Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 3:08 pm Заглавие: DepressoBot |
|
|
Jovy izwinqwam se 4e sum takowa pliampalo purwo...
Taka postwam go towa wupreki 4e o6te nqmam concept (a i weroqtno nqma da imam) , ideqta mi e da naprawq DepressoBot , sigurno e dosta nad wuzmojnostite mi da pridawam emocii na robot , no smqtam da se opitam... moje i da stane.
Zapo4wam da si bluskam glawata w stenata... ako ne pomogne w modellinga pone 6te se wjiweq w rolqta :) (ne 4e imam nujda de) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
unikalno gotina ideq dude:) uspeh _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Два цитата, които може и да ти помогнат:
"Why stop now just when I'm hating it?"
"The dew," he observed, "has clearly fallen with a particularly sickening
thud this morning."
За справка - Marvin the Paranoid Android - Дъглас Адамс :) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 3:39 pm Заглавие: |
|
|
мда Марвин:))) рулира;) давай смело... абе хрумна ми и на мене нещо такова ама ... любопитно ми е да видя концепта как ще го измислиш _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 3:55 pm Заглавие: |
|
|
da , za Marvin Boteff o6te w4era se seti :)
....
DR2 , za concepta 6te mi e ujasno trudno i weroqtno nqma da prawq izob6to... ne moga da risuwam ama hi4..
mai 6te probwam da modeliram naprawo. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 5:19 pm Заглавие: |
|
|
ami hmmm..az li samo ne vijdam kartinka..i ako ne si postnal..za6to v toq konkurs tova e vtorata tena, koqto zvu4i kato "Pu za mene! Az 6te pravq...", bez da se pokaje ni6to... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Prostete, tova beshe ot men, zabravih da smenia usera. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 5:47 pm Заглавие: |
|
|
da , praw si , wednaga zapo4wam da rabotq po wuprosa _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 11:48 pm Заглавие: |
|
|
eto i purwiq wip...
spored was dostatu4no depresiran i jaluk li e? :| _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:22 am Заглавие: |
|
|
mm ne.
sq prili4a pove4e na ot4aqno u4uden ili neshto takova
dai mu nqkfa po razmazvashta fizionomiq, po ot4aivashta
Puk i li4no na men taz dulga glava ne mu haresva _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:01 am Заглавие: |
|
|
hehe trqbva da vnimavash, man
shtoto fenovete na marvin tuk mai sa dosta, da ne se okaje noj s 2 ostrieta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 3:32 am Заглавие: |
|
|
da... trudno mnogo trudno...
edwali 6te se polu4i dobre no 6te se postaraq... wupreki 4e ima opasnost posle da me pri4akwat nedowolni fenowe na Duglas Adams :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Malko off-topic, ma ne moga da se sturpq - pokrai marvin se prisetih za Bender (na kogoto sum mega fen) : moje da se okaje blagodaten tipaj za celta na konkursa. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 2:06 pm Заглавие: |
|
|
:) mene mnogo me kefi, ama naistina izglezda poweche kato uchuden otkolkoto depresiran |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 3:00 pm Заглавие: |
|
|
north написа: | Malko off-topic, ma ne moga da se sturpq - pokrai marvin se prisetih za Bender (na kogoto sum mega fen) : moje da se okaje blagodaten tipaj za celta na konkursa. |
Bender e moq inspiration:) Nqma po gotin robot including Marvin
Po temata:) mene lichno me kefi kak si pochnal pich:)no naistina ima nujda da stane oshte po depressiran:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 5:50 pm Заглавие: |
|
|
Приятелю БетоненоМагаре, наел си се с тежка задача, защото повечето от нас са чели Пътеводителя, и, следователно, са си съставили някаква визуална представа за Марвин. Всеки ще "дърпа" към тази си представа :)
(аз лично си го представям с квадратна глава :))))) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 5:55 pm Заглавие: |
|
|
nikoi ne e kazal che picha pravi marvin, stiga ste mu floodili temata:) +tva edko tova si e negovata viziq za robota a ne tvoqta - veroqtno kato si chel LOTR si imal razlichna viziq i za nazgulite primerno che sa tumno zeleni s julti tochki - prati edin mail na new line che sa preebali cqlata produkciq kato si pochnal:)On topik only ottuk natatuk _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 6:05 pm Заглавие: |
|
|
illblood написа: |
Puk i li4no na men taz dulga glava ne mu haresva |
само да спомена че точно в това май е ударил десятката! освен другото де. по принцип това издължаване е доста експолатирано когато се търси одухотворяване на типажите. а Марвин е точно такъв. т.е. набъкан с чуства макар и робот. за референс Ел Греко _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 6:46 pm Заглавие: |
|
|
be ne nam
ama nali ti kazvam li4no na men po bi mi haresalo s po zakrujlena glava... ina4e sigurno si prav.
Shte iz4akam da vidq na kraq kfo sh stane _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 1:58 am Заглавие: |
|
|
mnogo izburzah s testowete na materiali ama... kakwo da prawq .. swurbqt me rucete.
Mai trqbwa da smenqm dolnata 4eliust , skulite i nosa. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|