Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fox

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Bassi, strahoten uset za perspektiva... napravo moje da mu stane losho na chovek, tolkvoa relistichno izglejda :O _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

Регистриран на: 03 Фев 2004 Мнения: 40 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Живи бе :^] Ще "станат и ще ти проговорят"... Красиво! Нещо пика с мухата и ноутбука не ми изглеждат обаче чак толкова реалистични, но другите.... супер супер! :^] _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
muahahahh super... interesno kakva li e tehnikata za takuv tip risunki...
imam v predvid 4e izglezdat dobre pod tochno opredelen ugul?
dali niakoi iz grafilskite debri ne znae kak stava tova?:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 8:04 pm Заглавие: |
|
|
И аз се чудих преди време и накрая попитах един приятел програмист какво мисли, и той на секундата изстреля това:
"mi az sym dolen cheater i bih go naprawil s proektor. risuwash, pechatash slajd, nosish edin portable projector i proektirash ottam deto trjabwa da se gleda, i markirash nadwe-natri koe kyde e po pawazha."
Просто :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 8:06 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | И аз се чудих преди време и накрая попитах един приятел програмист какво мисли, и той на секундата изстреля това:
"mi az sym dolen cheater i bih go naprawil s proektor. risuwash, pechatash slajd, nosish edin portable projector i proektirash ottam deto trjabwa da se gleda, i markirash nadwe-natri koe kyde e po pawazha."
Просто :) |
Хитро :) таман после ще знаеш от къде точно да го снимаш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 8:07 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | "mi az sym dolen cheater i bih go naprawil s proektor. risuwash, pechatash slajd, nosish edin portable projector i proektirash ottam deto trjabwa da se gleda, i markirash nadwe-natri koe kyde e po pawazha." |
euementarno :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
dam... za teb ne znam oba4e az nqma6e da se setq opredeleno :)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 8:16 pm Заглавие: |
|
|
Винаги съм твърдял, че програмистите първи се сещат за всичко :))))))))) както и да е, аз пък не разбрах логиката на морг :((( _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 9:16 pm Заглавие: |
|
|
това нещо с проектор нема стане! забравяте разсейването на светлина и прочее такива! просто тея хора са си маниаци и преди да направят нещо го има в главите им в цвят и детайли! да не говорим че да изчертаеш ок но да не забравяме че не може да се изчертават цветове и преливки. това не са рекламините надписите дето ги има по формула 1. един цвят и аре реклама:) тоя номер с проектора може да се получи единствено да се нахвърлят границите и лимитни точки на изображението не повече. а и после предполагам се налага да се коригират. тва е като дето с Моргота си говорим за мате пайтинга дето го правят големите в жанра никакви фотоси всичко на ръка. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|