Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de_si

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 9:35 am Заглавие: |
|
|
mdaa... 4udesno prosto...
sega ve4e bude6teto mi se vijda po-svetlo po-privetlivo i interesno, vsi4kite mi sumneniq i derzaniq otletqha...
blajeni sa vqrva6tite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 1:25 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | ако очакваш да ти наливат акъл и "талант" в главата както в гимназията - такова нещо го няма в ни един университет по света
такова нещо ще стане ако дърпаш даскала за шлифера и му блъскаш работа в лицето, друг начин няма
но ако искаш може да пробваш за по $2000 на предмет в Калифорнийския и да чакаш тебе да те гонят, да ти пишат двойки и да ти висят на главата да работиш, само дето и там не е така |
Hm akal neee, dalech sam ot misalta, no kato se zamislia primerno za prepodavatelite na soft. (pone 1/3) mi se shte ne az da im kazvam kak stavat neshtata, i da gi chakam da si prochetat zapiskite za da kajat za kakvo stava vampros :-)))) , ne mersi! Smeshno e, nelovko! Nemoga da kaja che sa me i izpotili sas zadachi, a konkurentzia m/u studentite ne sam zabeliazal.
Kriterii za otlichen universitet mi e naprimer http://www.parsons.edu/, tai kato poluchavam redovno katalozi imenno ot tam, mi stava oshte po-jalno... EX! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
KikoPiko! Kakvo si napravil za da ti pishe Tasev 3 be chovek!!! :-))) Triabva da si bil s edna skitza napravena predi konferansa! Imaiki peredvid che prepodavatelite netriabva da pishat niski otzenki, zapoved spusnata otgore... Toi... sigurno se e izpusnal choveka, vse pak e i prepodavatel v NHA ;-)
PS
Gorniat link ima edna sapetaia deto sam slojil i nestava taka, eto go pak:
http://www.parsons.edu/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KikoPiko

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 1:41 pm Заглавие: |
|
|
emi bqh bolen i ne mojah da se qwq na izpit! Za neqwqwane pri nego se pishe 3. _________________ "Tell me exactly what am I supposed to do..."
DISTURBED |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
KikoPiko написа: | emi bqh bolen i ne mojah da se qwq na izpit! Za neqwqwane pri nego se pishe 3. |
Eeeeeeeeeeee! Tova ne mi beshe i hrumvalo!!! :-))))))))))))))) Evala! Kakvo poveche da dobavia za NBU! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
KikoPiko написа: | emi bqh bolen i ne mojah da se qwq na izpit! Za neqwqwane pri nego se pishe 3. |
zalko che sa malko takiwa kato nego, inache az sega niamshe da imam 10tina izpita za wzemane... :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 2:06 pm Заглавие: |
|
|
az imam kum 5 / 6 ... haha .... btw Morgota si traika krotko... no ako si izlee du6ata kolko ima da vzima .....X-)))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | az imam kum 5 / 6 ... haha .... btw Morgota si traika krotko... no ako si izlee du6ata kolko ima da vzima .....X-)))))))))))) |
Ami moje i da si traiii, za da ne mu prechat za diploma! ;-)
Men kato me vidi Shsmanova i losho i stava, ama ne mi dreme, stiga da ne me zanesat po varhovete, za zlatnata reklama koiato im pravia redovno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KikoPiko

