Graphilla.com :: Преглед на тема - Тема за промоцийки?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тема за промоцийки?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
reverned

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 9:44 am    Заглавие: Тема за промоцийки? Отговорете с цитат

модерирано. р1д.

Ще е хубаво по-големите фирми да си пускат промоцийките на публични места. Надявам се да не го приемете като пробутване на реклама. Това ще е от полза на много хора, и лично аз бих се възползвал от подобни неща. Знам че тук четат много професионалисти, които също биха се заинтересовали.
Ако някой има нещо против такива теми, сърдечно се извинявам. Аз лично се надявам да ги срещам по-често, определено ще са ми от полза.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 10:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

що за сериозна фирма не може да си плати $20 за сайт на нормално място
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много им хубаво логото на тез дизайнери, сайта и той ... също толкова хубави са им и цените ... 20% ??? ... те трябва 75% отстъпка перманентно да правят ;-)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
reverned

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дам, стандартните заяждания. Ми всичко хубаво си има цена. Който го приема добре, който не - не. Просто някой може да има полза от това и към тях е предназначено съобщението. Аз лично съм отворен към подобни предложения. Виждам че безделниците в тоя форум нямат нищо друго да правят освен да се заяждат. БЕз капка съжаление, желая ви много късмет:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 3:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво значи заяждане?! Че аз например също не обичам мърлявите офиси, кофти сайтовете и безплатните хостинги! По принцип... Просто за мен това са показатели за несериозно отношение към бизнеса. Оттам нататък аз със несериозни хора не работя!
А цените са височки... дори без 20%...
reverned

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре, това си е твое мнение. Не съм ги решавал аз тия неща. Оттам нататък цените може би ти се струват високи, тъй като доста рядко печатаме за БГ клиенти. Факта че сме повече от 10 години на пазара мен лично не ми навява несериозност. Просто никой не е инвестирал в сайт, което и на мен не ми харесва. Тва не значи мърляв офис или някаква подобна измишлйотина. Просто ви представям изгодна оферта за качеството, което се предлага. Не съм искал да засягам конкуренти или нещо от рода, просто да ви уведомя за промоцията, защото тя самата изтича а после вече няма. Можете да си мислите каквото искате за офиси и несериозност. Това са фактите. На мен ми харесва идеята подобни промоции да вдигат шум на такива места, тъй като четат хора които биха имали полза. Ако съм се заблудил, съжалявам за изгубеното време. Ако някоя друга фирма прави подобна или друга промоцяи ще се радвам да науча, дори от трети източник като graphilla. Ние примерно постоянно получаваме промоционални писма от печатници или други фирми. Не виждам нищо ненормално в това.
Върнете се в началото
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и кво друго е тая тема освен реклама? не е отговор на запитване от друг потребител...не е дискусия за извършваните печатни услуги на територията на родината...просто промото на "вашта фирма".
чак и едно "About us" си изплющял накрая.

е аз намирам тая ти тема за спам. и ще я третирам като такъв.
рекламата в ГРПХЛЛА не е безплатна.

считай това за официално предупреждение лично към теб.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети