Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vladisss
|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 3:42 pm Заглавие: един кичозен бар |
|
|
един кичозен бар... ама такъв си го искаха клиентите. Оправдавам се разбира се...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 3:49 pm Заглавие: |
|
|
зеленина и картини - няма да му навредят..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Breh. Wzel si da polzwah I renderi. Brawos. Malko ti e popregorqlo obache. Polzwal li si SSS za materiala na stolowete? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Аааааааааа, като го видях тва напрао пламнах.. Реднера.. не знам кво си праил, колко си пържил с фотони, ма опраи поне нивата малко в шопа. Иначе добре:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2003 1:13 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Breh. Wzel si da polzwah I renderi. Brawos. Malko ti e popregorqlo obache. Polzwal li si SSS za materiala na stolowete? |
bah dea! Wikam, che si wzel da polzwash GI render... :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2003 10:12 am Заглавие: |
|
|
za preoswetiawaneto - veche znaesh che e dobre da se oprawi. sloji malko chasi i chinii po tia masi, sazdai malko haos w kartinkata. Lepni po 2-3 chweka i sloji niakakwa kartinka zad prozorcite che da se vijda neshto (ili towa e restorant na kraia na vselenata i zatowa ne se wijda nishto). S kakaw render si go rendwal towa neshto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladisss
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2003 1:40 pm Заглавие: ми... |
|
|
V-rey се пробвах да използвам...
Сега съм се амбицирал да прявя един бар само за кеф... мисля да е бар с легла и т.н. в него ще вкарам детайли.
Този наистина ми е твърде кичозен. по-скоро се надявам да мога в следващия да избегна грешките дето съм ги допуснал тук.
Spacere, каквой туй "SSS za materiala na stolowete" ? междругото много съм ти благодарен за туториала на крана-стъпка по стъпка го правих и мноо ме надъха за нови подвизи... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 2:11 pm Заглавие: Re: ми... |
|
|
vladisss написа: | V-rey се пробвах да използвам...
Сега съм се амбицирал да прявя един бар само за кеф... мисля да е бар с легла и т.н. в него ще вкарам детайли.
Този наистина ми е твърде кичозен. по-скоро се надявам да мога в следващия да избегна грешките дето съм ги допуснал тук.
Spacere, каквой туй "SSS za materiala na stolowete" ? междругото много съм ти благодарен за туториала на крана-стъпка по стъпка го правих и мноо ме надъха за нови подвизи... |
Breh! Radwam se che e bilo ot polza... A SSS e Sub Surface Scatering |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 9:36 am Заглавие: |
|
|
Vray-a e idealen za interiorui (i za wsiakakwi drugi renderi). Poigrai si poveche s oswetlenieto. eksperimentirai sas silata na swetlinata i ako tribwa slagai poveche swetlini, no s po-malka sila za da se poluchi po-difuzno i meko oswetlenie. Toia bar da ne si go osvetiawal samo sas swtlina ot wan (slabceto)? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 2:44 am Заглавие: |
|
|
Защо не мацнеш едно заобляне на столовете? Виж тези в близкия план, все едно им прозират едри дъски под тапицерията. И на масите малко повече рефлекции, джиджибиджи отгоре...? Постни си рендер настройките, ще има полза... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|