Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:55 pm Заглавие: |
|
|
ok morgoth ako slu4aino ne sum te razbral izwinqwai,
.
no prosto mi pisna ot cqlata istoriq , wmesto da si pomagame se durjim kato idioti.
mislq 4e gre6ite.
Pasiwnostta oprawdawana s prinzipi na nikogo ne pomaga. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:04 am Заглавие: |
|
|
Baby Thomas,
ti si edinstweniat user na 3D foruma, kojto
njakoga e bil izkluchwan ot nego i sled towa wyrnat s peduprejdenie
w tazi tema uspja da potwyrdish che mjastoto ti ne e sred nas
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:05 am Заглавие: |
|
|
[шега] (дано тия тагове помогнат)
Баси, не съм виждал до сега на някой да му пилят толкова, че не иска да рекламира ъъъъ.. конкуренцията :)
Как пък никой не отиде да мрънка на Кока Кола на сайта, че няма линк към Пепси, ами баш тук са всичките недоволни :)
[/шега]
За помощта - мисля, че хората в този 3д форум са показали, че всеки, който има нужда от помощ за 3д е добре дошъл. Това е целта на 3Д форумът в ГРПХЛЛА и по наблюдения смятам, че я изпълнява.
Политическите въпроси нека си седят в политическите форуми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:14 am Заглавие: |
|
|
morgoth , razhodi li se iz 3dbg? smqta6 li 4e sa konkurenciq i za6to smqta6 taka? molq informirai se predi da wzema6 re6eniq.
Izwinqwai 4e napadam prinzipite ti no moqta ednistwena cel e da se powdiga ob6toto niwo na 3dto w bg. Wkliu4itelno i moeto niwo. Wus6tnost nai-we4e to ;). Mislq 4e graphilla ne pomaga na suwsem nowacite, naprotiw tq wuob6te ne gi dopuska wutre. Zatowa mislq 4e 3dbg foruma e mnogo polezen.
Izwineniq ako sum pokazal neuwajenie ili sum se razgore6til mnogo. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:18 am Заглавие: |
|
|
KillAgain написа: | можеше просто да се публикуват правила на форума и да се дефинира какво е реклама и какво не е... |
I tyi kato takiwa definicii trudno se prawqt, e po-dobre da se reshawa spored sluchaq. Tuk idwa i smisala ot moderatori. Za da gi precenqwat tezi neshta! Precenili, deistwali. Na tebe kakyw ti e problema s tozi mehanizam?
SEGA ZA NERAZBRALITE:
Lichno az uchastwam wyw foruma na 3dbg.com. Shte podylzha da uchastwam shtoto foruma me kefi! Hareswam i ostanalite uchastnici i imah shtastieto da se zapoznaq s tqh lichno! Twa che nekoi si izpolzwa temata za otdushnik na kompleksi i mi opbqsnqwa kwi sa mi bili problemite sys sweta, nqma da namali uchastieto mi tam, oshte po-malko pyk tuk! Syshto taka, moi kartinki sa wklucheni w galeriqta na portala. Blagodaren sam na oorka, che predlozhi da wkluchi rabotite mi tam. Dadoh syglasieto si za towa, bez da se zamislqm i towa beshe oshte predi 1 godina. Nishto w otnoshenieto mi ne se e promenilo. Ako se zagledate, edin ot moderatorite syshto uchastwa w galeriqta sys swoi kartinki.
Ne znam kwo sa se zarazpenili nqkoi hora. I syzhalqwam che Baby Thomas widq cherweniq karton i napusna igrata. Shteshe da mi e interesno dokyde shte stigne w zaklucheniqta si sprqmo moeto otnoshenie kym sweta kato cqlo i pr..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:20 am Заглавие: |
|
|
Разбира се, че съм го разглеждал, откакто го има горе-долу :)
ConcreteDonkey написа: | Mislq 4e graphilla ne pomaga na suwsem nowacite, naprotiw tq wuob6te ne gi dopuska wutre. Zatowa mislq 4e 3dbg foruma e mnogo polezen. |
Говорим за 3Д форума, нали? Това твърдение на какво е базирано? Не е на наблюдения, сигурен съм :)
Виж, това, което аз не искам е следното:
Имам въпрос за 3Д. Задавам го тук. Човекът, който знае отговорът е на 20 метра, в другия форум. Тъпо. Да задавам същия въпрос на колко места?
Искам мнение от българските колеги за нещо, което съм направил. Къде да го търся това мнение? Може най-доброто да е на 20 метра, в другия форум. Тъпо.
Някой (досщаш се, на 20 метра от мене) иска помощ за нещо, за което мога да му помогна. Нямам време да ставам и да ходя в тоя момент. Тъпо.
Защо трябва да е тъпо, като може да е лесно, удобно и полезно?
Аз вече нямам време да ходя в любимия ми sijun, за cgtalk да не говорим изобщо... И не съм само аз. Еми бачкаме деа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | Mislq 4e graphilla ne pomaga na suwsem nowacite, naprotiw tq wuob6te ne gi dopuska wutre. |
towa estestweno ne e wjarno
moje bi trjabwa da prochetesh wnimatelno
oste wednyj kakwo e napisal Jovi
Цитат: | Само че трябва да сте забелязали, а ние не пропускаме и възможност да го изтъкнем, че в ГРАФИЛЛА 3д форума има отделен статут - за нас винаги е било достатъчно да видим че човека които се представя е над ниво "ееехааа неска си пуснах мах-а скиите къв готин лилав чайник направих случайно" за да го приемем в групата и представянето е било по скоро формалност. В този ред на мисли единици са хората които са се представили за 3д и не са били приети. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:29 am Заглавие: |
|
|
vaiii.. prelivane ot pusto v prazno...
edno si baba znae edno si bae..
pi4ove tuka ob6to 4 posta smislovo po4ti ednakvi se scalvat po XYZ i se multiplicirat ve4e 4etiri stranici... :))))
dori mai ve4e ne e i zabavno... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:55 am Заглавие: |
|
|
ahh sujalqwam otnowo no 6te trqbwa da wi protiwore4a...
w 3dbg ima dosta hora koito ne sa bili dopusnati tuk... sega ediniq pi6e tutoriali za maya... ne e nqkakuw stra6en guru zasega ;) no e samo na 17 i kato porasne wsi4kite 6te ni izlapa na zaksuka...
i towa e samo edin ot primerite... podqwolite ta tam e pulno s hora koito ili ne sa dopusnati tuk ili wuob6te ne sa iskali da kandidatstwat.
Posta na Jovi go pro4etoh wnimatelno i we4e go komentirah i mai zapo4wam da se wurtq w krug...
Da wi kaja 5 godini se bluskah s edni i su6ti problemi i znam kakwo e da si izoliran. Togawa izob6to nikoi ne bi me dopusnal tuk... no kakwo da prawq kat sum si magare i ne se otkazah.
Kakwo az kato sum minal po trudniq put wsi4ki sled men da prawqt su6toto li? Ako ima6e koi da mi kaje togawa ... ostawi towa det' go prawi6 sa gluposti , twa se prawi taka...
sega 6tqh da sum dosta po-napred s materiala. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:58 am Заглавие: |
|
|
r1dler написа: | 2. ако 3дбг форума е ориентиран към начинаещи и не припокрива целите на грпхлла(!) би могло и да се помисли върху някаква форма на взаимно сътрудничество. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:04 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ..ne e nqkakuw stra6en guru zasega ;) no e samo na 17 i kato porasne wsi4kite 6te ni izlapa na zaksuka... |
Az sigurno shte sam umrjal do togava :))))))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:06 am Заглавие: |
|
|
da , az za kakwo se penq tolkowa wreme :)? Za lipsata na sutrudni4estwo... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:17 am Заглавие: |
|
|
Сътрудничество между кого и кого? Между два форума, които се припокриват като цел и идея и делят юзерите, или два идеално работещи и тематично разделени форума, които си помагат и препращат потребителите, където ще получат по-добра помощ (напредналите - във форума за напреднали, новаците - във форума за новаци)? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:29 am Заглавие: |
|
|
momcheta (i momicheta) mislq che e vreme da sprete..qvno vsichko e qsno...pone za tezi za koito trqbva da e qsno...
Moje moderatori te da zatvorqt temata shtoto mislq che e nenujno da se pishe poveche ::: lichno mnenie:::
Haide sys zdrave i popytna rabota :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:39 am Заглавие: |
|
|
Нека пишем бе, аз се опитвам да докажа на модераторите, че в тая тема няма никакво 3Д и като ще са общи приказки, нека са общи приказки.. в общи приказки :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:50 am Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Нека пишем бе, аз се опитвам да докажа на модераторите, че в тая тема няма никакво 3Д и като ще са общи приказки, нека са общи приказки.. в общи приказки :) |
3D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:51 am Заглавие: |
|
|
tq ludnica tuka stana a ? :)) az sum na principa po malko prikazki poveche bachkane no... ima i takiwa momenti... _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KillAgain
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 4:31 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: |
Na tebe kakyw ti e problema s tozi mehanizam?
|
пич, аз проблем нямам. Още по-малко с който и да е "механизъм".
Изказвам мнението си по въпроса - което не мога да харатеризирам като проблем. Мисля, че това за сега е позволено. Не рекламирам и не заемам ничия позиция - просто изказвам мнение. Ако на някой не му харесва моето мнение - не би трябвало да го окачествява като "проблем". Така или иначе си мисля, че не трябва да поствам тук - според правилата - не съм се предстваил, а и така като е тръгнало майскоро нема да стане. Както ме е завеяла работата ми освен да ви напиша ръководство как се пуска IPSEC VPN tunneling със 168 битово криптиране :) ама едва ли на някой ще е необходимо - и едва ли ще го направя :) (нема време да го...)
и разни такива нещица.
а мнението ми беше (без да пиша с главна букви) за неразбралите, че според мен това не беше никаква "реклама". Че не виждам ниакаъв проблем в това кой-как го е разбрал, но че от моя гледна точка този пост - т.е. тази темичка (или както искате го наричайте) не може да представлява заплаха за цялостта на форума, а напротив - да се знае, че има още едно полезно място на роден език.
Както и да е. Да ви съобщя, че просто спирам да поствам (то аз се скъсах да пиша де - цели 17 поста при това "нелегален":)
успехи ви желая от все сърце. хубав форум - ще наминавам да хвърлям по едно око - може би вече по навик, отколкото с интерес (който имах досега) - но важен е жеста - както от ваша страна, че ще науча нещо (надявам се) ново и интересно - така и от моя, че ще съм един от многобройните нерегистрирани потребители, които искат да погледнат за какво става дума :)
искам да благодаря все-пак на джоуви и жоро*, че ме допуснаха без да представям "картинки" - и продължавам да се чудя - защо не се осъмниха, че съм "поредния прашутист". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Аз много държах да я ънлокнем тая тема, за да не се получава така че ние сме казали и точка, за да могат да се обсъдят нещата и да можем да ви убедим че сме прави, обаче излиза че е било грешка. Не защото правим рекламата по този начин, а защото никой не си направи труда да прочете какво сме писали. Вчера четох и не можех да повярвам след всичко което се изговори как може да се повтарят едни и същи неща? Някой направи ли си труда да прочете от началото:)))?Еееба$и...
Сума хора написа: | "За портала съм с 2 ръце "за" и бих го подкрепил..."
"Нищо лично тук няма, даже на всички ни е малко кофти и неудобно че поставяме така въпроса..."
"...че всички уважаваме Оорка"
"...но нямаме НИКАКВО намерение да се караме с хората които са го направили, поддържат или използват ,още повече че тва са хора които уважаваме..."
"Хора, конфликт всъщност няма."
"лошо отношение няма според мен "
"Първото, което искам да уточня е, че конфликт не съществува...! "
"Конфликт няма, вражда няма, под вола теле няма :) "
"Еми няма интрига, съжалявам, нищо интересно и пикантно..."
И още много такива... |
няма вражда бе хора, няма интрига наистина, сори... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:16 pm Заглавие: |
|
|
takaaaaa iskam da utochnq neshto MNOGO vajno. Po temata za relkama i kolko forumi da ima veche si kazah mnenieto, nqma da povtarqm, no po tozi vypros nemoga da si zamylcha!!!! ->
Baby Thomas написа: | ... Нали сте си затворено комюнити, което си се уважава и на което им е уютно да си бъде затворено. "Ние сме си затворено общество от професионалисти, което си е доволно от сегашното положение на нещата и не искаме да се занимаваме с начинаещи".
|
i
ConcreteDonkey написа: | Mislq 4e graphilla ne pomaga na suwsem nowacite, naprotiw tq wuob6te ne gi dopuska wutre. |
Nachi pitchove ne iskam da vlizam v protivorechiq s nikoi, no nai-otgovorno zaqvqvam che tezi citati ne sa verni. Az lichno ne zashtitavam nikoi, nqmam priqteli v Graphilla ili nqkakva dalaverka s nqkoi, a prosto mnogo mrazq da se izopachava istinata ili da naprao da se lyje!!!
Kakto kazah az bqh nikoi i vse oshte sym nikoi, no opredeleno bqh priet za chlen VYPREKI che kogato kandidatstvah bqh cykal samo ot 1 mesec. Ot togava minaha oshte okolo 2 ponaprednah veche.. i moga da zaqvq che sym poluchil ADSKI mnogo pomosht i podkrepa ot Graphilla, nqma da spomenavam imena, no sa nad 10 choveka. A sym "suwsem nowac" i sym "syvsem priet" :P
Samo ne sym dovolen che me nakaraha da si smenq nick-a ot Eblio na WhiteHell( ne za drugo no ot poveche ot 8 godini sym si s nego i navsqkyde horata me znaqt taka. Nali tva pri polojenie che ima nikove kato "BadMotherFucker", no karai ..... kat stana admin shte si go opravq :-)
are pitchove, po malko govorene poveche rabota :{} _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|