Graphilla.com :: Преглед на тема - Nedovur6eni shuíts...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Nedovur6eni shuíts...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 1:12 am    Заглавие: Nedovur6eni shuíts... Отговорете с цитат

Ami vijte rabotitte.
Nedovur6eni sa.
Neznam za kakvo to4no sum gi draskal ama si kajete mnenieto.
Smqtam 4e 6te mi e ot polza.
Kritikite sa dobre do6li.:))

Ako ne vijdate kartinkite probvaite tuka:
http://atlas.walagata.com/w/wolfart/OTTO21__.jpg
http://atlas.walagata.com/w/wolfart/OTTO12.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
amateur

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 1:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Na purvata draskanica ne mislq 4e o4eto gleda nakudeto trqbva(kum televizor4eto), a na vtoroto mai hvurlenata sqnka ot nosa mi izglejda MNOGO tupo.Posuvetvaite me.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 1:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

поработи върху черепа
ама преди това може и върху кубчетата за да оправиш перспективата
значи сега по въпроса за черепа не върви оправданието че това не е съвсем човек, щото винаги каквито и деформации да има те си следват някаква логика, а не може да деформираш нещо, преди то да стане нормално, щото се получават парадокси като сплескано теме, огромна челюст, която отива на мястото на ухото, счупен нос, присадено око и т.н.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 1:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

uh...

Mersi za kritikata.Oba4e koq kartinka to4no ima6 predvid.
Ako ne znam za koe to4no me kritikuvate nqma da mi e mnogo lesno da popravqm gre6kite si.Ni6to li4no ama vse pak 6te e dobre da znam vurhu kakvo trqbva da rabotq.
Върнете се в началото
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 2:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
поработи върху черепа
ама преди това може и върху кубчетата за да оправиш перспективата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 2:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kub4etata qsno.Mersi za koeto.
No za koi 4erep stava farpos?
Za 4i4koto dolu v dqsno na purvata ili na ple6ivata kaki4ka na vtorata?
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 3:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

amateur написа:
Kub4etata qsno.Mersi za koeto.
No za koi 4erep stava farpos?
Za 4i4koto dolu v dqsno na purvata ili na ple6ivata kaki4ka na vtorata?

Priemi go obshto :)
amateur

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodarq:)
Върнете се в началото
batMAN

Местожителство: ???

МнениеПуснато на: Пон Яну 26, 2004 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

....ve mnoo mazano-overspill...apropo,ne si trij hlebnata guma v backgrounda-mnoo nehigieni4no...ina4e risunaka e mnoo surov...nekak neglize,pro4ee sjuzeta su6to e ne4istopluten ...kompoziciq=zero...kato +..moem da dobavim-na4enki na tursena stilizaciq na formite....derzaj...USPEH !!!
amateur

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2004 1:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

batMAN написа:
....ve mnoo mazano-overspill...apropo,ne si trij hlebnata guma v backgrounda-mnoo nehigieni4no...ina4e risunaka e mnoo surov...nekak neglize,pro4ee sjuzeta su6to e ne4istopluten ...kompoziciq=zero...kato +..moem da dobavim-na4enki na tursena stilizaciq na formite....derzaj...USPEH !!!

Da prav si za vsi4ko.:)Vinagi rabotq mnogo zacapano.
Za sujeta - mi takuv prosto nqma.Ili po to4no ima ne6to takova ama otna4alo kato po4nah da go draskam ne znaeh vuob6te kakvo pravq i izvednuj gledam nqkvo oko sedi na edin prust i tupee.Ta su vikam tui oko bahti samotnoto ni jena si ima ni ni6to i vikam dai da npraq ne6to i izvednuj ko stana...Puk za stilizaciq ... ne sum kompetenten po vuprosa.Nikoi ne mi e kazval k'vo e tui.V universiteta ima6e mai nekvi takiva lekcii ama koi ti hodi na lekcii:)Ne e li to da udari6 edna bira otprede na slunce ne stava.
mai mnogo gluposti pisah.Kakto i da e.Mersi za kritikata:)
Върнете се в началото
batMAN

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

amateur написа:
batMAN написа:

Da prav si za vsi4ko.:)Vinagi rabotq mnogo zacapano.
Za sujeta - mi takuv prosto nqma.Ili po to4no ima ne6to takova ama otna4alo kato po4nah da go draskam ne znaeh vuob6te kakvo pravq i izvednuj gledam nqkvo oko sedi na edin prust i tupee.Ta su vikam tui oko bahti samotnoto ni jena si ima ni ni6to i vikam dai da npraq ne6to i izvednuj ko stana...Puk za stilizaciq ... ne sum kompetenten po vuprosa.Nikoi ne mi e kazval k'vo e tui.V universiteta ima6e mai nekvi takiva lekcii ama koi ti hodi na lekcii:)Ne e li to da udari6 edna bira otprede na slunce ne stava.
mai mnogo gluposti pisah.Kakto i da e.Mersi za kritikata:)

....hubavo e ,4e ne6to te durpa da draska6...maybe-nekva emociq te 4ovurka,btw postaraj se da q ove6testvi6,kato q oble4e6 v nekva smislena ideq,nekvo poslanie,posle potursi naj- dobriq na4in na interpretirane na temata,kato q razviva6 vuv varianti(s njuansi i v razli4ni posoki) ...sire4 iskam da kaza :vkaraj misleneto si v sistema(...nekoi daskali neprekusnato povtarqt,4e risuvaneto e mislene,i edva togava emociq...)....i rezultatite nqma da zakusneqt ...hehehehe
amateur

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sigurno si prav.Ama na men misleneto ne mi se otdava mnogo:)
Blagodarq za mudriqt suvet.Shte se postaraq za v bude6te da se vuzpolzvam ot nego:)
Върнете се в началото
batMAN

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

amateur написа:
Sigurno si prav.Ama na men misleneto ne mi se otdava mnogo:)
Blagodarq za mudriqt suvet.Shte se postaraq za v bude6te da se vuzpolzvam ot nego:)

....basi...ako iska6 da napredva6 v risuvaneto -6te ti se nalozi da si poma4ka6 mozuka ...heheh...mi to vseki obi4a da pie bira na pripek;)pro4ee,6tom si q dokaral do foruma ...nema se izmukne6 lesno ;)))
amateur

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2004 2:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
....basi...ako iska6 da napredva6 v risuvaneto -6te ti se nalozi da si poma4ka6 mozuka ...heheh...mi to vseki obi4a da pie bira na pripek;)pro4ee,6tom si q dokaral do foruma ...nema se izmukne6 lesno ;)))

hahaha.kartof ma4ka li se?:))))))))))
a puk za foruma hi4 ne6ta i da sa izmukvam:)trqbva nasila da ma izritate:))(e sia ne zna4i da ma izgonite de).
Цитат:
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети