Graphilla.com :: Преглед на тема - Oтново за HOSTVICE.NET

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Oтново за HOSTVICE.NET
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pavel22

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Фев 22, 2004 12:03 pm    Заглавие: Oтново за HOSTVICE.NET Отговорете с цитат

Във връзка с подготвян нов съдебен процес срещу HOSTVICE.NET моля ако някой има данните на тази фирма да ги постави тук.

Интересува ме :

1. Адрес на фирмата в Пловдив. - или където е седалището и.
2. Евентуално ЕГН на нейният управител - Валери Ангелов
3. Каквито и да са други данни за фирмата.
4. Ако някой има данни за нейни нарушения на закона, то моля да ги публикувате.

Ако някой съди фирмата в момента, моля за информация.

Информацията която не са за пред хора изпращайте на следния адрес :

pavel22@mail.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
edko

МнениеПуснато на: Нед Фев 22, 2004 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има си регистър на фирмите, където всичките тези данни фигурират. Ако имаш повече желание можеш да погледнесх в ДИКСИ или в подобни правни програми/сайтове.
(съдиш фирма за която нищо не знаеш? за какво я съдиш, за дразнещ дизайн? :)))
Ако не можеш да намериш нищо обади се, ще ги открием
(БТВ аз само преди 5 дена мислех да хоствам при тях? Какво им е ?)
pavel22

МнениеПуснато на: Нед Фев 22, 2004 5:15 pm    Заглавие: Проблеми Отговорете с цитат

Всичко беше добре до седмица след като им изпратих парите януари по пощата, после толкова често спират хоста, че незнам за какво плащам.
Струва ми се, че някъде другаде съм виждал тази тяхна стартова страница, но немога да се сетя !!!!!
Върнете се в началото
terro

МнениеПуснато на: Нед Фев 22, 2004 5:20 pm    Заглавие: Re: Oтново за HOSTVICE.NET Отговорете с цитат

pavel22 написа:
Във връзка с подготвян нов съдебен процес срещу HOSTVICE.NET ....

Друг съдебен процес имало ли е срещу тях?
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Фев 22, 2004 5:38 pm    Заглавие: Re: Проблеми Отговорете с цитат

pavel22 написа:

Струва ми се, че някъде другаде съм виждал тази тяхна стартова страница, но немога да се сетя !!!!!

mi tuka si ia vijdal, malko po nadolu v foruma za konkurs za web.
Върнете се в началото
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Нед Фев 22, 2004 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей тамън си викам да го отворя да си припомня за какво става въпрос, а пък той верно че от чужбина не се виждаше.

Това има ли го в условията на договора???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
edko

МнениеПуснато на: Нед Фев 22, 2004 8:20 pm    Заглавие: Re: Проблеми Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
mi tuka si ia vijdal, malko po nadolu v foruma za konkurs za web.

Аз таман мислех да питам дали това е фирмата за която се прави дизайна, или просто го е откраднала. И ако е второто - ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ !! ?
pavel22

МнениеПуснато на: Сря Фев 25, 2004 8:21 am    Заглавие: Инфо Отговорете с цитат

Ако някой има достъп до регистър на фирмите - нека да погледне и да ми каже данните за hostvice.NET.

Мениджър
hostvice.NET
Валери Ангелов
4000 Пловдив
България
Email : valeri@hostvice.net

Начин на плащане
Банка ОББ
Валери Митков Ангелов
Сметка номер: 1016227114
Банков код: 20078211

hostvice.NET
Успешният хостинг доставчик

Малко са интернет компаниите в страната, които могат да си позволят поддържането на широка гама услуги, диференцирани за всеки клиент и ценови възможности. Предлагаме пълни пакети интернет услуги за корпоративни и частни клиенти. Ние се стараем да предлагаме все по-качествени, по-удобни и ценово достъпни услуги.

*100% ГАРАНЦИЯ че ще получите това за което плащате, в противен случай може да си получите парите обратно в 14 дневен срок !

Фирма HOSTVICE е основана в Пловдив през 2000г. като концентрира своята дейност в областта на Интернет Хостинг услуги на територията на Република България. Първоначалното си име mShells.org сменя през 2003 година, тъй като в началото тя бе предимно за Shell услуги.

