Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2003 2:57 pm Заглавие: personal site ;)) |
|
|
dam.. nakanih se i az da sedna da napraq neshto po vyprosa..
nqmah mnogo vreme da go mislq, zatova mi se iska da 4uq kvo sha kajete - kato lekota na polzvane, visiq, ideq.. ne 4e ima nqkva de ;))
abe sekvi zabelejki ;))
adresa:
http://www.kekata.7floor.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2003 4:26 pm Заглавие: |
|
|
keka.. mahni tia stolove sloji si gi kadeto im e miastoto v 3d sekciata (da vijdam che sa tam) smeni fonta pri mouse over che toia ne go biva... aaa i copyrighta zaduljitelno po-malik s verdana! tfa e na pruv pogled deto lichno men ne mi dopada... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Ное 10, 2003 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Abe za saita ne znam, ama twa portfolio sega chak go razgledah nakup i sam mnogo wpechatlen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Ное 10, 2003 3:33 pm Заглавие: |
|
|
mersi Spaser, dano da ne e samo edini4no mnenie ;)) ... Implant abe stola sym go slojil 4e da se vijda 4e sym se klasiral nqkyde ;))) ina4e v 3d-to koi sha ti gleda ;))) a za fontovete si prav- sha update...
neshto drugo - ne vi li se struva 4e butonite se kysat stilovo ot ostanalata 4ast na site?..imam nqkvo takova useshtane...
aide daite pove4e comments pls... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пон Ное 10, 2003 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | mersi Spaser, dano da ne e samo edini4no mnenie ;)) ... Implant abe stola sym go slojil 4e da se vijda 4e sym se klasiral nqkyde ;))) ina4e v 3d-to koi sha ti gleda ;))) a za fontovete si prav- sha update...
neshto drugo - ne vi li se struva 4e butonite se kysat stilovo ot ostanalata 4ast na site?..imam nqkvo takova useshtane...
aide daite pove4e comments pls... |
ami druje :))
shto ne go napraish tzelia site v stila na butonite? naprai go neshto kato skitza...ti znaesh nai dobre... shteh da ti go kazvam tva onia den...
i she stane super site da znaish ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 12:40 am Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | ...ne vi li se struva 4e butonite se kysat stilovo ot ostanalata 4ast na site?.. |
az za kakvo ti kazvam da razkarash stola be?...
hubu klasiral si se... mi tfa she go napravish kato note tam v sekciata deto e stola she napisheh da chetat horata ili si napravi edin splash predi indexa samo sus stola barem nema se razminavash stilovo... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 12:33 pm Заглавие: |
|
|
dam.. verno 4e moje da stane taka..;)) samo deto ne znam kak da pusna spash pri startiraneto :))) ama tva e ideq verno... :) mersi implante ;)
sa kato se zamislih - sha go napraq v dva varianta - iz4isten.. i "art" pyk na koito kakto mu haresva da si gleda ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | samo deto ne znam kak da pusna spash pri startiraneto :))) |
ma nishto nema puskash
praish index-a da e kartinka sas stolowete - kwo si spechelil i kolko si welik i tam ima buton "enter portolio"
tfa e splash :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Пет Фев 20, 2004 5:00 pm Заглавие: ex rusensata 6kola ... |
|
|
priqtno zvu4i site.. prav si 4e stilovo ima leko razminavane na navigacia i content.. bih te propuru4al kadeto sa tumbnails da slogi6 i ALT-textove da se znae ime / tehnika i pr.
P.S. 6o li ne zavur6ih i az toq promis6len design v RU do 4ta godina go dokarah i ne mi izdarjaha nervi4kite ,P.. tvurdo zastavam zad tezata za samousuvur6enstvaneto.. vizdam 4e resultata i pri teb e pologitelen
derzai@ _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Фев 20, 2004 8:15 pm Заглавие: |
|
|
aaa Vi4o i fani nekoi coder da ti drasne skript4e da ti loadne do otkat si4ko kat e po4nalo a da ne 4eka da poso4ish butona i togaz da sedne da go durpa..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larry
|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 7:55 pm Заглавие: |
|
|
при екран с height под 565-570 пиксела, долният фрейм получава скролер. предполагам, че не е това идеята? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:04 am Заглавие: |
|
|
mdaaa...vqrno 4e stava scroller.. ;( i az go vidqh predi sedmica, kato mi se naloji da sedna na PC s malka rezoluciq... abe do nqkolko dni sha update site, ta sha gledam da go opravq .. miro - ami kato nqmam coder nablizo :)) kvo da pravq ;)))) zasq sha e taka.. po-natatyk.. moje i da namerq znam li :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larry
|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 11:25 am Заглавие: |
|
|
просто не използвай фреймове
докато се извикат и отворят всичките, 30тте k, които спестяваш примерно(ако са 30 де)
ще са се свалили, а от следващата страница вече ще се кеширани |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|