Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 1:37 am Заглавие: |
|
|
na men sa mi sku4ni .. sorry ;)
a i nqma nishto vlojeno - rozata ne e zapazena marka na lubofta.. ili e?
shriftovete syshto sa ujasni i kato razmer i kompoziciq... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 1:42 am Заглавие: |
|
|
мерси за мнението - какво да направя относно композицията и шрифтовете? линкове?
розата в този случай не я определям аз - просто ще раздават рози и е задължителна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 12:56 pm Заглавие: |
|
|
ami 4estno kazano s teq snimki na rozi...prili4at na karti4kite za Pyrva prolet ot predi 15 godini ili na liubimite "Welcome to Sofia"... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
NOX - ей това се казва мнение!Супер ясно и корекно.
Ще се мъча над нещо по-оригинално и приятно и пак ще ви досаждам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[mighty]
|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 6:55 pm Заглавие: |
|
|
probvai da slojish buken 19 slan4ogleda primerno. stiga s tiq rozi - razchupo malko kli6etata. i dai malko po golemi az tyka ni6tu ne skiwam na toq monitor. edno 1024 primerno.
p.s i ne se krii po localnata mreja :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:19 am Заглавие: |
|
|
значи това го правих точно XX часа и ХХ минути
сега сериозно - това как е?
за днес следобед е
генерални забележки....??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:29 am Заглавие: |
|
|
liceto e kato maska, bitzepsa e nenujno pod4ertan kato na 40 godishna kulturistka- veteran, kosata - vse edno q e napadnalo vodoraslo, cqnka po tqloto - pomisli... , bewel i lens flare - za 4ii 4ep? a i ne se 4ete kakvo trqbva da pravq s FM+ _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:47 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | liceto e kato maska........кosata - vse edno q e napadnalo vodoraslo, cqnka po tqloto - pomisli....bewel i lens flare - za 4ii 4ep? |
ми аз се измъчих с това лице, защото до сега не ми се беше налагало да правя, как да го съживя?същото и за косата?светлосенките ли да бутна?
сянка съм сложил обаче, къде по точно ти се губи?
бевела - защото иначе е прекалено плоско.
ленс-а - ми тогава какво да сложа горе - много сърца и т.н елементи ще станат.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 3:14 am Заглавие: |
|
|
mi vmesto da go nosi tova surce i da i teji :) shto ne probvash da go napravish kato balon i tq da go durji i mu dai poveche obem, liceto sushto e plosko sqnka leko otstrani, lens flare-a e napulno izlishen, wunshnite ochertaniq ne mi haresvat, shrifta izobshto ne e kato za sveti valentin, probvai neshto po ruchno nakloneno i rukopisno :) no ne mnogo tunko... a i za bicepsa :) mahni go |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angua

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 3:36 am Заглавие: |
|
|
sebastianz55 - ne se opitvai da go dokarash s kombinazia ot photoshop plug in-i , a nablegni na samoto risuvane. ako iskash syrceto da e obemno, efektyt moje da byde postignat i s edna prostichka chetka. razgledai gi, poeksperimentirai i ste razberesh kakvo imam predvid... kosata... razgledai i sebe si v ogledaloto i zabeleji kak e oformena v osnovata na cherepa ... v momenta tova sedi poveche kato kaska... i nai veche - gledai mnogo kakvo pravqt drugite hora po vyprosa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 3:39 am Заглавие: |
|
|
mislq che ne si otkum risuvaneto zatova nqma da oburna tolkova vnimanie na jenata kato cqlo ... no az lichno bih q probval otnovo ..
1- izpolzval si tochno 5vida cvqt za kojata .. 1na liceto , 2 razlichni na 2te ruce , 4 pri bicepsa i 5ti pri gardite ...
2-kosata ne q pravi po tumna s gradient
3-na surceto ne izpolzvai photoshopskiq bevel ...
4- az lichno ne haresvam lens-a i smqtam che e izlizesh no ti precenqvash
5 bevel-a i na bukvite e kofti ...
eto nqkoi mi beshe dal da vidq svetlosenki .. na men mi haresva tozi nachin na risuvane dano i na teb da ti svurshi rabota
http://manga.kulichki.net/tutors/col-shadowface.htm _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 10:23 am Заглавие: |
|
|
chochosan - браво бре човек, аз се чудех как да го сложа - за балона е супер идея
Anqua - ми гледам , аз а първи пcт шедъовър не може да стане /не съ м такъв гений/
scrape - съветите + линка, направо нямаш равен ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
o boje! az li ne6to ne sum nared ili vsi4ki ste daltonisti?! ama kakvo e tva 4erveno na rozov fon puk i lilava ramka... brrr |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
colors sa idealni, ma za toia praznik deto mina naskoro. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 1:47 pm Заглавие: |
|
|
е, добре де и цветовете смених
сега обаче background-а ми стои много пуст - няма да е ленс-а ми какво тогава, за да не е претрупано
все пак трябва да има нещо, нали? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
hubu de, rozite gore shtoto shteha da razdavat rozi, mi sia baloni li she davat? taz kvo gu durji toa balon kato na strebishte i chaka nekoi da grumne po nego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Neshto liceto mnogo ne me radva....spleskano..ochite vij taka li trqbva da bydat...shtoto imslq che trebe da ima nqkakva prerspektiva dori i pri stilizaciqta...pyk i kosato na mesta moje da me nakara da si pomislq che e pynkar... i rykata ako q vidish ...ne e li mnogo tynka/malka..(v kraen sluchaj moje i bez madami a?)...
uspeh! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:53 pm Заглавие: |
|
|
ми Coldblooded - май си прав
а това за bad... :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 3:02 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55, виж в специализирания форум Графики и илюстрации темата на Scrape
че 1. започвам да имам чувството че си абсолютен далтонист
2. си 2 клас
3. мразиш жените
хубу туй не е само от мъже за жени, а може и от жени за мъже, тъй де, картички си се подаряват един на друг, ама ако някой ми подари такова нещо ще го изритам през прозореца
(слава богу знам, че няма да ми подарят такава картичка)
а още повече това е и реклама
е ми, баси, ужасно е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|