Постепенно HOSTVICE заема стабилни позиции между големите доставчици на Интернет Хостинг Услуги. Основна линия в стратегията на фирмата е предоставяне на услугите, без да се допуска компромис в качеството, благодарение на което изгради позитивен имидж на българския Интернет Хостинг. Към днешна дата, HOSTVICE ООД разполага с 100 Mbps опорни оптични трасета към сдружението на българските интернет доставчици, с което излиза на първо място по пропускливост в България. Също така HOSTVICE разполага със собствени сървари на територията на България така и в чужбина и е лидерът сред Хостинг
Доставчиците в България сьс своите над 400 клиента.

Хостинг доставчика разполага с най-модерна техника осигуряваща широка гама от висококачествени Интернет Хостинг услуги, както на бизнес абонати, така и на частни потребители. В стратегията на фирмата е предлагане на необходимите консултации при конфигурирането на клиентските системи и интегрирането им в глобалната мрежа. Малка част от услугите, които предлагаме са Уеб Хостинг , Виртуален мейл хостинг, изграждане на цялостни страници за фирми и частни лица.
Върнете се в началото
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Сря Фев 25, 2004 9:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

преди месец уж гото.бг обещаха да ни върнат парите, трябва пак да се обадим...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sumo22

МнениеПуснато на: Сря Фев 25, 2004 11:29 pm    Заглавие: Да открехнем завесата.... Отговорете с цитат

Защо не се хванем, не разбулим завесата и не поставим този мошенник на мястото му.

Може ли едно пишлеменце с джобните си пари да скрехне фирмичка, която да разполага с МНОГО парички и както виждам - да лъже хората и предлагайки им само ОБЕЩАНИЯ да им прибира парите.
Мои приятели също се оплакаха от тези фантоми и се учудвам, че все още има такива които да се подлъгват и да купуват хостинг от тях.

Схемата е проста - големи обещания, съпроводени с ниски цени - после следва лош хостинг - и наглостта - който му държи да ни съди !!!!!!!!!!

За този така наречен "ВАЛЕРИЯ" съм чувал, че пере пари на някой, (други него...) но нямам точни данни ... трябва да се понапъна и да разбера.

Съветът ми е - това е хостинг от типа ПИРАМИДА - в които изгоряха много парички в миналото...... Баламите се подлъгват от ниските цени и после плачат.

Те това е .

Предлагам всеки който има оплакване от тях да го постави тук.

Хо-хо-хо------- stvice......... neeeee ttttttttttt
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe hora, stiga ste stavali za smiah be !

ti gornia, kfi pari da pere toia bre? toi edva sbral 400 klienta po 3-4 leva hostinga mi s teia pari ne moesh monitor da si kupish bre, mi normalno da mu e takuv hosta tolkova mu sa silitzite na choveka, zel e edna mashina v usa dedicated server nekoi celeron i sa opital da naprai neshto. vii go izkarahte peracha na pari, na koi she pere parite? na mainata Gogo ot tehnoto kafe s 700 leva oborot na sedmitza?

mesto da govorite prazni prikazki samo, mi hodete 2-3 dena po forumi, host review sites i pr chetete vijte koi kakvo predlaga ot otkoga e na pazara dovolni li sa klinetite mu i pr. i togava lapaite durvetata bre. vii kato nevideli host po 1 lev i urush i posle revane onia takuv moshenik onia perach...
Върнете се в началото
edko

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе верно, и аз някак си не мога да си представя как се перат пари от хостинг - пари се перат от завод :) а тия суми за които става дума са просто смешни - 1000 лева (месечния, ако не тримесечниа бюджет на HOSTVICE) една класическа мутра ги изпива/изшмърква за два дни. Не може и дума да става за пране. Тоя е просто тарикат на дребно - прибере дребни стотинки, след това скатае. Такива даже и съд не ги оправя, ами само един хубав бой :)))
И аз мислех да хоствам там, и когато го попитах да ми каже адреса на офиса си, той каза че още няма офис, но "работи по въпроса" - за какво да говорим повече ?
BMF, аз така и не разбрах - тези откраднали ли са дизайна от хостинг компанията от конкурса, или имаш някакви отношения с тях ?
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mdam ... i az si misleh ... kakuv sadeben process sreshtu koi ?
mi toi vi go kaza Bad ...
dai pari za svesten host ... pa togaa si misli za sabotaj ...
tochno zashtoto vse se tarsi evtinoto i zatva v bg vseki 2-ri e web designer ... vseki 3-ti programist ... vseki 4-ti velik menager i busines man ... i t.n. - podbivat se ceni s kirlivi producti samo i samo da se vzeme proekta pak che sa go ebali v guza nema znachenie ... az sam na mnenie che sa shtom e takva havata - da navurje oshte 2000 choveka toq ... i pak da se nervat i da im se provalqt vsichki proizvodni ot lipsata na dobur host ... KUPETE SI SVESTEN HOST - ako nqmate pari saberete. ako ne moete nachi kato se zamislite ne vi i trebe tolkoz ...
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edko написа:

BMF, аз така и не разбрах - тези откраднали ли са дизайна от хостинг компанията от конкурса, или имаш някакви отношения с тях ?

milslia ne sa go krali a designera koito uchastva s toia site v konkursa im go e prodal taka.

neam az otnoshenia s toia chovek.
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edko написа:
Да бе верно, и аз някак си не мога да си представя как се перат пари от хостинг - пари се перат от завод

Абе големи перачи на пари в този форум! Брей! Да взема и аз нещо да науча!!! Едните с хостинг на 400 души другите - "от завод"! Леле, ще умра!!! :-)))
edko

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
edko написа:
Да бе верно, и аз някак си не мога да си представя как се перат пари от хостинг - пари се перат от завод

Абе големи перачи на пари в този форум! Брей! Да взема и аз нещо да науча!!! Едните с хостинг на 400 души другите - "от завод"! Леле, ще умра!!! :-)))

Ако не знаеш как се перат пари от завод, можеш да направиш справка в "Кремиковци". Ако все още не ти е ясно, можеш да ми прати PM, и аз ще ти обясния.
kelii

МнениеПуснато на: Съб Мар 06, 2004 11:38 am    Заглавие: Отношение Отговорете с цитат

Колеги,

Предлагам да престанем да сиправим майтап с проблемите на хората.

Тук се постави проблем, който всички знаем, че съществува, но когато неприятностите са далеч от нас, само се подсмихваме и се надяваме на нас да не се случат.

Случат ли се и поискаме помощ - то всички започват да се правят на много оригинални, много знаещи, но не оказват никакво съдействие, камо ли помощ.

Към нас се обърна с молба за помощ пострадал от една мошеническа хостинг компания, а ние какво? - започнахме да се правим на много велики и една полезна идея или изречение не казахме за да му помогнем.

Аз си направих труда, опитах се да влезна в базта данни където се съдържа информация за всички регистрирани фирми и се оказа, че подобна компания с име Balkan hosting solutions или hostvice.net или с лице Валери Митков Ангелов не съществува в България - каквото друго ми дойде на ум....

Опитах всички възможности за проверка, дори и за името на другата фирма регистрирана на същото име valStudio.NET

Мениджър

Валери Ангелов
4000 Пловдив
България
Email : valeri@hostvice.net
Начин на плащане
Банка ОББ
Валери Митков Ангелов
Сметка номер: 1016227114
Банков код: 20078211

Валери Ангелов:
valStudio.NET
Пловдив, България 4000
Телефон: 088/869 54 94
e-m@il: valeri@hostvice.net
Пловдив, България 4000
e-m@il: team@valStudio.NET

Нашият екип...
Идея и Основател: Валери Ангелов
HTML , Графичен дизайн,Java: Стоян Колев
Специaлист по php i mySQL: Божидар Тодоров
Визуално оформяне и Flash: Соня Николова
dHTML и Графики: Ивайло Стоицов
Perl и Програмиране: Атанас Гочев

..........................................................
и се оказа, че подобна компания също не е регистрирана в България.

Наистина тук се намираме във форумът ОБЩИ ПРИКАЗКИ, но това причина ли е да не си помогнем един на друг, ако някой иска съдействие или само да лаламе......?

Толкова ли закърняха мозъците ни и притъпи колегиалната взаимопомощ, че оставяме всеки сам да се справя с проблемите си.

Преди години гледах един американски филм, в който имаше подобна ситуация - не с хостинг, а с други проблеми, и останах очарован от взаимопомощта която си оказаха шофьорите на камиони, които дори не се познаваха, но помогнаха с каквото могат да възстържествува справедливостта.

Наистина момчетата, които не познавам, са пострадали - подлъгали са се от провокативно евтиния хостинг на тези мошенници, но кой не е правил грешки в живота си.

Предлагам да им помогнем с каквото можем - главно с информация.
Наистина неможе да се заведе дело срещу фирма на която не знаеш адресът. Неможе никой да не знае къде се помещават в Пловдив или София.

Нека да покажем, че играем в един отбор и неможе на полето да излизат играчи които играят нечестно и развалят имиджа на българските хостинг компании.

Учудих се, че може да има такива фантоми които толкова безкрупулно да действат на пазара и на никой да не му прави впечатление - а на всички нас да предизвикват само усмивка и доволство, че някой са пострадали от тях.

Хайде да престанем да се правим на велики и да свършим нещо полезно за България, като я изчистим от подобни фантоми.

Предлагам, който има някаква информация за тях - да я обяви тук.
Върнете се в началото
edko

МнениеПуснато на: Съб Мар 06, 2004 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kelii:
(бях написал дълъг и гневен пост отностно това как всеки първо гледа да се прави на хитър, и после, като се опари, се жалва, но ми заби компютъра, и ме мързи да го пиша наново)
Затова ще ти кажа само едно: www.icdsoft.com. Плащаш малко повече, и получаваш МНОГО повече. А докато всички гледаме да "минем метър", ще има и изгоряли будали, и хитри пловдивчани. Какво беше казал някой из постовете "Все искате да минете без да мислите бе мама му деба!"
kelii

МнениеПуснато на: Нед Мар 07, 2004 9:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво !!!!!
Посланието ти бе много продуктивно и изпълнено с ценни съвети към тези които нямат много пари и могат да си поръчат хубав хост за много пари. (как ли него знаехме досега!!!)

Виждам, че ти си от "другата страна" - изкарваш виновни тези които са поръчали хоста, а измамниците - големи хитреци, на които всички да подражаваме - едва ли не БРАВО да им викаме.

Така ще преуспеем - затваряйки си очите "Щом не е на нас да го дух.."

Проблемът е в бездушието, не в пикливата "компания" hostvice.net и някакъв си хостинг, а в това, че се подсмиваме ехидно на нередностите около нас - на нещастието на тези, които нямат пари да си поръчат нещо скъпо и добро, а искат с малко пари приемливо качество.
Винаги ще има измамници като hostvice.net и колкото повече са бездушниците като теб, толкова повече те ще стават.

Страшно си конструктивен - дано и в работата си, да си толкова отзивчев. !!!

Между другото - може би тази информация ще е полезна на пострадалите :

КОМИСИЯ ПО ТЪРГОВИЯ И ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
http://www.ktzp.bg/========================================
Териториално подразделение: Пловдив
Телефон: 032/ 631778
----------------------------------
Териториално подразделение: София град
Телефон: 02/ 9330572
-------------------------------------
Това, което трябва да направите, е да обявите, че сте бил заблуден от рекламата или че тя по ваше мнение съдържа подвеждаща информация. Задължение на рекламиращия в подобни ситуации е да докаже, че дадената от него информация отговаря на истината. Вие не сте длъжен да доказвате нито понесените от вас щети, нито че рекламиращият е допуснал пропуск или че съзнателно се е стремил да заблуди потребителя. Ако са извършени сериозни нарушения, случаят може да стигне до съда, който налага съответното наказание. Например ако дадена фирма откаже да се подчини на правилата, които са задължителни при рекламиране, могат дори да им отнемат правото да продават тези продукти.

============================
ФЕДЕРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ул. "Стефан Стамболов" № 35А, ет. 1, ап. 1
1303, София

Тел. и Факс:
(+359 2) 9319810
(+359 2) 9319811
(+359 2) 333285

Е-mail: fcb@mobikom.com
===============================
Върнете се в началото
Alex

МнениеПуснато на: Нед Мар 07, 2004 10:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

offtopic:

abe shto sa vi ednakvi avatarite nedko i kelli?
samo se burkam koi kvo pishe dagie...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети