Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:15 pm Заглавие: Speed Paint (Some Sort of Space Ship) |
|
|
Tova go napravih taz sutrin po sluchai Speed Paint temata na edi drug forum(dali shte e raklama na konkurenciqta ako go spomena :P), kakto i da e, 40 minuti, nikakva ideq nqma vlojena, nikukva originalnost nqma v dizaina, prosto random paint, ;) celta beshe kato siluet da izglejda dobre, pulneja i detailite sa kofti tui che ne se prestaravaite s critikata...i ne psuvaite mnogo gadnite neshta zakrapeni pod kriloto, znam che sa gnusni ama mi svurshvashe vremeto puk gledah da ne se razprostiram mnogo, drugiq put po dobre...
 _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Ехааа...а това отзад силует на друг кораб ли е? или част от същия? щото каквото и да е не може сянката му да не е потънала в мъглата:)+ тва сянката под крилото, ако гледаме формата на кораба, не може да е там а трябва да слезе по ниско.Освен ако кораба не е крив де, ама ако е такув случая може би трябва да го подчертаеш:)И тези неша под крилото са гадни...;)) Майтапа настрана, дюде, готин е шип-а:)цветовете са супер и си шейднал метала страшно яко _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
mi chast ot samiq korab e tova otzad i e nesimetrichen, kriv de ;), puk za sqnkata si absolutno prav che trqbva da fadeva nazad, ama sum go propusnal tova v burzaneto... _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
основното беше че под крилото (отзад) или трябва да слезе надолу или при носа да се дистортне надясно иначе криви перспективата _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Бре, пост от Calader! :))
Супер е, само че тези фейднатите неща като се фейдват към цвета на фона дават усещане за прозрачност в случая.. като че ли -> особено в долната част на кораба. Може би ако направиш допълнителен източник на светлина да хвърля някакъв цвят отдолу, или просто фейдваш към общия цвят на кораба, вместо на фона...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 7:26 pm Заглавие: |
|
|
iako ma si oprawi fadeto sea imam cuwstwo 4ee lodka waw woda:)) |
|
Върнете се в началото |