Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Съб Яну 11, 2003 7:41 pm Заглавие: logo na nekva fondaciq |
|
|
kakto veroqtno pro4etohte twa e (edinstweno) predlojenie za logo na fondaciq, koqto veroqtno e blagotvoritelna (taka i ne stana qsno)
 _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Яну 11, 2003 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Haresva mi, az na takova niashto vikam dubra rabuta.
Sia malko zaiajdane na drebno:)
1. Mnogo silno mi napomnia na neshto, ma kat ne moa se setia na kvo
2. Nadevam se shte napraish i variant bez gradienti ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Съб Яну 11, 2003 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Mda logoto e good, samo si mislia kakva e vruzkata mejdu blagotvoritelnost i sulza, zashtoto za men edno dobro logo trqbva da pritejava osven design sushto taka i simvol ili ideq (ili vsichko nakup), koqto da sluji viarno na markata, za koiato e suzdadeno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Яну 11, 2003 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Mi moje pak da e kapka i togava "Kapka po kapka - vir" i edin vid, ako mnogo hora dariat po malko shte oma suma deto da svarshi rabuta za neshto:)
Vide li namerih:) az i za salza shti nameria asociacia de:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Яну 11, 2003 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | 1. Mnogo silno mi napomnia na neshto, ma kat ne moa se setia na kvo |
ami da tuj s taz spirala e tolkoz exploatirano i sys sigurnost podsyznatelno sym go tafnal ot nejde ... abe to cqlata rabota be6e bati 6turotiqta - "naprai nekvo logo za nekva fondaciq, maj4e e blagotworitelna ama ne e sigurno, a i sroka e za v4era" - ma ajde stiga s oprawdaniq 6tot vsa6tnost tolkoz si moga :)
Цитат: | Mda logoto e good, samo si mislia kakva e vruzkata mejdu blagotvoritelnost i sulza |
:) abe az pyk drugo si misleh "one grace" - dokolkoto si go prevedoh ozna4aa "edna molitwa" - pyk pyrvosignalno mi dode, 4e molitwata 4esto e syprovodena ot zapalena swe6ti4ka i tuj bi trqqlo da e plamy4e ma na qwno ne sym se sprawil 6tot qwno ne prili4a na plamy4ee :)))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 12, 2003 4:50 am Заглавие: |
|
|
mno ma kefi:))) purwoto ma kat se seta twa kak se go pe4atat muka mie :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Нед Яну 12, 2003 10:19 am Заглавие: |
|
|
ave nubi :) to tuj za na6te bratq hamerikanci ve te si4ko mogat ve :))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 12, 2003 9:57 pm Заглавие: |
|
|
ee da ne se dosetih:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Яну 13, 2003 12:05 pm Заглавие: |
|
|
ops _________________ asenpetrov.com
Последната промяна е направена от P E T R O V на Пон Яну 13, 2003 12:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Яну 13, 2003 12:15 pm Заглавие: |
|
|
ave qwno nou neverno sym go predstail 6ot tuj bi trealo da e plamy4e na swe6ti4ka ama na qwno samo w mojta glava e taka :)))) .... a inak i na men mi se iska6e da iam pove4e info za taq fondaciq ama nemaaaa _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Яну 13, 2003 12:17 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | ave qwno nou neverno sym go predstail 6ot tuj bi trealo da e plamy4e na swe6ti4ka ama na qwno samo w mojta glava e taka :)))) .... a inak i na men mi se iska6e da iam pove4e info za taq fondaciq ama nemaaaa |
нема страшно - на пламък си прилича... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Яну 13, 2003 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Znachi idea have..but mnoo stranno ilustrirana. Tova e sulza ma mi prilicha na motor oil. Taka che moiata krit e da porabotish v/u colorite. Drugoto e che spiralata e dosta demode, ma tfa ne e ot goliamo znachenie ako e na mia100...tuka malko ideino ne se vurzva ma vinagi moe da izmislim prichina za da e spirala..i vzemi da razberesh kfa e vsushtnost deinosta na fondaciata..te po default sa blagotvoritelni drujestva ma....barem logoto im da se vurzva...aaaa i razgledai tradiciite v logosite na takiva fondacii.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|