Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2002 3:17 am Заглавие: Коментар на модел... |
|
|
http://www.cinemaq.bg/stoyan/publish/aztech_model.jpg
Ми това е модел на каменен Ацтекски войн. По сценарий, двама такива с чукове удрят един камък на върха на един храм и той пада, като долу виждаме, че на него пише "ТАЙНСТВЕНАТА ПИРАМИДА". Заставка за едно предаване.
От доста време не съм го пипал (2-3 месеца) и сега като го гледам, виждам доста неща за дялкане. Не ми харесват ръцете, носа и "прическата". Препаската трябва да има колан и нещо още. Чудя се дали да драскам и специални текстури, или да го оставя само на Noise.
Може да му се отвори парашута през Януари, затова сега ми се иска малко коментар и идеи, барем нещо да използвам. Приемам всякаква критика, колкото по-шантава, толкоз по-добре. Мерси в аванс. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2002 3:52 am Заглавие: |
|
|
Samo nqkolko ideiki..
Zanchi tozi biceps na rukata (kum kitkata ) e dosta golqm , kapachkite na kolenata sushto moze da ne sa tolkova qvno izrazeni.Na men nosa si mi izglezda bash inkski/atstekski ( sudia i ot referens-a koito si postnal , nai- veche v profil ) , kakvo ne mu haresvash tolkoz ?
I pri vsichki sluchai malko poveche ornameti shyte mu doidat super dobre ( primerno na nagrudnika i prepaskata).Po-princip inkite/atstekite dosta natrufqt s ornamentaciq svoite idoli, statui i tn. ( da zivee Discovery channel :)
Chakam s neturpenie animaciikata..
Pozdravi : north |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2002 4:49 am Заглавие: Ex |
|
|
M da Polezna ti e i shte ti e dulgo oshte polesna MAYA Fundamentals
mislia 4e shte e dobre da otidesh na MAYA 4.5 s taia genialna Kniga shte advansnesh oshte baya da ni poburkash s Modeli i renderi kato gorniat NIXON
BRAVO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NaSkO

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2002 4:07 pm Заглавие: |
|
|
Модела е хубав единствено ръбовете на косите или каквото е там ми изглеждат прекалено прецизни за дялани от камък. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2002 4:35 pm Заглавие: |
|
|
north написа: | Samo nqkolko ideiki..
Chakam s neturpenie animaciikata..
|
И аз я чакам с нетърпение, че като приключа още няколко неща и да мога да си взема и паричките :)
Иначе, капачките на колената в момента съм ги маркирал, искаше ми се да има нещо като наколенки, също и налакътници. Юмруците и самите ръце имат доста за пипане, но ще ги мисля нататък. Трябват си повече орнаменти, но ще видя какво ще да стане при движение. Засега - събирам коментари и идеи.
NaSkO, за момента косата ми стои неестествена. Наистина трябва да я загладя, но по-скоро се чудя дали да я направя по-висока самата прическа, като на снимката.
SINNER, и ти да се обадиш. Мерси за мнението все пак, то и аз си знам че не знам, но поне знам че не знам... А ти не се притеснявай колко време ще ми трябва за да работя с Мауа, а мисли за себе си. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2002 7:13 pm Заглавие: |
|
|
Texturkata e dosta spolu4liva. A o4ite sa taka 4erveni i na modela ot koito si gledal li? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2002 11:39 pm Заглавие: |
|
|
rykata q poopravi malko, kato gledam na skicite maj si iskal da ima neshto na rykata....milq che shte byde dobre da go "slojish", a kolkoto do kosata - naistina nqma da e zle da zi zagladish malko tezi "plitki", ama zashto ne napravish malko povechko ot vqh vmesto da vdigash samata pricheska.......inache za teksturata - Mnogo si e hubava----chakame animacijkata:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2002 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Носа е добре, струва ти се кофти, защото очите са хлътнали, скулите също може да ги дръпнеш по-напред, колената може би по-нагоре... бих сплескал челото малко... та да изглежда по монголоидно ;) много е готин като цяло. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|