Graphilla.com :: Преглед на тема - първи - път, не се смейте де!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

първи - път, не се смейте де!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Чет Яну 22, 2004 9:53 pm    Заглавие: първи - път, не се смейте де! Отговорете с цитат

Аз не се занимавам с това по-начало ама искам да добия някакви познания в тази посока, така че ще ви помоля да не ми казвате - ама не си за тука...нали разбираш....занимавай си се там с другото...
Снимките са от филма То /което обяснява ниското им качество/, който не ме впечатли много, но все пак подбрах интересни моменти.
Ще съм благодарен, на хората, които се занимават с подобни неща да ми кажат къде да погледна за повече информация в посоката, която съм поел сега...въпреки, че това което сам се опитал да направя и аз не мога да определя към какво спада...
Също така ще ви помоля да ми дадете някаква критика а не да казвате ами, не става...не ми харесва - или поне ако ще го казвате обосновете се защо и дайте насока :)
Да не ви затормозявам повече /за съжаление имам вазможност да ги сложа само в hit.bg/.

http://sebastianz55.hit.bg/pics/to-1.jpg
http://sebastianz55.hit.bg/pics/to-2.jpg
http://sebastianz55.hit.bg/pics/to-3.jpg

направления за цветовете т.е. за всичко също са добре дошли...както някой тук беше казал: очаквам гредивна критика....но се надявам после да не пиша...аз тука критика не видях :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

МнениеПуснато на: Чет Яну 22, 2004 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

още едно тука....
http://sebastianz55.hit.bg/pics/love.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 11:36 am    Заглавие: Re: първи - път, не се смейте де! Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
Аз не се занимавам с това по-начало ама искам да добия някакви познания в тази посока, така че ще ви помоля да не ми казвате - ама не си за тука...нали разбираш....занимавай си се там с другото...

neshto ne razbiram - koe e twa neshto det iskash da se zanimawash s nego pa da ne ti kazwame neznam ko si...?

t.e. s kwo iskash da se zanimawash che si capure-val ot filma TO?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sebastianz55

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

някакъв вид колаж?
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
някакъв вид колаж?

qsno... emi gradiwna kritika... ne moa ti dam shtot nishto ot tia ne mi haresa

kat sa prai kolaj trea da ima nqkakwa cel - i da se predstawi nqkakwa ideq. twojta ne q wizdam - oswen na wtoriq post, kudeto bi trealo da ima nqkakuw plakat... tam obache pa neshtata sa totalno omazani - shtot pri plakata si ima prawila za design. demek - prekaleno sa ti nisko kachestweni snimkite za da se widi neshto w tqh, prekaleno ti e slab plakata da moe da se komentira.

zemi drapni ot nekoj imagebank malko po kachestweni snimki, izberi edna ideq - tekst ot ljubima pesen ako shtesh i dejstwaj - puk togawa she komentirame...
Върнете се в началото
sebastianz55

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ok
thanks
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За да има градивна критика, трябва да има основа върху която да се "гради". Ако нещо не става за това и някой ти каже "пич, не става", това не означава че човека е агресивно настроен, ами че просто няма какъв съвет да ти даде по нещата ти защото няма откъде да почне.
sebastianz55

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

прави сте - твърде голямо внимание отделих на текста а не на *произведенията* си...
отивам да градя!
Цитат:
за това и някой ти каже "пич, не става", това не означава че човека е агресивно настроен, ами че просто няма какъв съвет да ти даде по нещата ти защото няма откъде да почне.

това ще го имам впредвид, защото бях останал с друго впечатление.
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chestno kazano na nikoi ne mu puka kakvi sa vpechatleniqta na horata v graphilla ... tiq koito iskat da sa tuka znaqt zakvo sa ... ostanalite koito se vpechatlqvat misla nema znachenie kade she sa ...
Върнете се в началото
sebastianz55

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз /мисля, че/ знам защо съм се тикнал тука...някакви опити за развитие правя /в определени насоки/
все още се ориентирам в средата, и май за това си се впечатлявам толкоз
Цитат:
chestno kazano na nikoi ne mu puka kakvi sa vpechatleniqta na horata v graphilla

не мисля, че мнението на професионалистите тук е за пренебрегване
това е една от причините да съм тук - да гледам и да се уча от хора, които са по-добри от мене и си разбират от работата
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети