Graphilla.com :: Преглед на тема - OK.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

OK.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 4:26 pm    Заглавие: OK. Отговорете с цитат

Понеже ми остана малко време ...

Преглед на гроФеМанистесто или иначе казано тези които в БГ прехласват начинаещите запалянковци а после ние се чудим - "Кой бе аджеба му е казал на тоя че е завършен дезигн киллер".

Чета на хомето - така да се кайе.
Най-добрите дизайнерски решения ... абе я си го прочетете сами >>
http://www.groovemanifesto.net/ - долу у лево

... току сам попреключил тва онова последните 2 месеца и решавам да погледна как напредват колегите. Виждам ИнтерФюта пише. Клюцам и чета интерФю сас Джема Гура.
Значи ... разбирам че Гурата според Верзонтсев (сърп и чук ООД) и компания, е една водеща личност от виеб бранша. Тя била лидер на пазара на новаторите танкисти сас ръчките за управление в нейните ръце (разбирай Фотошоп и още нещо). Работи сас Майк Чайна (КАДЕ БЕ АДЖЕБА ТОГАВА Е СТЕНЛИ ДЖОБСЪН - примерно) и те двамата много напредват в изграждането на колоси на виеба Ф чужбина и у саседите на чужбината. Нещата обаче се препъват в чинийката с лайна точно в момента в който дозаредих некои картинки от барзия хост на гроофмайнофесто. Вапросните картинки или имагес тай да са кайе са оказаха май некви чаркове от турбо 16v десигна на нащо светило Гура. Обаче аз, нали не разбирам много и викам - ХУУУУУ ... какви са тия умрели скумрии тука бе !!? Чай да погледна сите на Гурата щото тя е фурия на виеба а аз искам да се гордея сас това че нашенци са зели интрефю от нея.

Начи - http://www.kilter.com/ - тука нащо момиче е Директор на тамошния винпром. Вече ми залютя и се разплаках искрено и откровенно. Току разбрах защо и нашенци от гръумайнофесто-то са толко вкиснати винарки по отношение на ВИЕБ десигна. ОБАЧЕ !!!
ОБАЧЕ Гурата ... като едно ГУРУ ф виеба не мое да се е изложила така. Клюцам на Our Work и тука вече се предавам защото хал хабер си немам от виеб явно и отивам да паса щото по НАСРАНА Фирма от тва нема и поточния мръсен канал е стигнал чак до наще събратя майнофестовци. Реших да набутам вас като ви накарам да видите и бъдещите проекти (там ф интеФюто ги има - да не забрава че са сас Майк Чайна, щото е важно - и той е КОЛОС на виеба) на Джема която ако поне играеше инфантилно като Джулиано Джема щеше да си заслужи и евтината бира която бих я почерпил.

Попрегледах останалите интерФюта и след толкоз буламач реших че нема надежда за нас БГ незнаещите магарета да флезем в Еврото сас тия си разбирания за десигн.
И после след видените десигни на Гурата се варнах на оня надпис от хомето ... Еми тука сам силно объркан за едно. Всичко на гурата беше меко казано неразбираемо да не говорим сас какви мозъчни дупки (направо трапища) останах в главата след тая олимпиада от велики десигни ... НО ... за едно сам сигурен - в тоя дух на подражание и четене на форсажи от простотии мисла че за днес няма да мога да свърша нищо от тва дето го мога ... ама добре че не започвам сега ... ами преди години ... и спокойно мога да кажа че тоя Пиис оф шит нема да ми направи дупка и в гъза.

Към младите читатели жечно ваш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fox

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 5:34 pm    Заглавие: Re: OK. Отговорете с цитат

Snaker написа:
Понеже ми остана малко време ...

Преглед на гроФеМанистесто или иначе казано тези които в БГ прехласват начинаещите запалянковци а после ние се чудим - "Кой бе аджеба му е казал на тоя че е завършен дезигн киллер".

Чета на хомето - така да се кайе.
Най-добрите дизайнерски решения ... абе я си го прочетете сами >>
http://www.groovemanifesto.net/ - долу у лево

... току сам попреключил тва онова последните 2 месеца и решавам да погледна как напредват колегите. Виждам ИнтерФюта пише. Клюцам и чета интерФю сас Джема Гура.
Значи ... разбирам че Гурата според Верзонтсев (сърп и чук ООД) и компания, е една водеща личност от виеб бранша. Тя била лидер на пазара на новаторите танкисти сас ръчките за управление в нейните ръце (разбирай Фотошоп и още нещо). Работи сас Майк Чайна (КАДЕ БЕ АДЖЕБА ТОГАВА Е СТЕНЛИ ДЖОБСЪН - примерно) и те двамата много напредват в изграждането на колоси на виеба Ф чужбина и у саседите на чужбината. Нещата обаче се препъват в чинийката с лайна точно в момента в който дозаредих некои картинки от барзия хост на гроофмайнофесто. Вапросните картинки или имагес тай да са кайе са оказаха май некви чаркове от турбо 16v десигна на нащо светило Гура. Обаче аз, нали не разбирам много и викам - ХУУУУУ ... какви са тия умрели скумрии тука бе !!? Чай да погледна сите на Гурата щото тя е фурия на виеба а аз искам да се гордея сас това че нашенци са зели интрефю от нея.

Начи - http://www.kilter.com/ - тука нащо момиче е Директор на тамошния винпром. Вече ми залютя и се разплаках искрено и откровенно. Току разбрах защо и нашенци от гръумайнофесто-то са толко вкиснати винарки по отношение на ВИЕБ десигна. ОБАЧЕ !!!
ОБАЧЕ Гурата ... като едно ГУРУ ф виеба не мое да се е изложила така. Клюцам на Our Work и тука вече се предавам защото хал хабер си немам от виеб явно и отивам да паса щото по НАСРАНА Фирма от тва нема и поточния мръсен канал е стигнал чак до наще събратя майнофестовци. Реших да набутам вас като ви накарам да видите и бъдещите проекти (там ф интеФюто ги има - да не забрава че са сас Майк Чайна, щото е важно - и той е КОЛОС на виеба) на Джема която ако поне играеше инфантилно като Джулиано Джема щеше да си заслужи и евтината бира която бих я почерпил.

Попрегледах останалите интерФюта и след толкоз буламач реших че нема надежда за нас БГ незнаещите магарета да флезем в Еврото сас тия си разбирания за десигн.
И после след видените десигни на Гурата се варнах на оня надпис от хомето ... Еми тука сам силно объркан за едно. Всичко на гурата беше меко казано неразбираемо да не говорим сас какви мозъчни дупки (направо трапища) останах в главата след тая олимпиада от велики десигни ... НО ... за едно сам сигурен - в тоя дух на подражание и четене на форсажи от простотии мисла че за днес няма да мога да свърша нищо от тва дето го мога ... ама добре че не започвам сега ... ами преди години ... и спокойно мога да кажа че тоя Пиис оф шит нема да ми направи дупка и в гъза.

Към младите читатели жечно ваш.

ne otgatvam kak mojesh da pishesh tolkova mnogo i da ne razbera nishto ot tova koeto kazvash

kakvo mu e na www.groovemanifesto.net ili pa na proektite, koito sa tuk www.jemmagura.com

kakvo ne haresvash ?

s kakvo ne si saglasen ?

kak triabva da e spored teb ?

dai otgovor na tezi vaprosi v protiajnite si opisatelni i nishto ne kazvashti koloritno poetichni slova

Snaker написа:
чинийката с лайна ... нема да ми направи дупка и в гъза

Гост

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi mene li4no mi doide do gusha ot kwadrat4eta /nisto nezna4esti grafi4ni zaigrawki/ i napereni web guruta.
bih im preporu4al po 4esto da posestawat design.ru
/tam pone horata pokazwat i obiasniawat/
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 5:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fox
sajalqvam ako ne si razbral no problema ne e v men
kakto i ti ... taka i drugi hora ne sa mradnali i na iota napred s godni nasam, tai che kak da go razberesh ??
ako sa ti protqjni ne gi cheti be ... nema da izpaknesh ako mi otgovorish - badi siguren :)
a bezsmilitsite za koito govori i nubi sa edin ot pironite i na koito sam obarnal vnimanie po malko po-razlichen nachin.
abe obshto vzeto za teb poslanieto e nikakvo shtoto ti si minimalis ... v smisul ... nali tai rabotish tam ... i nachi prosto i minimalno imash nujda ot kvoto i da e ... minimalen e i produkta i t.n.
abe zabavlqvai se sa ... ne sa natovarvai za gluposti s grooveto :)
pak na vaprosite ti nema nikoi da otgovori shtoto nito si chenge ... nito si nekoi na koito da mi e kef da izloja tezata si - nal tai bi trebelo da ti otogovra ... v obshti linii si nikoi za men ... ili neshto takova ... blizo do jultoto okolo ustata mi sutrin
hm ... zabravih kvo iskah oshte da napisha ...
Върнете се в началото
fox

