Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 9:53 pm Заглавие: Comics |
|
|
Hey hora! Az sum tuk i shte vi pokaja nad kakvo se mucha naposleduk. Nikoga ne sum risuvala comics no se naloji i eto kakvo izleze. Dosega. Tova sum go risuvala v produljenie na okolo 5 chasa minalata nedelq.
Imam i oshte edna, koqto risuvah liniika po liniika (nezavurshena, risuvana predi nqkolko sedmici).
Neshto sum zagubila training, zatova ochakvaite po-dobri neshta skoro! _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 11:39 pm Заглавие: |
|
|
kefi.
Na purvata risunka v liceto na jenata ima ne6to koeto mi se struva 4e ne e nared, ne znam to4no kakvo.
Kato cqlo e ok, no mislq 4e kato za komics trqbva malko da konkretizira6 konturite.
Tova s tablet li e?Ako e taka, az li4no na tvoe mqsto bih nadrskal malko concepciiki na hartiq predi da hvana tableta.
Produljavai:)
PS:tova si e samo moito mnenie i nikoi ne e dlujen da go spodelq. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 12:59 am Заглавие: |
|
|
ot tova 6te stane gotin komiks - haide - koga 6te ni pokaje6 pove4e?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 1:11 am Заглавие: |
|
|
Tova e koricata na komiksa i e po-razlichna ot risunkite vutre, zatova ne e mnogo kato tipichen komiks. Da, momicheto ima mnogo malka glava i senkite ne sa kakto trqbva, ama za 5 chasa poveche ne mojah :)
Poveche shte pokaja kato ocvetq neshta ot vutreshnostta i skici s tush, koito mi dadoha :)
I da, s edin star star che pre-star tablet format A6 sus 128 niva. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 1:22 am Заглавие: |
|
|
lele - tova si e cqlo geroistvo da risuva6 s tolkova malyk tablet!!! a mackata e gotina, no tova li e krainia variant na koricata?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 2:40 am Заглавие: |
|
|
amateur, moje bi ustnite ili liavoto oko ti izglejdat stranni
Lady Vader, probvai da napravish ustata po-goliama (i moje bi da ne i se vijdat zybite) i liavoto oche malko po-goliamo, po-nadolu i go zavyrti s okolo -3 - -5 gradusa
A niama li da se poluchi malko razhvyrliano character tuk, character tam? :)
Men lichno cvetovete ne me kefiat osobeno, mnogo sa mi ubiti.
Sorry, ako sym tvyrde kritichna, takava sym, she potvyrdiat niakoi potyrpevshi ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 2:54 am Заглавие: |
|
|
hm.. problema s glavata na momi4eto ot koricata ne e v senkite(samo), po-skoro v konstrukciqta - dqsnoto (neino) potyva nqkyde nazad... osven tova okoto e po-golqmo ot ustata ..ustnite neshto mi kucat, liniqta na zybite vyrvi nadolu, bradi4kata sqkash e malko kysa... ima za opravqne...ako sha e za korica - trqba da se opravi...nai-dobre nameri model i risuvai po nego... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 10:53 am Заглавие: |
|
|
Yay! Otgovori!
Kakto i da e, da da spokoino, vijdam vsichki greshki, radvam se che po-golqmata chast ot tqh sa spomenati tuka (drugite ne mi se pishat) i shte gi opravq. Cvetovete za ubiti zashtoto chak sled tova shte zasilq kontrasta i shte ima explozii na fona.
Geroite sa mnogo, ama taka beshe na originalnata korica.
Sega ako nqkoi mi nameri belejka da ne hodq na uchilishte i da q zavursha shte sum mnogo blagodarna, no znam che nqma da stane, zatova do skoro i shte post-na neshto sledvashatat sedmica (ako ima nqkakuv progres) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
mnogo spawn-like ... misla che posokata e greshna v takuv sluchai |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EnSo
Регистриран на: 09 Ное 2003 Мнения: 42 Местожителство: Aperfect Circle
|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Interesno 4owe4e, no stom si vijdash greshkite i sa tolkowa mnogo, nie kakvo da prawim.? Samo da te hwalim li? Ideqta za komiks se rajda na wseki zariben po tqh. Te sa gotini i navlizat dori v golqmoto izkustwo ( vij Lihtenshtain), ama ne se prawqt nikak lesno. Sega tova moga da go vzema samo za mhoogooo dale4na skica na onova koeto moje da e v posledstwie, ama de da znam, sini demoni kolkoto shtesh, po to4no demoni kolkoto shtesh. Dashni macki oshte powe4e... ama, are, nali sega ni go pokazvash pyk znaesh greshkite si. _________________ E.N.S.O.: Electronic Networked Sabotage Organism
www.7circles.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Opa, mai ne se izkazah mnogo dobre. Sori za tova za greshkkite, strashno sum nesigurna za tezi komiksi. Nadqvah se, che shte otkriete neshto novo, koeto ne vijdam.
Hmm, blagodarq za mnenieto.. Az si mislih, che shte e lesno, ama sega kato pochnah da pravq drugite stranici (koricata ne sum q pipvala otdavna) mi trqbva dosta vreme na stranica. Nai-veroqtno skoro shte se усъвършенствам i shte stane po-burzo.
I otnovo se izvinqvam :) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|