Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
String
|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 12:12 pm Заглавие: Edin lokomotiv |
|
|
postvam go sega, da dadete nqkoiq ideq predi da sam go okendzal savsem
ili veche go okendzah ?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Gledan li e toq lokomotiv otnakude, za6toto nosovata 4ast mi izglejda malko dulga? Prednata bronq su6to ne mi izglejda dobre, ina4e drugoto e ok. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 5:14 pm Заглавие: |
|
|
sloji mu oshte detail, niakakvi materiali, izrendavi go gotino..rendvai na po neutralen fon, tva kreshtiashto siniao e gadnichko i otvlicha vnimaniqto ot modela...probvai siv fon , hvurleni senki, GI...shte izglejda mnogo po gotino:)a btw na saita na Alex ( www.sokerov.com ) mai imashe downloadable modela na lokomotiva deto spechli 1-vo na 3dluvr razgledai mesh, materiali...rabotata ti moje mnogo da se obogati, no kato osnova dobre deistvai choveche:) _________________ www.КостаАтанасов.com
Последната промяна е направена от Джоуви на Нед Дек 21, 2003 6:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 6:08 pm Заглавие: |
|
|
локомотив само с две движещи колела?
буталото - шо ще там? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 6:15 pm Заглавие: |
|
|
i az taka mislia man :) sloji oshte mnogo detail..... nameri skitzi i kartinki v neta za da pravish neshto koeto sashtestvuva naistina (predpolagam ne iskash da izmisliash nov model) :) Btw. i na mene proporciite ne mi sediat mnogo.... obache ne znam.. moje da ima i takuv lokomotiv:) :)
uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 1:16 am Заглавие: |
|
|
LunatiK-vsashtnost namerih dosta no savsem nepodhodqshti rusunki i snimki na starovremeshni lokomotivi
taka che moje da se kaje che sam gledal no ne sam se pridarjal tochno kam razmeri , koeto vsashtnost e dosta nepriqtno shtoto vliqe mnogo na proporciite (vsichko e na oko), v interesn na istinata go poskasih dosta mejdu komina i kambanata vsashtnost moje i oshte.kolkoto za bronqta napalno sam saglasen s tebe shte q pravq na novo.
Djouvi-mersi man , vsashtnost se setih za dozi model no si nqmah i ideq ot de da go namerq mngo idei shte mi dade:>da ma proshtava alexa ako shte go plagiatorstvam ama ne moga se merq s nego tai che edva li shte si lichi ako resha da krada :>
Tumbi - ne che razbiram ot lokomotivi de no pod "dvijeshti kolela" razbiram po-golemite zadni :>
ta za tqh ima dosta snimki s takiva lokomotivi za sajelenie nqmam link da ti dam no mojesh da poglednesh i kartinkata na Alex (sashto e s dve) taka che mislq che e v reda na nashtata , kolkoto za butaloto .. taq prachka det e na kolelata li ? ot de da znam mamka mu :> tam beshe i po kartinkite kat zqpam :>
oza ko da ti kaja brat :>> nqmam komentar napalno prav si v predpolojenieqta si , proporciite ne struvat :>
lokomotiva v tozi si vid moje da se kaje che e model "string-0001-2003":] mersi za pojelanieto shte se postaraq s detailite dano samo ne go pretrupam s nenujni neshta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 1:17 am Заглавие: |
|
|
ae se se kanih da vi pitam kakvo tochno shte reche WIP? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 1:28 am Заглавие: |
|
|
WIP- Work In Progress :))
btw ne moja li da nameri6 tolkova nqkakvi referencii iz neta.. na lokomotivi.. vse 6e ima ne6to... i kato pravi6 takiva ne6t za da izglejdat dobre imat nujda ot izkliu4itelno mnogo detail.. toest si4ko koeto si imat i naistina.. ina4e kato igra4ki 6e ti sedqt.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 5:41 am Заглавие: |
|
|
String написа: | mmm namerih no nishto kato chertej sichko snimki i risunki i to ne mnogo qsni no i nqmam vazmojnost da dirq mnogo 6tot nqmam net v kashti
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 1:49 am Заглавие: ufff |
|
|
mmm otkazah se da prodaljavam rabotata sas stariq lokomotiv i zapochnah nov , specialni blagodarnosti na Stoyan Stoyanov za hubavite cherteji koito mi prati , nqmam si ideq koi toi f graphilla obache .kakto i da e, imam edin mnogo smotan problem ne moga si vlqza v hit-bg to puk nqma kade drugade da si kacha kartinkite shtot ne moga po polzvam kuhi ftp klienti, ot kuhite klubove. ta nqkoi merakliq da mi postne vlakchetata ?
btw i chestita vi 2004-g:> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 2:44 am Заглавие: |
|
|
Blagodarnosti na Boteff:>
nahci ei go vlaka
...
...
...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Я ги пусни пак тея картинки, ама служи някаква лампа и и пусни сенки да има :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 3:09 pm Заглавие: |
|
|
bravo!:) tva e dosta po dobre, napravo nesravnimo:)
kato zavurshish modela kaji da pomagame s rendera _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 5:22 pm Заглавие: ;] |
|
|
mi nachi naprasti se broqt detailite koito ostavat
kolkoto do lampata i senkite shte gi vklucha obezatelno ama samo da go texturiram :>>>
che sq tfa mi e mnogo tejak problem, i nai veroqtno nqma da se spravq mnogo dobre :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 10:12 pm Заглавие: |
|
|
6to ne mi napraite nqkoi drugo obqsnenie che da mu sloja hubavi texturi :>
probah edin dva pati ama se ne stava hubu |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 9:31 am Заглавие: |
|
|
kakto i da e :>
ei na edna ot probite:>
...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 4:32 pm Заглавие: |
|
|
еми освен и аз да добавя, че е станало много добре друго не вижидам :) не знам кой ти е помагал или от къде си гледал ама си личи че си се потрудил доста за което заслужаваш само поздравления
ай бегай да уоркваш, че ми се иска да го видя как ще изглежда с текстурите _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 11:57 pm Заглавие: |
|
|
mi... toi taka trqbvashe da e texturiran :\ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
btw mersi mnogo za pozdravleniqta:> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MX_RS

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 1:40 am Заглавие: |
|
|
Доста добре
В цялата тема се вижда прогрес - в началото беше недодялано а сега модела е супер...
Ако пуснеш рейтрейс за да има метален вид ще стане супер
Виж влакчето на господин Сокеров (alex)
http://www.sokerov.com/web_stills/stills_04.htm _________________ Woman: "Do you think it'll convert"
Scientist: "To convert is it's choice to make" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|