Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
FallenAngel

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 12:17 pm Заглавие: Eto me i men, gotov za "razstrel" :) |
|
|
Е хайде, дами и господа, упражнявайте си реториката върху моите неща тук :) _________________ ++Santo Domini++ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Лично на мен не ми харесва сайта ти като сайт, предполагам няма нужда от обяснение. В него няма дизайн. Но предполагам си за предпечата. Нищо не мога да кажа. Онова лого с детелинката цветовете му са супер зле. Тва отровно зелено дано да ми е от монитора, ама ме съмнява...
И последно, нещата гледай да ги качваш на сървъри, където ще се виждат от всички. Примерно www.free-host.com (макарче там напоследък нищо не мога да кача, супер бавни са станали поне за мен). Аде успех. _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FallenAngel

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 1:08 pm Заглавие: |
|
|
NikoharD написа: | Лично на мен не ми харесва сайта ти като сайт, предполагам няма нужда от обяснение. В него няма дизайн. Но предполагам си за предпечата. Нищо не мога да кажа. Онова лого с детелинката цветовете му са супер зле. Тва отровно зелено дано да ми е от монитора, ама ме съмнява...
И последно, нещата гледай да ги качваш на сървъри, където ще се виждат от всички. Примерно www.free-host.com (макарче там напоследък нищо не мога да кача, супер бавни са станали поне за мен). Аде успех. |
Сайта е направен за един час, и даже не искам да се хваля с него... Цветовете на логото са С10М10У100К0, и по принцип си прав за сайта - ще пусна линка на "огледалния" сайт в Трипод.
Не знам как да постна представяне за технически данни - аз не се имам за някакъв отворен дизайнер по-скоро за техничар. Ако тръгна да ъплоудвам изходни материали и готови неща 1:1, няма да си намеря достатъчно фрий място :) _________________ ++Santo Domini++ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 1:59 am Заглавие: |
|
|
heh:) ne znam kakvo to4no da kaja .. v smisyl kak da go kaja de.. abe s dve dumi - ne mi haresaha (3 de)... neshtata koito si pokazal.. toq znak, koito si haresvash ne moje da se nare4e znak..nai-malko zaradi cveta(vete) mu.. kolkoto do projectite .. hm naistina nqma design v tqh.. kofti sa.. nomera sys snimkata ne e neshto osobeno.. nai-ve4e kato ka4estvo e skapana .. da ne govorim 4e ne e i precizno napravena.. pone kolkoto se vijda... ne iskam da te obijdam .. no naistina ne si designeer..
oba4e na men mi haresaha neshtata koito si pisal v site si :) naisitna sa hubavi , sveji sa ... i mi opraviha nastroenieto :) mersi za koeto .. spored men trqbva da pishesh pove4e.. i davai linkove nasam kogato go napravish ;)
P.S.mnogo pravopisni greshki navsqkyde - stoi kofti ... opravi gi
pishe se Obla4e LE bqlo.. napr. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Equalizer

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 3:09 am Заглавие: |
|
|
Логото наистина трябва да се преработи. Нищо чудно, че не са го харесали.
За снимката всъщност не че в изходният материал са 3-ма дущи в повече, а в резултата са 3-ма по-малко. Има разлика защото ти не си добавял нови хора, а си трил от старите. Между другото "Балкан-СТ ООД" харесаха ли си проекта? Като изключим дизайна (който всъщност не го виждам точно къде е.... това прилича повече на личен календар. Ако наистина е такъв, то тогава тези обяснения в долните два ъгъла са напълно излишни.. те хората си знаят с какво се занимават, по-добър вариант щеше да е ако им увеличиш снимката така че да заема по-голяма площ.
За Балканкар кое те кефи по-точно? Аз ще ти кажа кое не ме кефи със сигурност. Обясни ми тази розова лента какво общо има със Сибирския елен или въобще с мотокарите?!? Друго самата идея мотокара да носи съндък а вътре количка с друг съндък какво трябва да значи - "За да не носите 20кг сандъчета с ръчната количка, сложете ги заедно в 100кг съндък и си купете мотокар от нас за да ви е по-лек живота!" мдааа хитро, но дори и да оставим идеята за календара, поне да беше сложил истински сандък на мотокара, а не някакво нещо, което даже не мога да определя точно какво е.
Тъкмо щях да те похваля за "Арсенал" че горе долу сравнено с другите неща е добре като цяло, но като видях надписа че проекта не е твой и се отказах. Макар че ми е чудно как ще се вижда това пушкало под календариума освен ако не е от паус (което разбира се е пълна глупост).
Дано поне знаеш тънкостите в полиграфията иначе незнам как те държат на работа все още :). Ако наистина разбираш сигурно ще те вземат в "Дизайн и предпечат". Успех.
А във сайта най-много ми хареса слогана "Я, имам си страница" :)))
NikoharD: За free-host.com не си единственият който има проблеми с upload-а там :) _________________ be good! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FallenAngel

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Equalizer написа: | За снимката всъщност не че в изходният материал са 3-ма дущи в повече, а в резултата са 3-ма по-малко. Има разлика защото ти не си добавял нови хора, а си трил от старите. Между другото "Балкан-СТ ООД" харесаха ли си проекта? Като изключим дизайна (който всъщност не го виждам точно къде е.... това прилича повече на личен календар. Ако наистина е такъв, то тогава тези обяснения в долните два ъгъла са напълно излишни.. те хората си знаят с какво се занимават, по-добър вариант щеше да е ако им увеличиш снимката така че да заема по-голяма площ.
За Балканкар кое те кефи по-точно? Аз ще ти кажа кое не ме кефи със сигурност. Обясни ми тази розова лента какво общо има със Сибирския елен или въобще с мотокарите?!? Друго самата идея мотокара да носи съндък а вътре количка с друг съндък какво трябва да значи - "За да не носите 20кг сандъчета с ръчната количка, сложете ги заедно в 100кг съндък и си купете мотокар от нас за да ви е по-лек живота!" мдааа хитро, но дори и да оставим идеята за календара, поне да беше сложил истински сандък на мотокара, а не някакво нещо, което даже не мога да определя точно какво е.
Тъкмо щях да те похваля за "Арсенал" че горе долу сравнено с другите неща е добре като цяло, но като видях надписа че проекта не е твой и се отказах. Макар че ми е чудно как ще се вижда това пушкало под календариума освен ако не е от паус (което разбира се е пълна глупост).
Дано поне знаеш тънкостите в полиграфията иначе незнам как те държат на работа все още :). Ако наистина разбираш сигурно ще те вземат в "Дизайн и предпечат". Успех. |
Equalizer, явно не следиш мненията - казах че НЕ СЪМ дизайнер. Всичко това е правено по идея на клиентите, плюс добавки от мен според техните изисквания. Да, БАЛКАН СТ си харесаха проекта, изясни ми на мен, тъй като ЕДВАМ ме държат на работа, какво разбираш под "личен календар"?
РЕКОРД... им представих 8 проекта. Какви ли не, и те си харесаха този. Тяхното неодобрение се иразяваше в "Това не става", "Ама що нестава?", "Ами не става". Ти да виждаш информация в този разговор, освен отрицание? Както и да е. Проекта ми беше с идеята "Настоящето е вързано с миналото", не случайно ефекта на количката е сепия. Червената лента е украса, именно защото не съм дизайнер, просто ми хареса как стои и това е.
АРСЕНАЛ. Техния ДИЗАЙНЕР им беше направил проекта в КУРЕЛ, със импортирана снимка, РГВ, в размер на 50% от искания. Идеята им е листчетата на работния календар да бъдат със фона на тялото, но по-блед. Бяха приложили една разпечатка на фотохартия от РГБ-принтер за цветовете. Оттам се почна работата - ретуширане на пикселизираната снимка, напасване на цветовете към фото-разпечатката, монтаж, след това набор, рязане, лепене и прочие.
ЛОГОТО. Както писах, цветовете са му С100М10У100К0 за зеленото, а червеното е 100х100. Те просто не дойдоха повече, и проекта така си и остана. Кое не ти харесва в него?
За сайта - ми и аз не го харесвам, но не съм уеб-разработчик, та да правя фокуси. :) Сори за което, има си го там и си качвам разни хави върху него.
Хайде, остани със здраве и ти и успехи :) _________________ ++Santo Domini++ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 11:44 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | РГБ-принтер? хм.. аз не съм виждал :)) |
ima ima ima i s Pantone ima ;o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2004 11:01 am Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | Kekata написа: | РГБ-принтер? хм.. аз не съм виждал :)) |
a ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2004 11:09 am Заглавие: |
|
|
ico написа: | tumbi написа: | Kekata написа: | РГБ-принтер? хм.. аз не съм виждал :)) |
a ? |
Аха я
На черна хартия печатат;-))
Та всички Вин принтери, т.е такива които не ползват постскрипт, работят най добре със профили за РГБ
Големите принтери с 8-10 и нагоре мастилници работят изцяло с РГБ профили
даже се предпочита изображенията да са в РГБ поради по-доброто рипване _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2004 11:14 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | ico написа: | tumbi написа: | Kekata написа: | РГБ-принтер? хм.. аз не съм виждал :)) |
a ? |
Аха я
На черна хартия печатат;-))
Та всички Вин принтери, т.е такива които не ползват постскрипт, работят най добре със профили за РГБ
Големите принтери с 8-10 и нагоре мастилници работят изцяло с РГБ профили
даже се предпочита изображенията да са в РГБ поради по-доброто рипване |
tva za profilite ok tai e :) ama suvsem drugo neshto :)))
leko sutrin s rgb printerite che mi oburkvate mirogleda :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Не знам дали разбра че хората тук не си "упражняват реториката", ами се пробват да помогат на такива закъсали като теб!
* Кофти лога, като това със зеленчуците не е добре да се показват, особено пък когато не са и одобрени на всичкото отгоре! Като ще показваш "сухи тренировки" по-добре покажи най-доброто на което си способен.
** За подобно ретуширане на снимки аз лично бих наградил с удръжка от заплатата! На момчето ръката му я няма!
*** Довършване на чужд дизайн не се брои...
такава реторика харесва ли ти? _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
... ужаст! :(( _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BLF

Регистриран на: 20 Яну 2004 Мнения: 23 Местожителство: BG,VarnaCity,Center...:)
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 4:54 am Заглавие: |
|
|
tuka may vsi4ko kvot moga da kaja be kazano, no infoto za rgb print be ne6to polezno:) _________________ X3M Livin'4 Good Lookin' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 5:32 am Заглавие: |
|
|
dammm, na men chestno kazano mi haresa kalendara na arsenal samo, ama shtom samo go zavurshval... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|