Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 3:48 pm Заглавие: Logo - opinion requested |
|
|
Bihte li dali mnenie kak e tova neshto:
 _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Bihte li dali mnenie kak e tova neshto |
to4no kato ne6to e
vra6ta me v Tatovo vreme i superkoop i RUM magazinite... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Takyf tip beshe choveka kojto go poracha i gore dolu tova mu haresa imashe i drugi po moderni varianti no toj si izbra tozi (sigurno ne beshe sluchaino :). Celta v logoto, mi beshe naistina da postigna efekta koop pazarite ot edno vreme. Kato atmosfera otgovaria na iziskvaniata na klienta, neshto neskoposano za logo ot takyf tip ima li?
P.S. Ne sam vinoven che tipa e takyf ne si gi izbiram. _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Erolan написа: | Takyf tip beshe choveka kojto go poracha i gore dolu tova mu haresa imashe i drugi po moderni varianti no toj si izbra tozi (sigurno ne beshe sluchaino :). Celta v logoto, mi beshe naistina da postigna efekta koop pazarite ot edno vreme. Kato atmosfera otgovaria na iziskvaniata na klienta, neshto neskoposano za logo ot takyf tip ima li?
P.S. Ne sam vinoven che tipa e takyf ne si gi izbiram. |
mi... shto go puskash togawa za mnenie? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:03 pm Заглавие: |
|
|
щом клиента това иска - това му даваш...
какво повече да ти кажа, поне аз.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:05 pm Заглавие: |
|
|
ами аз ще дам моито мнение :)
значи съветвам те да смъкнеш текста надолу, за да изпъкне логото, както добре виждаш на black&white губи ти се звездата или комета е незнам.
определено трябва да изпипаш формата на кометата, като гледам доста гриволичи. а звездата пробваи да я направиш правилна, сега леко е огъната все едно я духа вятъра :) ама не седи хубаво.
към цветово отношение не мисля, че е лошо в този вариант но мисля, че ще е наи-добре да смениш прифта на интеркорп.оод. даже ти препоръчвам.
съвет: опитаи да направиш шрифта в червено като логото, и му даи бордера по дебел, за да се открои по ясно от кометата.
това е от мен, експериментирай :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Choveka iska niakak si da go promenia no nqma ideq kakvo tochno, i ne mi dava nikakva nasoka s kakvo da go promenia (ne me pitajte zashto, pone po negovite dumi v razgovora, razbrah che bil ot nqkakva si rasa rabotodateli a as sam bil ot kopachite i t.n.) ta sym malko v zadynena ulica _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Erolan написа: | Choveka iska niakak si da go promenia no nqma ideq kakvo tochno, i ne mi dava nikakva nasoka s kakvo da go promenia (ne me pitajte zashto, pone po negovite dumi v razgovora, razbrah che bil ot nqkakva si rasa rabotodateli a as sam bil ot kopachite i t.n.) ta sym malko v zadynena ulica |
emi az bih smenil kometata, zwezdata, fonta, podchertavkata - i si4ko shte e nared... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:30 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: |
emi az bih smenil kometata, zwezdata, fonta, podchertavkata - i si4ko shte e nared... |
?!?...10x anyway :) _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Erolan написа: | Аватарче написа: |
?!?...10x anyway :) |
za nishto...
nachi... za da ne sa chudish i se pak da ne se zaqjdam shte kaza slednoto:
logo-to nikoga ne biwa da e samocel
twa koeto e napraweno w momenta ne mi gowori absolutno nishto - predpolagam i na zritelq sashto.
taz zwezda poskoro prilicha na edelwajs - ama ne sawsem che da mi naprawi asociacia za turizam
ot druga strana obache twa chewewno e ili kometa, ili kapka det leti sus swrahzwuklowa skorost ili izpowrashtano ot chervenokoj... obache pak ne mi e dostatachno qsno dali stawa duma za poizpalnitel na NASA ili za drujestwo za zashtite na anonimnite indianski alkoholici... da ne goworim che komentata i edelwajsa ne mi sa wrazwat...
ponatam - imash font kojto moe i da stawa za neshto - neznam - ama ne i za logo... da ne goworim che toz italic det e w momenta ne sa pochinqwa na nikwo prawilo... ele pa razlikata, raztoqnieto i kerninga na "OOD" ...
ta... w swetlinata na gornite razsajdeniq - az lichno bih pochnal otnacahlo i bih smenil neshtata koito kazah po-gore...
a
ako cqlata rabota ZAD twa logo ima nekwa istoriq - neshto za firmata, neshto za klientite i.. neshto za celewata grupa koqto eventualno bi se zaiteresuwala ot produktite - wizdajki i zapomnqjki logoto - ako ima takawa istoriq - neka q chuem za da naprawim po - palni i qsni izwodi...
ta taka - dotogawa... shsi darja za mojto che trea otnachalo... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Ти явно търсиш мнение само от знаещите английски, но аз все пак ще си позволя да дам своето. Не даваш инфо за дейността на фирмата, а само за шефа й. А в повечето случаи логото тръгва от самата дейност.
И като графичен елемент и като фонт не става, а така застъпени - съвсем. Стои претрупано, не носи никакъв смисъл. Най-добре разграничи графичен елемент и фонт - наново. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | ...ili izpowrashtano ot chervenokoj... |
Gotino :) posmiah se malko. Tova za nachaloto sym saglasen...shte si go pravq pak :(
kakvo iskash da kajesh che logoto ne triabva da byde samocel (interesno mi e) _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Erolan написа: | kakvo iskash da kajesh che logoto ne triabva da byde samocel (interesno mi e) |
emi... ninam... chuda sa shto li go kazah...
*avi prai uchudena fizionomia...* |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 5:42 pm Заглавие: |
|
|
chudia se kak li shte izglejda tova nanovoto!
she ni pokajesh li v posledstvie? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 6:07 pm Заглавие: |
|
|
Aко се налага да слагаш контур на буквата, значи има нещо датско в Гниляне... :) Това по принцип да си го знаеш... А иначе определено пробвай наново... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 7:23 pm Заглавие: |
|
|
za kratko uspiah da zglobia tova
btw firmata e tyrgovska i e novosyzdadena, tyrgoviqta e mnogo diversificirana taka che ne se znae tochno s kakvo shte tyrguva, dori sobstvenika ne znae :)
 _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 7:27 pm Заглавие: |
|
|
Ей, добре че Сами се сети да попита каква е дейността на фирмата! Иначе май верно трябва да опиташ наново! Успех:-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 7:30 pm Заглавие: |
|
|
това ООД що ти е изобщо да го вреш в логото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Е как така и собственикът не знае, бре?! Но и това не е! Единственото, което ми харесва е комбинацията оранжево-сиво, но само по себе си това не означава нищо. Наново;-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 7:38 pm Заглавие: Аааааааааааааааааааа... |
|
|
Erolan написа: | dori sobstvenika ne znae :) |
Тогава давай самоцелно лого. :-)
Вземи разгледай малко логоси на подобни фирми!
И забрави за подобни фонтове!
Успех! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|