Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
borkin

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 5:24 pm Заглавие: Iveco - Leasing |
|
|
Lizingova kushta, koiato raboti s iveco
d.e.m.d.e skapa se chervenoto pri covert:a, a ima i greshaka v slogana _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Много е черна сянката на камиона върху банкнотите и не е по формата им :РР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
pravopisna greshka ima mai na "izhvarliate" monetite... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Ами на пръв поглед само тези 2 неща куцат:-) Иначе гот! Успех! _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 9:18 pm Заглавие: |
|
|
На мен не ми харесва идеята с банкнотите и монетите. Веднага ми напомня праховете за пране където за мен са символ на малко посредствена и евтина работа, а Ивеко едва ли това иска да внуши на корпоративните си клиенти. Освен това разбирам до ги сложиш отстрани, но какво им е точно значението под камионите. Че камиона се равнява на пачка десетолевки или на шепа монети ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 9:29 pm Заглавие: |
|
|
аз бих му понамалил фонтовете и ще махна тези линии. те много ме дразнят! няма динамика на фонт саиза и това също не ми допада. идеята не я коментирам. може да си поиграеш и с композицията още. а и Моргота е прав за сенките и прочее такива. внимавай за такива грешки. не че ще направи на хорицата впечатление но на нас ни прави. а правописните грешки са лесно поправими. аз лично сума грешки правя и то не само правописни:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 9:31 pm Заглавие: |
|
|
още нещо за тези линии: ако имат някаква връзка с идеята ти което ме съмнява поне ги направи да са в тоя червен цвят дето са камионите и логото долу. но съвсем тънки. но лично за мен те не се вързват и само запушват въздушноста на композицията. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 9:40 pm Заглавие: |
|
|
borkin DR2 e napulno prav za liniite i font compoziciata...poslushai go! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 11:10 am Заглавие: |
|
|
tui kato beshe za vchera do 5:00 veche zamina za pechat. Predpolagam che shte se polzva i zanapred taka che shte izchistia niakoi neshta.
Morg blagodaria za siankata - neshto ne gi vdivam tia neshta. ne e tolkova tumna ot konvetra e.
Ideiata (izcialo moia, clienta ne beshe dal nikakvo zadanie) - tui kato stava vupros za lising, mozhe da si spestish pachkite za drugi celi, a monetite da ti otivat malko po malko da si iplatish kamiona, t.e s po-malko sredstava mozhe da si po-napred, resp. po-nagore
V purvonachalnia variant beshe " Vseki biznes se nuzhdae ot solidna osnova (monetite). Ne izhvurliajte drebnite."
Shablona e korporativen na IVECO.
Celata mi beshe da se vmukne lizingovata deinost v nego. Fonta - korporativen. Font kompoziciata suhto - podzaglavie, body text, zaglavie. Dvete linii - markirat poziciata na osnovnata snimka spriamo starnicata suobrazno shablona. (mozhe i tova da me e podvelo da gi slozha). Cherni sa razbira se. Shte gi pomislia.
Za suzhalenie ne mozhah da polucha malko poveche body text - togava steshe da stoi dosta po-dobre.
Blagodaria za komentarite _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|