сетих как се дразните на изпердашени авангардщини с претенции за графики и илюстрации форума.
Реших да се позабавлявам:)))
Аре, сори че немах време да направя неква страница, ма време нема никвоооо, никвооооо.... Да си снимам нещата мa вдъхнови оназ тема за живите архиви със задниците, котките и 3D-тата:) Не съм снимал анатомичните работи от school - портрети и други фотореал шитс. Има малко фотореал, ама малко. Горе долу ми помина фотореал манията, ама си треа на некои места.
Глейте :
http://reverned.freewebpage.org/drawings
П.С. Който не ме познава и не е чувал за мене (!) да погледне старите представяния |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:30 pm Заглавие: |
|
|
и как сеа ша те оценяваме ние(да бе да бе ...аз)
кат тоя твоя сайт продължава да ми предлага 150mb free space..... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:32 pm Заглавие: |
|
|
Копираш и в нов прозорец _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:33 pm Заглавие: Ники.то... |
|
|
Копай/паствай линка! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 11:10 am Заглавие: |
|
|
Хех - копате пасти да ядете:)) Ше се научите вие..
Бай да уей, не държа да ме оценявате. Който е требвало го е напраил мноо отдавна . Постнах ги тия работи шот мноо си се кефа на такиа неща, а не бях виждал подобни от представянето на Дъбка насам... И такиа работи треа да има по форумие все пак, не всичко е тролове и орки:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 11:31 am Заглавие: |
|
|
абе се си мисля, че ако не си правиш URL-то линк, хората няма да могат да кликат на него и няма да им остава друго освен да го копи/пейстнат... и така ще избегнеме задължителните първи 3 поста в твоите теми 1) "Не се види" 2) "ми копи/пейст" 3) "ааааа, веиде се"
:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:16 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | абе се си мисля, че ако не си правиш URL-то линк, хората няма да могат да кликат на него и няма да им остава друго освен да го копи/пейстнат... и така ще избегнеме задължителните първи 3 поста в твоите теми 1) "Не се види" 2) "ми копи/пейст" 3) "ааааа, веиде се"
:)) |
to f too forum mai nema nachin... ima li http:// otprede ili www. samo si stafa link...
inak za tia hmm.. neshta det wideh tam - nikoga ne sa mi go digali -ama twa moe da e shtot sam prostak... i da ne razbiram ot too tip izkustwo - neznam... :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:16 pm Заглавие: |
|
|
ми не стааа и не стааа..
Минавам на free-host.com ма ми е проблемно фтп-то там малко.. За хостове приемам перпоръки секви. Ма на ЛС. Тука още никой нищо не е изкоментирал за гениалните ми произведения:))) Аре, събудете са най-накрая пичовеее..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
inak za tia hmm.. neshta det wideh tam - nikoga ne sa mi go digali -ama twa moe da e shtot sam prostak... i da ne razbiram ot too tip izkustwo - neznam... :))) |
Бе че сте простаци всичките спор нема.. Само тролове ви го вдигат бе первезници... Мене пък ми го вдигат кръгета и квадратчета с изпердашена концептуална обосновка..
:PPPPPPPP
Да заповяда следващия:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 3:54 pm Заглавие: |
|
|
ей това нещо http: //reverned.freewebpage.org/drawings/images/06.jpg когато в даскало някой се пробваше да пробута едно такова за авангардизъм щото го е домарзяло го сритваха отзад бая здраво
не претендирам да съм критерий ама: много кални цветове, много хаотични некомпозиции, много мешавеница контур-полутон, много неанатомия, много плосък щрих, много наивно (далеч от наивизма)
само в това успях да намеря нещо дето да ме погъделичка http: //reverned.freewebpage.org/drawings/images/14.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 12:35 am Заглавие: |
|
|
Гъди-гъди-гъди-гъди..:))))
Да кажем че съм имал търсения в някои области, които не отгатна. Що се отнася до щриха и контура.. по принцип последнотo ни се забраняваше до дупка. И умишлено не съм поствал анатомик етюдите, повтарям. Онова за което говориш е автопортрет и хаотизма + калните тонове са напълно умишлени. Незнам ква анатомия търсиш в автопортрет без очи и нос или други излишни подробности. На мен ми е интересен експеримента просто, показва ми кой съм в действителност. Идея му е мамата. Повечето неща между другото са тематични, ма нема ви затормозявам толква са, мноо ви дойде:))) Концепциите ми за арт са мноо странни така че ша спра до тук:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2003 8:47 am Заглавие: |
|
|
reverned написа: | И такиа работи треа да има по форумие все пак, не всичко е тролове и орки:))) |
Арт, а? още малко и "хепънинг" ще се заформи! Сори, според мен имат твърде много претенция, за покритието, което предоставят. Поне троловете са непретенциозни. :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|