Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 2:08 am Заглавие: |
|
|
ovendelon написа: |
moqta programa ima:
1. UNDO
2. moje da pravi kylbeta (topki)
3. lambi i kruhski
4. UNDO
5. ima si play buton to4no kato na kasetofona mi
6. moje da pravi SAVE (ama oshte ne znam kakvo e, kazaha mi 4e bilo polezno)
7. ima mnogo drugi kop4eta, i nqkvi plyzga4i
8. moje da predava cvetno, vednyj pusna i zvuk
9. ima i UNDO |
smenia go:
toz nema 12' to MP3, AVI to DVD, Word to Notepad converter, nema PostScript Level 3 i ne razbira Open Type fonts ;o))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 2:12 am Заглавие: |
|
|
pimeto написа: | имах някъде списък с неща където е ползван 3dsmax ако го намеря ще ти покажа |
spesti si go ... zadade wypros i poluchi otgowor
otnosno diskusiata ... napylno poddyrjam mneniata na
ovendelon i drone ... software e prosto tool ... wseki sys swoite
predimstwa i nedostatyci |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 2:12 am Заглавие: |
|
|
basi ... a az prevurtqh KARATEKATA.. uhaAAAAAA!!!!!!!!! :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 2:46 am Заглавие: |
|
|
Сори, че се намесвам, ама
Drone написа: | SHINY METAL ASS! |
Futurama fans unite! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 2:50 am Заглавие: |
|
|
yooooo oshte edin :)))))
futurama rullzz :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 3:04 am Заглавие: |
|
|
/*totalen offtopic/ ehaaa, Boteff strashen si. kak prebi pticata ve, onaq neposredstweno predi golemiq losh(shoguna :)))) ). kato malak sam q bil sas zatvoreni ochi, a sea... */
zasto se kefq na LW -> zaradi dobre obmisleniq toolset. ima vsichko neobodimo, za da napravish kakvoto iskash, bez da te zatrupva s izlishni nesta(v max i maya ne me napuska chuvstvoto, che se rovq v nqkakvi bezkraimi menuta). za tova donqkakde doprinasq razdelqneto mu na dve programi(tool-ovete se razpredelqt).
intuitivni shortcuts(kakvo im ima be tumbiiii?). kato gi zapemetish ->alt+F2->vsichki butoni izchezvat i izpolzvash 100% ot plostta na monitora za da gledash 3d obectite.
i drugi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Toshiro написа: | ..../kakvo im ima be tumbiiii?... |
nisto im nyama - trudno mi beshe dokato svikna s tova che LW ne e QWERTY, a sega se chuda za kuf hu..... im e na horata tva QWERTY orientirana podredba na move, scale i t.n. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 11:39 pm Заглавие: |
|
|
BASI zasto si e mamata /zna4i pi4 teia temi me boli za tiah.
az taka li ina4e ste si ostana lame 3d user 2 topki 2 kuba i tn
oba4e sto si misla 4e ako bese naprawil nesto swetsno i bese kazal kak stawa steh da sam mnogo po dowolen ot kolkoto da 4eta 3 stranici
spor /ili op to4no nabiwane na twoita kofa/ se si misla 4e celia ni problem e 4e ne rabotime na max, zadawam si waprosa ako edin 4owek ima 100 procenta zaetost se ima li wreme da misli na tazi tema i otgowara e ne.
stoto kato ides da ba4kas nekade znaes li kolko gi boli kwo mislis po waprosa.
waobste ne im puka ma ne si hareswal nekakaw tool / mi se ti kazat hodi si be . taka 4e za men li4no izbora za 3d programa w bg ne wkliu4wa xsi
/ne 4e ne sam mu fen naprotiw twa ziwotno me kefi na maximum/ ma twa e industria i kogato otiwas da ba4kas kat naemnik gi interesuwa fiwas liw iziskwaniata na produkciata. /max, maya, lightwave/
horata samo kato widat cenata na xsi i si biat shuta.
ae sledwastia ti post da mi oprawdae zagubenoto wreme w 4etene
pokazi i obiasni. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 3:43 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | .....ina4e ste si ostana lame 3d user 2 topki 2 kuba i tn.. | imam nekakvi bledni spomeni za glava za interface i XSI i minimiro® |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blah
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Wsashtnost NUBIZUS doniakade e dosta praw - kato hodi chowek da si tursi rabota purwo pitat s kwo bachka i chak posle mu dawat shans da se pohwali s portfolio.
Primerno - obiawa za rabota na niakoe po-seriozno studio - nai-otgore winagi sa izbroeni zadaljitelnite programi koito triabwa da wladee chowek za da kandidadstwa za rabota. Ako si se wzel w race i si uchil prawilnite programi, togawa ima shans da se klasirash za rabota, w tozi moment weche talanta stawa ot znachenie - ako pokajesh i dobro portfolio - otwaria ti se parashuta. No ako shte i da si nai-talantliwia animator, a ne mojesh da rabotish s iziskwania softuer - sledwa awtomatichna diskwalifikacia. Nikoi ne moje, a i ne iska tepurwa da obuchawa bachkerite si. Wsiako po-seriozno studio si podbira naucheni hora - obuchenieto e dulgo i skupo.
Art-a winagi e dwijeshtata sila, no fakt e che 2D/3D grafikata i osobeno animaciata w po-goliamata si chast sa tehnicheska zadacha.
A i w kraia na kraishtata e wapros na intelektualna chest i samochuwstwie chowek da raboti s nai-dobroto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
blah написа: | kato hodi chowek da si tursi rabota purwo pitat s kwo bachka i chak posle mu dawat shans da se pohwali s portfolio. |
gluposti.
blah написа: | A i w kraia na kraishtata e wapros na intelektualna chest i samochuwstwie chowek da raboti s nai-dobroto. |
kompleksi ... losho ... mnogo losho. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 9:07 pm Заглавие: |
|
|
blah написа: | ............
A i w kraia na kraishtata e wapros na intelektualna chest i samochuwstwie chowek da raboti s nai-dobroto. |
perefrazirane na poznat vic za koi sa gazi na otlichnichkite svezite kitki :O)))))))))))))
mi huu bre so ne polzva namalenieto na AVID ot 50% do 21 dekemvri a??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
blah:
da re4em modelirash perfektno prosto si guru i go pravish primerno v wings... na nqkoq firma i trqbva modeler, zashto da ne te vzemat i da otdelqt 1 mesec da ti pokajat koe kak se kazva v softa koito polzvat vmesto da vzemat nqkoi koito ba4ka ot 1 mesec na tehniq soft i da otdelqt 1 godina da go nau4at da modelira...
ili pyk si animator... syshtata rabota samo 4e vmesto 1 godina za obu4enie shte trqbvat 10ina primerno...
s vsi4ki oblasti na 3d-to mai e syshtoto polojenie, poznavaneto na toola ne zna4i 4e poznavash materiqta... iskat se dosta drugi neshta osven 4isto tehni4arskite umeniq, koito pyk sa absoliutno nezavisimi ot softwareto
ili kakto kazvat bratqta amerikanci "do the math" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blah
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Joro ... ne se stiagai we jelezen - otpusni go malko ot edinia krai.
Na prednia mi post mu se wika razlaiwane na kuchetata. Mai ti i tumbi ne zacepwate - ne wlagaite tolkowa emocia.
Are, krai na sapunenata opera. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 10:50 pm Заглавие: |
|
|
blah написа: | ........Na prednia mi post mu se wika razlaiwane na kuchetata. ............ |
a Four Rooms koga ste ima? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
Izvinete za namesata, no neshto se chudeh (shtoto ma e strah da nqmam greshna informaciq) ta....Kato se pravi film, game ili tam kvoto iskate ne se li izpolzvat poveche ot edna programa(za 3D v sluchaq) i ot tam da idvat tezi istorii che edin film primerno e praven hem s Max hem s LW? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 1:30 am Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | Izvinete za namesata, no neshto se chudeh (shtoto ma e strah da nqmam greshna informaciq) ta....Kato se pravi film, game ili tam kvoto iskate ne se li izpolzvat poveche ot edna programa(za 3D v sluchaq) i ot tam da idvat tezi istorii che edin film primerno e praven hem s Max hem s LW? |
mda, mai tova e obichainata praktika, osobeno za po-golemite studia, koito mogat da si go pozvolqt. za seriala Ghost in the shell mai beshe izpolzvana tochno tazi kombinacia >> modeling na LW, a rendering na MAX, stoto za maxa imalo cel-shader, koito im varshel mnogo dobra rabota/.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 2:51 am Заглавие: |
|
|
ei basi :))) ai sa ssipete po edno FOUR ROSESSSS i da si sedame na assssssessss:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 5:36 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | No ako shte i da si nai-talantliwia animator, a ne mojesh da rabotish s iziskwania softuer - sledwa awtomatichna diskwalifikacia. Nikoi ne moje, a i ne iska tepurwa da obuchawa bachkerite si. Wsiako po-seriozno studio si podbira naucheni hora - obuchenieto e dulgo i skupo. |
Mmnje...as sum prezhivjaval tochno obratnoto. Blagodarenije na 3ds max portfolioto mi me vzeha i me 'nakaraha' da naucha Softimage3D...
V tija raboti njama pravila i ne biva da se obobshtava.
Vsichko e gnusno stechenije na obstojatelstvata,turseneto & predlaganeto, zodiite, magnitnite buri i na tova kolko sa ti sini ochite.
,-) _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
LMNT написа: |
Vsichko e gnusno stechenije na obstojatelstvata,turseneto & predlaganeto, zodiite, magnitnite buri i na tova kolko sa ti sini ochite.
,-) |
syglasen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|