Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Add

|
Пуснато на: Пон Ное 11, 2002 7:41 pm Заглавие: Support???? |
|
|
По принцип ми е извън правилата да говоря за проект, който е в разработка /имената ще са ХХХ/...но, ситуацията е следната:
- дизайнерска разработка на шрифтове, които възпроизвеждат перфектно стара писменост;
- ако сте потребител, както повечете тук са - тва изобщо грее ли ви? , инетресува ли ви?, вършат ли някаква работа?, каква е тенденцията в letter type???
-най-важният въпрос - ТОЗИ ПРОДУКТ ИМА ЛИ НЯКАКВА ТЪРГОВСКА СТОЙНОСТ...според вас...защото историчска - явно има...? _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 11:06 am Заглавие: |
|
|
WIZ SA мене не ме греее Щото ако ми трябват си трасирам от некоч стара книга.МА знам ли някои може и да си плати за извратен шрифт |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 11:24 am Заглавие: |
|
|
men lichno edin profesionalno naprawen shrift winagi me gree.
drug e wyprosa dokolko podoben tip shrift ima prilojenie....comersialno imam predwid:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 12:12 pm Заглавие: info |
|
|
OpenType формат кирилица, стари български letters
не мога да си отговря на въпроса...къде могат да се прилагат, освен при реставрацията на стари текстове? това беше въпросът за търговската стойност на проекта... _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Rusnacite sa pusnali FREE nad 15 podobni fonta, po temata old cyrilic i slavonic. Az lichno ne vijdam nikakvo prilojenie, osven ako pravish neshto za r-t Kosharite ili za sdrujenie Mati Bolgaria. Ama razbira se imam ruskite na sklad i nadali shte platia za niakakav nov. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Borg

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Ами принципно има смисъл (преди няколко дни трябваше да напиша едни малоумни етикети така, че да имитират пишеща машина от началото на века), ама както каза LH има много безплатни old type, та ме съмнява някой да плати за подобно нещо. _________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyager
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 6:42 pm Заглавие: re: Borg |
|
|
Между другото, Add не е уточнил в поста си дали става дума за кирилик. Иначе с олд кирилик наистина е пълно - особено руско производство. Но ако става въпрос за някаква друга писменост, това би могло да бъде доста по-полезно. Освен това може да се търси пазар не само в БГ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Mi stava vapros za old cyrilic i glagolica, parvoto adi idi-dodi moje da se vmakne neide v upotreba, ama glagolicata ??? Az lichno ne sa seshtam za edno razumno prilojenie osven kato dingbas. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyager
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 6:55 pm Заглавие: упс |
|
|
Add написа: | OpenType формат кирилица, стари български letters
|
той си бил написал човекът, ама не съм видял, сори. Е, да, точно от това полза няма наистина май. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Ное 19, 2002 10:51 am Заглавие: Promotion ili deniat X |
|
|
Като погледнах датата на първия пост по тази тема - е , беше точно преди 1 седмица, така че, днес е денят Х и след 1 час ще съм наясно дали и най-голямото дизайнерско "безумие" на шрифтове, може да се изтъргува...))))
После може и да споделя, ако има кво де...) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|