Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 5:06 pm Заглавие: NOU QKO 3D made in Bulgaria srqda po K1 |
|
|
eeee hora (6e me pro6taate, 4e taka se izcepwam), ma sym mega 6tastliw, 4e utre naj-posle 6e pusnat edno adski qko 3D film4e, praweno izcqlo v Bulgaria ...
staa duma za Kanal 1 ot 19.45 “Лятото на Гъбелко” – анимационен филм
az li4no kogato go gledah se nasrah ama totalno :) ... sq wernu, 4e bykel ne razbiram ot 3D i, 4e sym pristrasten (se pak sym ba4kal w twa studio) no mislq, 4e kato go gledate utre i vie 6te ostanete o4arowani :) ...
... se pak 8 minutno (maj tolko be6e) film4e na takowa profesionalno nivo praveno s bati zwerskoto kopane w prodyljenie na 1 godina za na6ta utepana dyrjava za men li4no e qko respektira6to :)
ade priqtnu vi gledane (i dan sym 4ul kritiki tipi4nu po bylgarski :) ) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 5:14 pm Заглавие: |
|
|
fox написа: | http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=4026 |
da znam, no az li4no misua, 4e tazi tema trqq da e dostypna za si4ki :)
... i pls neka (kaktu kaza ovena : ) to4no tazi tema da ne q pylnim s offtopic
p.s. izwinqwam sa na modovete, 4e dublirah temata, vervam te 6a napraat nujnoto (ako e neobhodimo) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 6:27 pm Заглавие: |
|
|
sq me e qd 4e nqma da sym v nas da go capture-na :((( _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 6:41 pm Заглавие: |
|
|
piks написа: | sq me e qd 4e nqma da sym v nas da go capture-na :((( |
az 6te sym, spoko :) pa i 6e vrynkam pi4owete da pusnat edno film4e online sled kato Kanal 1 go izly4i oficialno _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 7:35 pm Заглавие: |
|
|
да, най-официално моля за онлайн филмче, иначе ще си скубя косите три дни :) (пък аз имам коси за скубене...) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 8:04 pm Заглавие: |
|
|
imperial: veroqtno sled kato mine oficialno shte ima online versiq, shte gi popitam, no si mislq 4e shte go ka4at na siteto im |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 9:48 pm Заглавие: |
|
|
eto o6te edna zaribqwka :)
pi4owete ot creative center, se pofaliha, 4e imat subtitri na italianski i anglijski :))) i obe6taha pri pyrwa wyzmojnost da ka4at online film4eto, twa estestweno 6te stane sled oficialnata premiera po Kanal 1
adi :) 6a gledami _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 9:05 pm Заглавие: |
|
|
hehehe :)
bravo ... evala mom4eta :)
i kato si pomislq kolko mnogo rabota e hvurleno v tova 8 min film4e
full respect :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 9:26 pm Заглавие: |
|
|
az go ispusnah......... aaaaaaaaaa....... mozak ne mi e ostanal.... pregorqh.... 6it... a si povtarqm ot v4era da ne go izpusna... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 10:45 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | az go ispusnah......... aaaaaaaaaa....... mozak ne mi e ostanal.... pregorqh.... 6it... a si povtarqm ot v4era da ne go izpusna... |
taka e kato ruchkash samo na Operation Flashpoint ;)))))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 11:26 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | taka e kato ruchkash samo na Operation Flashpoint ;)))))))) |
kaza drugiq ru4ka4 :)))))
btw tova film4e serial4e li e taka i ne razbrah?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | btw tova film4e serial4e li e taka i ne razbrah?! |
amiiii dokolkot znam ideqta e da e serial4e :), no za sq ima samo taq serijka :) ...
... daj boje Kanal 1 da pory4a na kreatiwnite pi4owe i drugi serii (katu si govreh s tqh te spodeliha, 4e eventualni sledwa6ti serii biha stanali po-byrzu ot 1 g. 6ot nali dosta opit sa natrupali i t.n. :) )
inak ko da kaja neska pak gu gledah za poreden pyt i pak si mu se izkefih :) (daje sq zlorado naprih edin paralel mejdu gybelko i unui bezumie, s koetu Kanal 1 sa izcepi predi vreme - tam s nekwi 3D muzikalni instrumenti, det sigur i az da sa fana ne moa tolkoz grozni da gi napraa :) ) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Пуснете го online де.... _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 2:37 pm Заглавие: хихихи |
|
|
Това филмче само го слушах без да го гледам. И си казвам ама как може подобна простотия пак да дават по националната;) и честно да ви кажа наистина сюжета беше доста странен - не ми хареса; обаче като гледам тука постовете - доста съм впечатлен. Доста добра работа. Може би само по сценария трябва да се поработи. все пак толкова "създания" да ангажираш за да ти смъкнат писмото вместо да напишеш ново - не ми се вижда много логично. По-добре беше това писмо да е получено а не да се изпращаше;))) така и не дочаках края - не издържах просто;))
Ама дайте линк да си го истегля с интерес ще го изгледам;)))
виждам че само един човек го е рисувал??? - браво;) _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 3:10 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | виждам че само един човек го е рисувал??? - браво;) |
ne sum go gledal o6te no e 3D do kolkoto znam ... e za kakvo risuvane ide re4 togava?!
Stiga da ne govori6 za storyboard-a...ili momenta predi da budat izmodelirani..toest v 2D varianta si... makar 4e ne znam kak sa gi pravili horata.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
az puk vijdam samo za Character design che sa dvama... _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 3:45 pm Заглавие: Re: хихихи |
|
|
Они написа: | Може би само по сценария трябва да се поработи. все пак толкова "създания" да ангажираш за да ти смъкнат писмото вместо да напишеш ново - не ми се вижда много логично. По-добре беше това писмо да е получено а не да се изпращаше;))) така и не дочаках края - не издържах просто;)) |
be tova e napraveno da se gleda ot deca bre .. kvi scenarii kvi 5 leva :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Ама и аз това се чудя;)
на линка нали пише 1 сценалист един режисьор един оператор- е това вече ме озадачи собенно с оператора;))) и един художник;) Пък художниците рисуват все пак;)))
а що се отнася до децата и какво сега да вземе да им тъпчем главиците с разни простотии ли;)
Аз като си спомням като бях малък и гледах "лека нощ деца";))) имаше такива простотиии и там - и още тогава не ми харесваха ама някои възрастни дето ги правят тези неща са бетер от някои деца навярно;)))
Все пак тука виждам детето написало писмо - сиреч не е баш на 3 години - и тръгнало само към пощата да го прати на мама мухоморка;)))) хаха - абе ало кой ще си пусне детето в днешни времена към пощата само - все пак малко логика нека да има;))) е то може би щото е вид отровна гъба;))) и е защитено;)))) - ама дали такава е била идеята на автора;)) - не яжте героя щото е отровен;))) хихи;)
Аз като се сетя имаше едно време много готини анимационни филми - за смърфовете примерно или за смехураните имаше и други ама не им помня имената;) А защо да не се направи този вятър дето е дигнал писмото одушевен - може да се измисли нещо по-интересно ама концепция трябва. Е сега аз не съм гледал анимацииката ама като я слушах - не ми хареса и не успях да я изтърпя даже; и това ми мнение се усилва. Опредлено мисля обаче че като анимация се е получила - по постовете като гледам.
Опрев а сценариста едва ли е взел само 5 лева за това нещо;) Интресено е колко ли е взел;))) Щото за мене това е некадърна работа!!! ако въобще е работа!!!
И съм убеден здраво, че като се правят неща за деца трябва да се изпипват много добре; и да не се правят от разни писарушки с комсомолски връзки. а за "козлето боц" да кажете нещо;)))хихи _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Они написа: | абе ало кой ще си пусне детето в днешни времена към пощата само - все пак малко логика нека да има;))) е то може би щото |
emi po taq logika da mu bqha slojili Bat Borisov da go pazi ot zlite gorski mutropodobni katerici ... az sushto ne sum gledal filmcheto za sujalenie daje ne sum go i " slushal " kato teb..." nekadurna rabota "....e kak go razbra tva....CHU che animaciqta kuca ili kvo???... _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|