Graphilla.com :: Преглед на тема - speed paint's

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

speed paint's

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 5:08 am    Заглавие: speed paint's Отговорете с цитат

ha zdrasti ;) eto malko speeds ot mene:

daite mneniq pls.. osobeno za vtorata - ne mi haresva, neshto me drazni.. kato cqlo e wip-4e, ta sqkvi coments sa dobre doshli:) iska mi se da q dorazviq...

kato cqlo sa praveni za ne pove4e ot po 20 min.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
batMAN

Местожителство: ???

МнениеПуснато на: Пон Яну 05, 2004 3:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

....mene zultoto malko me pritesnqva i v dvete>gore se preliva v "nebesno"zeleno:)))...dole v desno...snega e napi6kan :)))btw...priqtni sa....
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Пон Яну 05, 2004 4:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

2rata naistina e mnogo dobra ... moqta preporuka e snegut po putq da ne e tolkova raztopen ... po hubavo bi izglejdala kartinkata ako putqt e zatrupan s snqg a ne s taq "kisha" :P ... mojesh primerno samo leko da zagatnesh che e minavala po putq kola ... e .. samo predlagam de :))
Kekata

МнениеПуснато на: Пон Яну 05, 2004 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

batMan:) za mnoo godini man :) da si jiv i zdrav i golqm da porastnesh :P
sq za kartinkite ;) na4i pyrvoto e samo impresiq ;) ei taka za pleasure, ta cvetovete iskah da sa priqtni, ne sym gonil realizym :)) a vtoroto e sled cql den karane - do Silistra i obratno.. se toq pyt mi beshe pred o4ite ;))) i daje e po kishav ot moq ;))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пон Яну 05, 2004 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много неясна зимата някак си и замазана, дай я по-смело и ясно! :)
Овърпейнта, дето поствам, е ужасен, ама поне е горе-долу ясно ужасен, дано ти даде някаква идея :)
Върнете се в началото
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 05, 2004 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men problema v cvetovete na purvata e che sa prekaleno ednakvi kato vnushenie(nqma akcent kato izkluchim prozorcite) i prekaleno razlichni kato tonalnost(ama kak go zavurtqh :))inache zamisula mi haresva.vtorata e mnogo priqtna.
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Пон Яну 05, 2004 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mda..morg, prav si :) neqsna e zimata... abe to trqashe da e taka shtoto e myglivo :)) ama ne mojah da go dokaram da e mygliva - samo neqsno e stanalo....;)) sha sa my4a az oshte :) 4estno kazano.. zaigrah se da praq lokvi4ki iz snega ;)) ta poi4ostavih ostanalata 4ast ..
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Пон Яну 05, 2004 8:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ei tuka ima edna mugla ... malko postnicha :))
http://acad.systemdark.com/?page=photoshop&id=fog
batMAN

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2004 1:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

....za mnoo vi4o...i ti da porastne6 -golqm :)))....btw,pro4eee ...toq put morgotha ne e prav>>>zimata po podrazbirane si e sfumatna....ako kum tova se pribavi i zapotenoto stuklo(na kolata,ot koqto se gleda putq)...to muglata bi mogla da si superni4i s istudena mastika+ajrqna ....pogulnati i ome6ani v stoma6no-4revniq trakt ....hohohoho....v tazi posoka na razmisul>>>ako 4oveka zad volana e poel v golemi dozi gorespomenatite pitieta(sire4 pusnal drop shadow na pogleda si)to muglata staa ot4ajva6to mugliva....btw>>>keka ti ot prase li se vru6ta6e kogato 6ofira i vidq gorepokazanata kartinka-az da popitam?:)))
Kekata

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2004 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hm..ama tova li4i li sq? kyde go vidq praseto be?!..mamka mu ..:) ina4e samo vino de ;) nqma mastika ina4e peizaja shteshe da e po-drug - sigurno po-div ;)))mdam..dosta i dosta vstrani ot pytq ;)
batMAN

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2004 2:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

...az da popitam ...osven 4e kara6 kola- konsumiral "4erven petko"*(a podoziram, 4e e imalo i greqna "bqla rada">dokato e izti4ala kruvta ...i praseto e hvurlqlo ku4ove...) ta da popitam napravo:ti ima6 li "grazdanska otgovoranaost" za '04 ta kara6 po republikanskata putna mreza ve!!!

*4erven petko:po narodnomu- vino
*bqla rada:narodnomu- rakiq
A NA VSI4KI KOKOLICI :NAZDRAVE!!!!!!!
Kekata

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2004 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

heeh..abe vij datata na posta de..tva beshe predi NG .. ama kat pitash - imam si GO za 2004 - dam :P a da vidim sq ;))) plus tva na mene viangi mi e haresvalo da si karam na zig-zag po pytq :) pyk zad men kato na svatba edna dyylga kolona....:))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети