Graphilla.com :: Преглед на тема - 6ebek s roga

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

6ebek s roga

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
batMAN

Местожителство: ???

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 3:36 am    Заглавие: 6ebek s roga Отговорете с цитат

toq rogatiq e skromniqt mi prinos kum menazeriqta ot trolove,orkove,gnomi....i pro4ie tvari - vurluva6ti vuv foruma:)))mazan e s tableta...

amateur

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:)Qko.samo imam malko zabelejki otnosno simetri4mostta, koito moje6 da ne vzima6 pod vnimanie 6toto ne sum koi znae kuv avtoritet:)
ednoto rog4e e po-malko ot drugoto.su6to i ednoto uho.Ne6to mi ubqgvat skulite.I imam 4uvstvoto( moje i da burkam)4e ustata e leko izmestena na lqvo(moe lqvo).
Ina4e dobra rabota.kefi me.Ne sum rabotil nikoga s tablet(subiram kinti da si kupq).Po - trudno li e ot moliva?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
batMAN

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 3:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

....ve i tova si e porednata ligavnq ot mene si....heheh...za simetriqta ne sum q tursil-6toto e izli6na...toq groznik nema da stane po-gizdav ot neq,btw asimetriqta v nego e navsqkude-ot rogite,u6ite,burnite.....4ak do kopitata ,aze si q vizdam,no q ostavih za pove4e harakter...ina4e mnoo e lesno postizima(simetriqta)...edin flip...i gotovo:)))ve vsu6nost tursih komi4en efekt,kato cqlo,ne6to kato opoziciq na kruvozadnite tvari(orkovete...naj-ve4e) ot drugi postove-mnoo nasilie i kruv ve,geroika i pro4ie....az ne iskam devila mi da pla6i a po-skoro da e groteska ironiq na gospodarite na mraka ...hehehe
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 3:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

da ti kaja prili4a mi na ne6to ot na6ta mitologiq po skoro :)) nqkakuv karakonjul ili ne6to takova.. :))
btw mai mnogo gi obi4a6 tez o4i pod naklon ;))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 3:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

da naistina prili4a na na6ensko si ne6to.vuob6te ne mi e qsno kak sum pridobil predstava za oblika na bulgarskata mitologiq ama nqkak si mi izglejda na6ensko tui ne6to:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
batMAN

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 3:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

...a za tableta..moeto vpe4etlenie e slednoto:mnoo interesna glezotijka,kato i se svikne ne e koj znae kolko golqma razlikata s normalnoto risuvane(drug e vuprosa,4e az po4ti ne risuvam ot godini i ne moga da sum referenten vuv vpe4etleniqta si,no kato ljubitel goresto ti go preporu4vam:) ...i vse pak dobrata stara artiq(platno) si po-po-naj,kakto kazva bate en4o...btw- za skulite deto kazva6-taka e ,ne e qsno kude se namirat,ako ne risuvam ot natura ve4e mi se gubqt mnoo detajli ot plasti4nata antomiq...ma taka e kato ne se risuva sistemno (trqq da si krada ot no6tite;)
batMAN

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 3:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff написа:
da ti kaja prili4a mi na ne6to ot na6ta mitologiq po skoro :)) nqkakuv karakonjul ili ne6to takova.. :))
btw mai mnogo gi obi4a6 tez o4i pod naklon ;))

...taka e na6enski karakonjo e,po vreme na prestoq mi v turnovskiq universitet se zarazih neizle4imo ot bulgarskiq folklor i etnografiq...lud sum po etnoto :)))pro4ee 04ite pod naklon nekak sa mi otruki-ne znam za6to,sq kato se zamislq maj sum gi praskal takiva po4ti navsqkude....eto pak takiva o4i v edna plastika deto sum q pokazval i predi:

amateur

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 4:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

plastikata tvoe delo li e?dobra e.ama o4ite si mi izglejdat normalno na neq.

A ina4e tableta i az si go preporu4vam, ama kinti nqmam v momenta:)))
Върнете се в началото
batMAN

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

amateur написа:
plastikata tvoe delo li e?dobra e.ama o4ite si mi izglejdat normalno na neq.

A ina4e tableta i az si go preporu4vam, ama kinti nqmam v momenta:)))

....plastikata q praih predi okolo 3 godini,btw gledana vuv anfas ,proli4ava durpaneto na o4ite nagore...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети