Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de_si

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 7:07 pm Заглавие: da, da, znam, 4e ka4estvoto e ujasno :( |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 10:35 pm Заглавие: |
|
|
za ka4estvoto qsno..
no ako iskash mojesh da mi kajesh zashto tazi snimka te kefi? _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 10:38 pm Заглавие: |
|
|
zaradi kvadrat4etata :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 10:45 pm Заглавие: |
|
|
vsu6tnost moje da bude taka:
muahahaha :) malko surrealisti4no... "natiurmort s uho i kare"... sorry hora suvsem se razligavih :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 1:31 am Заглавие: |
|
|
maliii tova da go imashe na po golqma razdelitelna sposobnost tochno tazi materiq shteshe da e super... ne mojesh li da mu vzemesh rizkata i da q snimash :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:59 pm Заглавие: |
|
|
chochosan написа: | maliii tova da go imashe na po golqma razdelitelna sposobnost tochno tazi materiq shteshe da e super... ne mojesh li da mu vzemesh rizkata i da q snimash :))) |
Някой ще ме светне ли кое щеше да е супер на една безфокусна карирана риза без грам идея в нея?! Айде поне тук да не се хвърляме в някакви изсилени концептуалщини?!
Ако трябва да бъда откровен - тази снимка не е за тук... това е кадър от лексикон, албум за спомен или нещо подобно. Не е снимана добре, изглежда като пресканирана от вестник...
Не съм попадал скоро на кадър, за който така да не мога да кажа нищичко като препоръка, защото няма къде да се "хвана"!
Осветление, фокус, композиция, обект... всичко е аут!
de_si, като знам че можеш много повече, защо ни "изпитваш" с това?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 3:16 pm Заглавие: |
|
|
piks няма да я пусне, за туй аз ще го направя
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 3:57 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | chochosan написа: | maliii tova da go imashe na po golqma razdelitelna sposobnost tochno tazi materiq shteshe da e super... ne mojesh li da mu vzemesh rizkata i da q snimash :))) |
Някой ще ме светне ли кое щеше да е супер на една безфокусна карирана риза без грам идея в нея?! Айде поне тук да не се хвърляме в някакви изсилени концептуалщини?! |
n1x0n, ne se pravi sq 4e ne razbira6 ot maitap :P
6to se otnasq do tazi snimkata be6e tupo da q puskam, oba4e kato gledam ne6to tupo predizvikva dosta pove4e komentari u vas otkolkoto ne6to hubavo kato naprimer drugata snimka, koqto postnah v4era |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|