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 2:56 pm Заглавие: |
|
|
iskam da kaja na de_si, che ima razlika mejdu mejdu specialnostite fotografiq i grafichen dizain. Naposleduk si promenih mnenieto. Fotografiqta tam - prepodawatelite ima na kakwo da te nauchat.
A grafichniq dizain e chista zaguba na wreme i PARI (sega za tazi specialnost iskat 4000-5000lv za purwite dwe godini), a wsqka godina wdigat taksite :))) Ne mislq che si zaslujawat tolkowa mnogo pari za pochti nishto. _________________ "Tell me exactly what am I supposed to do..."
DISTURBED |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 2:57 pm Заглавие: |
|
|
исках само да попитам каква е идеята на този разговор ???
Всичко това което дотук се спомена са малко или много все неща които спокойно могат да се нарекат глупости. Казвам глупости не заради факта, че са лъжа а по скоро, че това ако е критерия ти за кой уни колко струва то определено не си за бг образованието като цяло :))).... НБУ има супер много недъзи.. ФАКТ, но поне предлага нещо, колкото и да е малко то. Факт е че има преподаватели на които просто там не им е мястото, но е и факт че ако ти си сериозен може да научиш нещо в и покрай този университет. Охх тая тема е много изтъркана, пък и не виждам смисъл да я подхващаме пак
Всъщност сега като се замисля излиза, че се опитвам да защитавам НБУ което хич не е истина :))) и аз съм доста силно разочарован от някой смешни неща които стават там и на никой не му прави никакво впечатление че те си стават ей така за закуска. Уви и това го има. Просто явно липсата на свестна конкуренция ги кара да не се развиват с темпото с което на мен би ми се искало и в много случай сме свидетели на такива недомислици че направо си е за смях.
БТВ какво значение има какви оценки ти пишат ??? Ама вие сте много интересни, все едно сте в няква гимназия. Подобни историй спокойно могат да се разправят и за НХА така че дайте да не обръщаме спора на празни приказки _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 12:32 am Заглавие: |
|
|
Абе приказки притазки, ама то скоро почва мазната сесия...! + плащане... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 10:04 am Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Абе приказки притазки, ама то скоро почва мазната сесия...! + плащане... |
:-)))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
llex

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 5:38 am Заглавие: |
|
|
de_si
sywetwam te da ne se zahwa6ta6 s grafi4nia design w nbu
ako iska6 da se zabawlqwa6 na visoka cena go ahead
imal sum interesni slu4ki:
izpitwa6ti koito me karat da si izgasq mac-a 6tot ne znaiat kak
prepodawateli twyrdq6ti 4e Corel Draw e nai dobre podhojda6tia vector soft za Adobe Photoshop /i 4e e purwia vectoren vyob6te...aldus freehand RIP/ na wyprosa mi kym tqh za icc profiles i corel nastupi ti6ina ..sled izwestno obqsnenie ot moia strana mi zaiawiha 4e calibracii, proofing..bla bla management kato cqlo hi4 ne sa tolkowa wajni
..abe zabawno e :))
vij moje bi ot graphic designa po stra6no e samo Komputerni Systemi i Technologii s gore poso4enia Zelev
ta ot tam imam priatel "programist designero-muzikant" koito mi kaza 4e CPU-to mu bilo adski byrzo i za demonstracia mi pokaza kak kopira CD-to mu
a ina4e sys site-a na unito moje spokoinoda si ima6 probblemi poradi tromawoto asp na M$ ultrasite ot KST-to:)
ina4e ot animeto imam nabludenia 4e dqdowcite dokato se pliuiat vzaimno uspiawat da pokazwat dosta ne6ta na studentite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ina4e ot animeto imam nabludenia 4e dqdowcite dokato se pliuiat vzaimno uspiawat da pokazwat dosta ne6ta na studentite |
hahaha kolko si prav pi4 :)))) samo deto s pokazvaneto si ostavat.. ( puk i to ne e koi znae kolko mnogo...) :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 7:27 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Цитат:
ina4e ot animeto imam nabludenia 4e dqdowcite dokato se pliuiat vzaimno uspiawat da pokazwat dosta ne6ta na studentite
hahaha kolko si prav pi4 :)))) samo deto s pokazvaneto si ostavat.. ( puk i to ne e koi znae kolko mnogo...) :)))))))) |
true, true... :)))))
Digital Science - Snowie White.mp3 :)) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
Mislia che ishabihme mnogo energia za TIAH!!! Koito e umen da si reshava. Aide stiga s tova NBU che i bez tova mi barka v zdraveto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|