| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
  | 

Пуснато на: Вто Яну 27, 2004 11:55 pm    Заглавие: paliachoo - smeite se :) | 
				     | 

| 

Та значи, да не ми се карате много /ше го преживея все някак :)/ но явно имах малко време за губене и понеже този форум възроди отдавна прашясалото творческо мислене в някои ъгълчета от сивото ми вещество реших, че е време да взема палцала и четката.... освен това докато се чудех какво да нарисувам отговорът сам дойде :)

Опитах се да направя някакво жалко подобие на палячо - какво мислите, ще се радвам на каквато и да е критика, защото тука срещнал линкове за доста интересни книжки, който ме светанаха за някои неща в рисуването.

много приказвам....

концепцията за структурата я направих на корел, но после и Photoshop са намеси...признавам, че малко припряно рисувах...

много се извинявам!, че мога да ги кача само на български сървър....но не вярвам да е голяма загуба.

И все нещато по които си падам не отстъпиха и реших да удостоя творението си с едно петминутно лого.

ваш ред е.... | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

Boteff

| 

Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:02 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| ne iskam da zvu4a grubo no... tozi palq4o e ko6maren.. ama ne kato tozi na St. King... tozi e kofti narisuvan... | 

| 

| 

| 

n1x0n

| 

Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:22 am    Заглавие: Re: paliachoo - smeite se :) | 
				     | 

| 

| sebastianz55 написа: | 	 		  | ... имах малко време за губене... | 	  

Ако ти "времето за губене" го ползваш за рисуване, значи ще стигнеш точно където си в момента! В средата на Никъде!

| sebastianz55 написа: | 	 		  | ...реших да удостоя творението си с едно петминутно лого. | 	  

Да удостоиш кое?! С какво?!

А да, и да те светна, че петминутно лого няма! И като почне някой да ми изкарва секундомера и да ми обяснява кое за колко минути е направено... това какво оправдание ли е?! На кой мислиш че му дреме за колко минути си го направил?! Като почнете с тия извинителни бележки направо луд ставам!

Ако искаш де направиш някога, нещо изобщо, което да е стойностно, му отдели толкова време колкото е нужно! Не 5 минути и не във "времето за губене"! _________________ Veritas † Aequitas | 

| 

| 

| 

sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
  | 

Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 12:30 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

ok 

оценявам мненията - всеки ден научаваш нещо ново :)

друго.... | 

| 

| 

| 

NOX

| 

Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 1:08 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

mi az tova si go obqsnqvam s mnogo tejko psihi4esko sytresenie v detstvoto...kakvo sa ti napravili klounite 4e taka zle se otasqsh s tqh??? Btw teq knijki deto gi 4etesh...pro4eti gi pak _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff | 

| 

| 

| 

|