Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 11:40 am Заглавие: |
|
|
stoiko написа: | "memento" karti mivki. verno e che filmite triaa da se gledat v kinoto ama v koe kino po-tocno go davaha nego? |
eh - koeto si e vqrno - vqrno si e - tuka mnogo sa ni ograni4ili gledaneto na kino:) mnogo 4esto nqma izob6to kakvo da se gleda:( az za6to ina4e 6te imam takava golqma kolekcia ot filmi;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 3:32 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | stoiko написа: | "memento" karti mivki. verno e che filmite triaa da se gledat v kinoto ama v koe kino po-tocno go davaha nego? |
eh - koeto si e vqrno - vqrno si e - tuka mnogo sa ni ograni4ili gledaneto na kino:) mnogo 4esto nqma izob6to kakvo da se gleda:( az za6to ina4e 6te imam takava golqma kolekcia ot filmi;) |
aa zainteresuwa me ;) dai spisu4e az su6to 6te dam... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
s koe po-to4no Memento kyrti mivki ? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 6:16 pm Заглавие: |
|
|
"Мементо" не само кърти мивки!
"Мементо" трябва да влезе в историята, като една от най-обещаващите идеи, съсипана по най-дилетантски начин! Средношколски филм! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:32 am Заглавие: |
|
|
memento :)))
hardrock & heavimetal :)))
osaznaite se...
vse pak ima filmi kato Blade runner, Hamerikanski prelesti, Fight club, Imalo edno vreme v america i Krile na zhelanieto...
ima i muzika kato Vangelis, Orbital, Kraftwerk, Peter Gabriel, Pink floyd che dori i Upsurt...
I mnoo drugi deto me marzi...
basi, legam si sa i she sanuvam Manowar... i che pak sam 6ti klas. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Heheheheeeeee Alex :)))
Kwo mu e loshoto na 6-ti Klas :)))) MOTORHEAD FOREVER :)))
Puk i ima neshta kat' Butch&Sundance deto sa predi 6 klas (pone za mene de :))))
BTW, Memento ne mi haresa, pretentsiozna naglasatsia, samotselna pri twa -- spored mene :)) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Az tva deto pomnia beshe chantichki ot protivogazi s АЦ - светкавичка - ДЦ i Мановар i che mnoo sisahme momichetata, ma te ne se oplakwaha :-) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | Az tva deto pomnia beshe chantichki ot protivogazi s АЦ - светкавичка - ДЦ i Мановар i che mnoo sisahme momichetata, ma te ne se oplakwaha :-) |
и ние и ние :о) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
I vie ne se opakvahte ili kvo :))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Аз като гледам аватара ти все си мисля, че не те е пуснало още от 6-ти клас
пак натискаш момичетата в ъгъла, пак си толкова 'бърз" като тогава
ма май само чантата от противогаза лиспва;-)))))
нищо лично - майтап да става;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:27 pm Заглавие: |
|
|
haha :)
Valbo kefish me. Ama da ti kazha, ponezhe sme na valna humor, az pak kato ti gledam nickname-a imam nekvi asociacii s "Vulvo" pak nali i neshto se iaviavash kato zashtitnik na zhenkite ot 6ti klas :)
- ma pak povtariam - ne se oplakvaha - _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично нямам нищо против да натискаш ученички 6-ти клас
Обаче според закона го водят педофилия!
Нищо че не се оплакват;-)
Но така е - какво разбират в парламента от свежи парчета;-)) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Ти законотворците не ги закачай!
Те много добре си свалиха "минималната възраст" на 14 години! :-)) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:45 pm Заглавие: |
|
|
A, chichovcite razbirat, razbirat ot svezhi parcheta.
Kato gi vidish s kvi momichenca dvizhat sha ti stane iasno _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | I vie ne se opakvahte ili kvo :))) |
ко да са оплакваме ?
бира 24-32 стинки - какво му трябва на човек :о)
и жените бяха едни по-отзивчиви
ехх
нема
свърши |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 1:38 am Заглавие: |
|
|
Оги значи седа, чета и препрочитам поста ти и чак болно ми става. ми то сичко това си е вярно ама... абе вземи я книжка я някой филм питай и ще ти кажем стига се тормози!!! ей на аз така се спасявам. за книги ами не ти знам вкуса но със сигурност от прочетеното за филми горе-долу зацепих кво те радва. гледай ако не си филмите на Джим Джармуш: "Мъртъв" или "Дух куче - пътя на самурая". тва са ми едни от любимите филми. като помня как изотчи за 20-40мин. Соларис-а на Тарковски за мое лично ползване. 10х агейн!!! та така то верния път е тоя "чукай и ще ти се отвори". аре приятел и стига се корка! има един колега в БСС дето така ми разби представите що нещо скандинавски прогресив рок може да се намери по фрийтата че още ми е откачено ченето! с питане и до * се стига... а и гледам че са пуснали "Голямата Риба" не съм много сигурен но предполагам че ще е хубав. освен това една много добра анимация "Kaena The Prophecy". _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 1:43 am Заглавие: |
|
|
мда и да не забравя още един дето напоследък ме израдва: "Градът на изгубените деца" не си спомням режисьор ама май беше френска продукция, нещо канал+ или там каквото беше... страхотна сценография, режисура и камера. а и идеята ме заплени _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 2:40 am Заглавие: |
|
|
Kakvi "Memento" kakvi sto leva?!? "Allo' Allo" rulira :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 3:02 am Заглавие: |
|
|
Кузмич и Лава Лава нали:)? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:29 am Заглавие: |
|
|
ба
аз снощи гледах When Worlds Collide, има да ми дишате праха :D
събрах си тука доста от тия дъртите "научнофантастични" американски филмчета с образователна цел, ама повече от едно месечно не мога да понеса :)
тая вечер смятам да гледам нещо по-смислено - Sink the Bismarck
за убаво кино гледайте стари класики, между 40та и 60та правени ;)
Tora! Tora! Tora! е може би най-якия сравнително стар (май 70те беше) военен филм (след Das Boot де), тва което може да видите там никое CG не мое направи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|