Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 8:26 am Заглавие: Garfield - R&D i preproduction... |
|
|
krainija rezultat izglejda taka --->
http://www.apple.com/trailers/fox/garfield/ _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
eee... :) twa e mnogo seriozna rabota, bravo! osobeno na trailera izglezda strahotno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
nqmam dumi man, mnogo dobri neshta pravish! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 4:09 pm Заглавие: |
|
|
super - prosto ne znam kvo da kaja osven ednogolqmo SUPER!!!:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Много мразя безсмислени постове, и ако няма какво са кажа, си мълча, ама тука не мога да се въздържа:
МНОООО ДОБРО БЕЕЕ !!!! Бахмаааму !! Респект!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 1:38 pm Заглавие: |
|
|
бахх колко якоо. Ма честно да си кажа тая котка ми изглежда бая страшничка, направо кат я гледам си ме хваща базето ( бтв Джоуви ли имаше фобия от котаци ? )... особено " супер откачен " и " затворена уста " аааааа тя ме гледаа
както и да е работа ти е страхотна и заслужава баси похвалите. Са може да съм нагъл ама може ли да покажеш wire-че преди meshsmooth-a ?? _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Да имам, затова не се обаждам:)))
Амо то няма и какво да каже човек, много е готина въпреки че е котка:)Много странно седи все едно не се шейдва козината и изглежда плоска?Принципно така ли си е или това е някакъв вид пре-рендер? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Kakto kazah, tova ne e krainija rezultat a samo R&D.Shte postna njakolko i ot finalnite renderi ;) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|