Graphilla.com :: Преглед на тема - [ Игра-WIP ] : Fantasy Quest

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

[ Игра-WIP ] : Fantasy Quest

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
OPREV

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 4:29 am    Заглавие: [ Игра-WIP ] : Fantasy Quest Отговорете с цитат

Здравейте !
Ц ц ц ... от колко време не съм се вясвал насам !

По същество :

Тези картинки по доло са от игра която в момента аз и още един човек правим !
Игричката ще бъде кратка ... елементарна ! Поради факта че никои от нас двамата ( аз и човекът ) не се занимава ( и няма желание ) с С++ и други подобни щуротии :) играта ще бъде направена на Флаш ( ни са смейте ... тва са ни възможностите ... толкуз ! - важното е че сме ентусиазирани да я завършим и да и се порадваме ( и не само ние)).

Такааа ... поради фактът че тук ( графила.ком ) по някаква случайност ( добра случайност ) се подвизават и хора от гейм индустрията ( *много радостен че и в БГ се правят гамез ) особенно ще се радвам да споделят мнението си за туй нещо де съм сторил ( по доло )

Така да предупредя !!! Това е абсилиутно не комерс проект ... правим го за собствен ФЪН да се забавляваме и да видим ко можим !!! ( ДА луди сме ! )

Ся ... за игрицата :
Жанра е Куест ( нема да обеснявам кво е куест )
Развива се в земите на четери раси : Humans , Undead , Elfs , Dwarf ( Да харесвам War Craft !!! Да повлия ми ! )

Целта е да се съберат няколко предмета .... и да се върнат по местата им от където са били ... откраднати !

Ще има въпроси на които трябва да отговаряте за да продължите ( логически, от сторито на играта и други )

Общо взето играта има цел да ви накара да се замислите .. и да следите историята ... и кой какво ви казва !!!

.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 5:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi tova deto vijdat mojte Ochi bih kazal che mnou mi haresva... i tuj na flash?!?!(basi vie ne ste hora da vi kaja...:))
Are uspeh s nachinanieto i s netyrpenie shte chakam da q poigraq taz iglica(ako moje de ;)
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като за начало можеш да махнеш бевъла на заглавието и да обещаеш никога да не го използваш по този начин......
atmos

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дам Луди сте, спор няма в това :), но явно и на вас ви харесва

много яко изглежда дотук

успех
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

начи ОПРЕВ , шматко :)))))

хуу - давай още да глеаме
ама
право вика мейсмъна - от колко време си в тоо форум и що приказка изтече за тоо шлякан бевъл па ти не разбираш... :)

инак мое стане мноо добро тфа сплашче - ма дай малко детайл на предния план деба... дай да виим да разберем за ко иде реч.. ние таа картинка си я знаем - на нас не ни требе жокер, ама за таа игра дали така "гола" е ок? дай детайл и да балансираш шрифта деба - да стане една (са ше каа приказка дет не сте очаквали) балансирана композиция...

и така... бах кви приказки изприказвах не е истина... :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi za sega ne e losho, ama osven grafikata pls opravete si i prevoda malko...
edko

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 1:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не съм специалист по игрите, обаче искам да кажа какво не ми харесва:
Първо, малко "детска" ми мяза графиката (картата) - много окарикатурени сградки, но пък в края на краищата може точно това да ви е било замисъла :)))
Освен това, май прекалено много място си похабил - аз лично, от върха на своето гейм невежество, бил увеличил картата на фона на готния череп вляво и абсолютно ненужното знаме долу вдясно. Освен тва - сигурен ли че бутона MENU му е там мястото ? :)
Но иначе - евала за начинанието, куест на FLASH си е повод за възхищение - ако не за друго, поне за труда :)) браво
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 3:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za bevela sa ati kazali... az big iskal da dobwia che niama da e zle, ako mu slozish anti-aliasing
drugo - kystichkite takak kakto sa wsiako w razlichna perspektiwa izglezdat mnogo kriwi.. syzdawat mi usestaneto che zemiata pod tiah e naklonena i zatowa te sa takiwa kriwi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Jestoko e!!!! KEFI OTVSJAKADE...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети