Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Хич да не бях питала.
На това последното би ли могъл да му смениш поне шрифта? _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Heh...nqkoj moje li dade vizualen syvet che savsem me obyrkahte (pone sa font... _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
модерна и способна фирма със стар шеф - ха сега де, какво ще да е...
на мене мислите в тази посока отиват, така ако можеш да ти роди главата накакво лого /от този тип май са малко на адвокатските фирми/
не съм много навътре все още, но ако тръгнеш от тук и стигнеш, че разбереш с каква насоеност ще е фирмата вече имаш 50% лого - остава само да го визуализираш...
а аз както го виждам - логто ти трябва да излъчва стабилност и увереност /стар шеф/ и в същото време да казва - ей Богу аз мога да ти свърша тази работа /модерна и способна филма/
...?
в този насока...май... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 8:16 pm Заглавие: |
|
|
Blagodariq za savetite...:) _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 8:32 pm Заглавие: |
|
|
прочети какво пак съм ти написал относно първото лого.
за второто помисли за някои други цветове, като цяло ми харесва, незнам каква е деиността на фирмата, но създава идея за часовник , нещо като евро-часовник :). сложи звездички и от долу та да видиме как ще стане, така както е в момента е много бедно.
един съвет, щом шефа ти не знае какво иска, направи ти както мислиш за добре, и после наблегни на това да го убедиш в идеята и, че логото ти е номер 1 :). все пак има го и моментът в които наливаш ъкъл и светлина в главата на малоумния поръчител. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Съб Яну 10, 2004 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | създава идея за часовник , нещо като евро-часовник :)
сложи звездички и от долу та да видиме как ще стане, така както е в момента е много бедно.
|
Tova sa 'davidovi' zvezdichki,be! Njama nishto 'evro' tuka!
Ili sakash da kazhesh 'evreiski'-chasovnik, mozhe bi?!
,-)
Цитат: | kakvo iskash da kajesh che logoto ne triabva da byde samocel (interesno mi e) |
As bih zapochnal s tova da napravja edna anketa s toja chef...vsse mi se struva che toj si ima njakakqvi firmeni devizi (ot roda 'burzi,smeli,sruchni',naprimer), celevi strani (ako che e targovija s Palestina i Egypet, togava vtoroto logo che mu vzrivi office'a i to buqvalno!), ljubima marka vodka, blondeinki ili bruenetki,etc.,etc.
To est,opitvash se da vniknesh naj-dulboko v dushevnosttan na toja individ...sled tova logoto ch eti dojde za 10 minuti! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Erolan

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
Как да ти кажа...след като този "шеф" се опита да ми каже, че аз съм бил от расата на работниците, а той от расата на работодателите, не останах с особено желание за анкета с него. За него това беше някакъв вид хумор, но за мен си остана това което чух.
Както и да е. Нещата минаха добре и той си хареса логото (първото, леко модифицирано, кернелинг и т.н.) след дълъг "размисъл" и евретинг ис ок...благодаря за постовете и хората които взеха отношение. _________________ status_check: OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Къвто поръчителя, такова му и логото... Да му е честито на бизнесмена от Исперих! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|