Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 5:27 pm Заглавие: Tolkoz ... |
|
|
http://dezign.toxichit.com/
tolkoz
nema smisul da sa napuvame s bratoto daje da mislim za update ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 5:30 pm Заглавие: Ti lud li si ve |
|
|
stiga be gadnyar.... vurni go.....6 si beshe toxica >:o( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Toi govori za dezign.toxichit.com beeeee, i e prav, ne mogat da badat spreni.
btw, dneska zabelezah che edin sa e razvilnial do staroto ni svartalishte, prez 2 preki u webadjiiskia klub. I predstaviash li si 2 chasa nema koi da go napsuva.:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 5:39 pm Заглавие: heh .... da de ama ... |
|
|
abe govorih s razni hora uj da go poddurjat ... ama nikoi ne sa navi ... kude buze ... kude nepristoino bilo ... shtoto imah uslovie samo za stila na pisane ... trebeshe da e ... hmm ... grubichuk ... tai da se kaje ... ama neise ... nai-interesnoto e che ima okolo 200 klika na den samo ot edin bg portal .. drugite ne sum gi gledal vuobshte ... po prostat prichina che tree hoda na hitbox i t.n. i tam da si opraam usera ... shtoto stanalo plateno ma te mi pazat tselite danni nazad v vremeto ...
sichko e hubavo che ima poseshteniq ... ama chovek kat vlee i vijda minalogodishni neshta ... a na men ne mi se pishe nanovo za edno i sushto neshto ... sega ne sum i inspairnat veche s nishto ... zashtoto nekak si ne me iznenadaha s nishto ABC ili drugi tejkari v web-a i vuobshte v GFX ...
a inache pochti vseki den poluchavah v maila razni pozdravitelni mailove ... che e qk ... "a taka" ... "samo tai" ... "naritai gi" i t.n. i t.n. ... ot cult.bg mi predlojiha da pisha statiq na nqkva tema .... i t.n. i t.n.
beh govoril s edin pichaga deto ima dar slovo i pishe i razkazi ... ma toi hal haber si nema ot PC-ta i treeshe nekoi da mu prepisva neshtata inache sa suglasi da pishe razni kretenii ... a negovite sa kretenski daje i za mene ... emi razmi se ... abe po natatuk kato napraime home page i s vremeto sa razrasne tuka rabotata ... she si otdelime edna sektsii primerno ... "Novoto Vreme na Novite Poserkovtsi" - tam sha si pisha na volq pone azi :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|