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm
dobre de
kak triabva da e, ako ne taka. che da e lesno da prochetesh infoto
da vidish tova, koeto ti se predlaga kato informacia

ili za tebe Ceco e vajno menuto da e strashno atraktivno che da se zablee chovek tam 20 sek. za da vidi 2 reda za 10 po-kasno

dai mi primer
losh site i dobar site

kade e granicata

i ako te drazniat niakakvi hora deto se praveli na guruta, ne si li ti v momenta sashtia takav v chiniikata, koito izkazva prekomerno kompetentnoto si mnenie s neiasni i na momenti cinichni izrechenia

ne se prai taka

a kak se pravi

pokaji
obesni
ne shvashtam

ne zashtoto sam tap i ne razbiram

ami zashtoto ne si obesnil dobre kakvo imash predvid

primeri iskam
/tvoita obosnovka/

p.s.
i ako obichash nedei da me obijdash
ne mi e priatno i ne si misli che me poznavash
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ma spokoino bre
diskusiq nema da stane kakto razbirash
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sa foxy ladye se ti obesna az wmesto ceco
toi iska da ti kaze 4e za da tursis otgowori tre si zadas waprosi
a razlikata e ne w twa kolko sa ti waprosite
a KAKWI SA TI WAPROSITE
i za da ti pomogna sa ta pitam az:
1.KWO ZA TEBE E DIZAJN
2.Kwo za tene e web dizajn
3.Kwo za tebe e klienta
4.KWO za tebe e toola s koito ba4kas
----
kat otgoworis na teia wapros4eta sti pusna druga wiktorinka
a i btw. zasto az ne usetih snaker da se prawi na guro
i nai we4e zasto az go razbrah ko iskase da kaze a ti ne moza
dali stoto sme pili bira zaedno ili stoto namiram smisal w dumite mu.
kak mislis
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мойта теза....ще направя паралел
да вземам Астор за пример, човека е гуру на фокусите не само в България и сам каза, че сега единственото нещо, което го радва въ фокусите е ако види някой нов, но дори и тогава поглежда зад сцената, вижда аджеба как става, сяда си на стола и пак му е тъпо.Щото човека това му е живота и професията и ги може перфектно.Какво може да прави - та той е постигнал всички, the dead line тай да се каже. А на другите гледа както той си реши, а като стане дума за фокуси просто можеш да го питаш само но не и да му показваш...да не говорим за самочувстви - всяко профи го има поради факта, че се е доказало като профи.
Да вземем сега един пич дето още няма брада и се прави на фокусник, вади си кърпички от ръкава и яйца от носа - хей, голям кеф.Пима гледа и слухти за всичко ново щото ще да се научи , а за това трябва много работа, за да стане някой и да се докаже.На него всичко му е интересно, да го научи да го изпробва, той има на къде да се развива и може да избере на къде да тръгне.
толкова за паралела....
сега за сюжетната линия....
значи младия пич след години може да стане един от най-добрите в света, лошо няма, обаче ако забележите тънката нишка ще видите, че той ще се отнася с новите младши фокусници както са се отнасяли с него, защото той е това, за което се е борил и сега е негов ред да им начука той канчетата е не те на него....
примери в този дух много...като почнем от училищните побойници и стигнем до добрия татко - всеки се държи както с определени хора на определена вързост както него са го третирани, генетично или какво е, но това е много трудно да се преодолее, идва от вътре.
сега за основния въпрос
тези пичове от манифесто не ги знам какви са, ще ги видя пък може и да се научи нещо, лошо няма.
Пък като го науча и видя колко просто е било то, колко обикновено, колко лесно е да вкараш щепсела в контакта, ще ти се струва втора природа, е да ама номера е че си минал от там,за да ти се струва толкова тъпо, и колкото да не си го признаваме сме били там и не сме знаели кова да правим, това че сега сме по умни, не променя факта, че преди сме били по тъпи.
минали сме, плюли са ни, ще минем и ще плюем другите дето после ще ни избутат и така колелото се върти, той че кой кой е има значение само в някакъв малак период от време, миг във вечността, така че сега си някой, но след като се гътнеш за винаги ще си умрял и ще си никой....поне за нас, така на земята, дето се водим уж живи...
P.S.всички сме минали, настоящи и бъдещи гурута....това относно последните постове, които се появихо докато пишех.
Наздраве! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fox

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
sa foxy ladye se ti obesna az wmesto ceco
toi iska da ti kaze 4e za da tursis otgowori tre si zadas waprosi
a razlikata e ne w twa kolko sa ti waprosite
a KAKWI SA TI WAPROSITE
i za da ti pomogna sa ta pitam az:
1.KWO ZA TEBE E DIZAJN
2.Kwo za tene e web dizajn
3.Kwo za tebe e klienta
4.KWO za tebe e toola s koito ba4kas
----
kat otgoworis na teia wapros4eta sti pusna druga wiktorinka
a i btw. zasto az ne usetih snaker da se prawi na guro
i nai we4e zasto az go razbrah ko iskase da kaze a ti ne moza
dali stoto sme pili bira zaedno ili stoto namiram smisal w dumite mu.
kak mislis

xaxa

ok
dizain e vsichko onova koeto e okolo nas
web dizain e tva koeto na tozi etap moje da se napravi i pokaje v internet
klienta e tozi koito iska da prodade infoto si
a tvoita rabota kato dizainer e da go napravish taka che da se prodava mnogo
imeno zatova niama smisal da pravish sharen cirk za site v koito shte vidish suh text
niama polza ot tova da ima bavels iako i efekti za da nakarash niakoi da klikne tam
semplo triabva da e vsichko za da moje chovek kato vlezne v tvoi site da moje da se chustva taka che e otvoril sutreshnia si vestnik

za toola to otgovora e vav vaprosa

az si imam rabotilnica koiato se kazva photoshop
ne polzvam vsichki instomenti shtoto ne haresvam mirizmite im

i razbiram ot web dizain ne po-malko ot vseki edin koito e sedial pone 1 godina na PC i se e rovil v neta

znam az samia kato posetitel kakvo da ochakvam
i izhojdaiki ottam zapochvam rabota
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:
ma spokoino bre

Подценяваш фактора sebastianz55, някои хора и сами могат да си спретнат "първа частна дискусия"! :-))

Иначе това по-горе си е въпрос на вкус. И аз не харесвам jemma gura стил, но просто защото не харесвам такъв тип неща, а не защото е леймърка...
Аватарче

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
bih im preporu4al po 4esto da posestawat design.ru

е кааак бе... то Ася Троекурова им е десигнер там :)))
Върнете се в началото
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne che sym ot horata koito mnogo pluiat, ama kak moze towa nesto ne moga da go razbera.. i to slozeno na edno ot chelnite mesta w portfolioto...

na mene towa mi prilicha na praweno ot chowek koito za 1wi pyt e sednal pred shopa i se kefi strashno mnogo che moze da prawi kriwi i paterni
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Snaker написа:
ma spokoino bre

Подценяваш фактора sebastianz55, някои хора и сами могат да си спретнат "първа частна дискусия"! :-))

Иначе това по-горе си е въпрос на вкус. И аз не харесвам jemma gura стил, но просто защото не харесвам такъв тип неща, а не защото е леймърка...

ne n1xon ... nqma still Gura ... nqma takova neshto ... ima samo predpolagaemo liderstvo ... osnovano pak na shurobadjanashtina i tova e qsno na vseki koito e rabotil za izvan BG - primerno

sega ...
fox-e
ima edna grupa ot hora koqto e neshto kato stranichen nabliudatel i znam che mnenieto im za men e che sam tup ubit zadnik (koeto e vqrno no pak imam respekt ot teh) ... a za teb che si tup (bez zadnik) nqma znachenie ne izrazqvam moe mnenie !!
i shte ti kaja zashto ... zashtoto povtarqsh edno i sashto neshto i to e che trebe da e kato sutreshen/vecheren/denonoshten vestnik web designa ... vsichko koeto e okolo nas e promishlen dizain ... i vsichko koeto e visualen (bilo to reklamen koito se deli na print/web/digital i t.n.) ili slushaem design, proizhojda ot promishleniq ... zashtoto promishlenostta e nai-poznata na horata i redoviq debil koito kupuva vseki pat edno i sashto neshto ... samo che az ne ti kupuvam veche ednakvite izkazvaniq zashtoto v tqh redovno prisastva dumata - Verdana i edin kup povtarqshti se suhari koito veche ne se preglushtat i sas piqchka ...

i neka se varna pak na vestnika koito ti preizdavash za neznam koi pat - emi ako beshe taka naistina ti nqma smisul poveche da se zanimavash sas web - stani STRANIOR v sofiiski imoti ! ... i sega shte ti kaja i zashto go pravish tova ... zashtoto ne mojesh da izgenerirash nishto drugo osven vestnik ... i tova e nekazanoto opravdanie na vsichki karetadjii i plqskachi na drebni strelkichki i pixel fontove po designite si ... i tova nqma kakvo da go promeni ... shte ti kaja kakvo ne mi haresva na Gurata - sashtata e kato teb ... lichniq i site predstavlqva v chistata si sashtnost VESTNIK ! i az znam che shte vida i vestnik za koeto design ne e nujen ... ne pravqt horata na cql grad koshchetata da sa oranjevi sas prichudlivi formi zashtoto da mine posle FOXA i da pita ne moeshe li da e samo koshche bez kapak da moe lesno da se celi dori i ot razstoqnie - eto ti user friendlyto i podredenoto ! PO golemi mozatsi sa gi misleli tiq neshta ot tebe i sa gi napravili ...

samata ideq za lesno navigirane i vestnikarstvo nai-chesto zalichava v edin prost design za web korporativnoto (primerno) che dori ponqkoga bega i ot ideqta na firmata ... ti samiq si pravil designi v koito daje ne se razbira za kvo ide rech a prezumtsiqta ti e che trebe da sa leki i lesni za navigirane - NISHTO OBSHTO S BELATA MECHKA e taq traktovka !!!
i da ... ima designi koito sa pretsupani no tqh pochti nikoi normalen chovek ne priema za seriozni. dokato toq nachin na rabota za koito e nujen nabor ot 20pixel fonta i edna Verdana (estestveno) shte obuchish vseki zidarokufrajist da go umee i v sledvashtiq moment da go vzimat naseriozno.

kakvo ne mi haresva li ?
ne mi haresva pulniqt lag ot kam creative i lipsata na kakuvto i da e vic v tiq designi ... govorish za cirkove !!? az vidqh cirkove dostatuchno i to predimno v taq nasoka na designa ...
kakvo ne e hubavo na groovemanifesto !? mi che da sam kazval che neshto ne e hubavo ... misla pak si razbral greshno oshte parviq post ...
a ti kakvo iskashe da mi pokajesh na men kato mi zadade kup laishki vaprosi ? sega da stana qsen ... vaobshte ne go napisah tva za da se zavihrq diskusiq ... ei taka za kef ... no eto che dovarshihme havata ... tochno zatova i rqdko add-vame v web zashtoto mina vremeto na minimalniq design koito v kraq na razvitieto si predstavlqva edno logo i nqkolko textovi linka za koeto ne mislq che sme nujni nie tuk i sega. i v CV-to na taq Gura ima takuv design, kato shte izpadame v podrobnosti.
Zatova az smqtam tezi designeri za nenujni. Zashtoto redoviq nabliudatel razbira che tova e moderno ... nauchava se da go pravi i v sledvashtiq moment go propovqdva zashtoto e lesno dostapno kato umeniq i zashtoto i toi e veche sas celata tumba artisti oblecheni v fanelki s lepenka izobrazqvashta listo marihuana. i mi e predelno qsno che zapochnesh li spor s takiva hora te sa poveche i e qsno na kude otiva podoben razgovor ... vaprosa e che sa kato muhite ednodnevki ... e nekoi ot teh shtem neshtem vijdame otnovo i otnovo :)

nooo momcheta - web-a e lesen - rabotete go
ko mu plashtash ...

i btw. za razbiraneto ...
az pa nishto ne razbrah ot posta na sebastian :)
kvo obshto imashe tva sas moqqq ... ba li go :)
ma nishto ... vargal da stava ...
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добре беше почнал на кирилица......
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 8:05 pm    Заглавие: Малко крайно и общо мение Отговорете с цитат

Тая дискусия-кой дизайн е добър и кой лош край няма, еднозначен победител няма, няма прав и крив! Защото дизайнът (в това число и уеб дизайнът) е и светоусещане, възгледи...знам ли...психология...А пък хората са толкова различни!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e deee maceman - zapochnah pone na kirilitsa deeee ... malko po malko :)

borka ... tuka ne stava vapros za koi design e dobur mi sa struva
Върнете се в началото
[mighty]

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
та той е постигнал всички, the dead line тай да се каже

DEADLINE

1. Posleden/fatelen srok
2. linia w dvora na zatvor, koqto ne biva da se priminava.

spravka SA Dic ama neam kirilica.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
edko

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[mighty] написа:
DEADLINE

1. Posleden/fatelen srok
2. linia w dvora na zatvor, koqto ne biva da se priminava.
spravka SA Dic ama neam kirilica.

МАЙТИ, SA Dic ли ти е еталона за английски език ? :) и бтв - погледни пак в SA Dic за думата PASS, да я видим аджеба тая дума ПРЕМИНАВАМ как се пишеше :) </offtopic>
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети