Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
compound ™ even better

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:45 am Заглавие: |
|
|
е не... =((( тфа вече почва наистина да писва... да взема и аз да направя един сайт... общо взето май ми трябва само printscreen =)))
тия да вземат да се прекръстят на infoidiot.com >:) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:46 am Заглавие: |
|
|
... че две промени са направили и пак са успели да насерат дизайна =)))... сори за двата поста _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:57 am Заглавие: |
|
|
Най-смешно е, че крадат и се надяват, че нито един от въртящите се около милярд юзъри няма да види лайното ,))) Сега Веракс ще получат един красив имейл и да се оправят с тези криейтив магьосници ! ,) _________________ Is simplicity best or simply the easiest ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:03 am Заглавие: |
|
|
...значи ще станат два... защото и аз пиша сега едно писъмце... ама аз искам да го напиша на крадците, та да им обясня някои неща =))) писна ми вече от плагиати... то хубаво че може да са имали подобни идей, ама това не е такъв случай...
а със сигурност ли inforobot са краднали от verax или има възможност да е обратното _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:06 am Заглавие: |
|
|
Разгледай малко Веракс и ще разбереш кой е оригиналът ! Най-вече се вижда в логото разликата ,) _________________ Is simplicity best or simply the easiest ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:08 am Заглавие: |
|
|
да де... аз точно заради логото реших че роботчетата са краднали... ах тия малки *не се чете*... :) такава пощичка ще получат =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
Shto be, moje da sa edna i syshta firma s dve imena prosto! :)))))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:13 am Заглавие: |
|
|
нагли copy&peistliovci
даже текста 99% един и същ
наглост! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:15 am Заглавие: |
|
|
може.... =))) а може и inforobot.com -> rename to "printscreen.com"... по ще им отива сигура =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 11:57 am Заглавие: Re: Copy / Паста |
|
|
compound ™ написа: | За пореден път задачата е да се открият десетте разлики !
|
А стига бе! 10? Аз открих само две :)) дайте жокер за останалите.
Най-лошото е, както беше казал някой, че тези работи вече са почнали да не ни правят впечатление - толкова са се превърнали в ежедневие.
Лошо, лошо, положение никак не розово ... _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:14 pm Заглавие: |
|
|
compound ™ написа: | За пореден път задачата е да се открият десетте разлики ! |
A nagradi i pooshtrenija za otgatnalite shte ima li ? _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 12:40 pm Заглавие: |
|
|
pastichki..pastichki.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
turnteibl

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
Не че защитавам тези леймъри по какъвто и да е начин, но че са от US и те и деликатесния сайт - спор няма...
Цитат: | Пастърма
Произведено в САЩ от телешко месо.
Филе Елена
Произведена в САЩ от свинско месо и подправки, покрита с чубрица. |
и цени в долари...
Боже мили! Само "Бански старец" от Скалистите планини няма!!! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 3:21 pm Заглавие: |
|
|
изроди, изроди =DDD... нещо не ми върнаха отговор на мейл-а, може да са се попритеснили... ама не вярвам... тия типове сигура не са от притеснителните =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 11:56 pm Заглавие: |
|
|
Представям си:
Дебел, мазен, охранен и прогресивно оплешивяващ "дизайнер" от съмнителен американски (да речем тексаски) произход със дебела, българка нишка в родословието, със избеляла от слънцето фланелка на Томи Хилфигър седи пред прашасалия си монитор, и четейки написания от мен имейл, възкликва:
- Бах мааму тоа ся сюргюн от де се зе, ай ша му са незнае и галфона. Кат толко мноо зее да земе да дойде да ме фане за кожения зюмбюл тука да ми раздруса крушата ако ма намери. Кат е измислена топлата вода (даеба) за к'во аз да я мислим пак, ебал сам ги и в дизайнерчетата въшливи, аз съм бизнесмен па на мен ми е простено !!
Та не се надявайте да има резултат от нашите имейли с прости думи казано ,)))) _________________ Is simplicity best or simply the easiest ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 12:09 am Заглавие: |
|
|
Xexe...Compound, mnogo gotino e tova deto si go napisal..ama da znaesh 4e ne si mnogo dale4 ot istinata! Osobenno v Chicago deto e typkano s BG, tam sa nai-golemite seljanduri ako pitash mene :))) Naprimer mojesh da vidish nomer na kola na koito e napisano: Gazar!
Taka 4e nikak ne se iznenadvam ako e to4no taka kakto si go sy4inil :)) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 12:17 am Заглавие: |
|
|
TheViolator, мога само са съжалявам, че е така. Със такива представители на нашето селце по света ... явно малцина са забялязали мощната самоирония в "Бай Ганьо". Ама в крайна сметка ебал съм ги, аз съм си тук на локалхост-а и само наблюдавам ,)) _________________ Is simplicity best or simply the easiest ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 12:32 am Заглавие: |
|
|
Sas sigurnost designa e na Verax, dvama bratia sa, poznavame se, ne sa kradliovci sas sigurnost a seriozni hora. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|