Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oorka

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 2:30 pm Заглавие: Миг 1.42 WIP |
|
|
|
 |
String
|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 8:02 pm Заглавие: oh |
|
|
oorka strashen e man :> super izchisteno modelcheto i sashtevremenno s mnogo detaili :>, sloi edna wireframe da go vidim , btw az mnogo im se kefq na samoletchetata , pravil li si nqkoi drug postni sa skibame ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Иха! Много обичам такива неща! Страхотно е! БТВ, аз не разбирам много от самолети, коли, и пр. техника, още повече пък военна. Тъй че, би ли дал малко инфо? Щото то такъв миг аз не знам да има, и ако тва си е твой дизайн на несъществуващ миг, много добре си го измислил! Ама много много добре! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
metni nasam edno wire 4e me grize liubopitstvoto :)
box li e?!
btw mqza na Evrofighter v ruski variant :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 10:35 pm Заглавие: |
|
|
hehe su6testwwa6t e , daje mnogo ;) no towa si e tema na oorkata , neka toi ti kaje :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 1:53 am Заглавие: |
|
|
МиГ 1.42 е прототип на МиГ-МАПО за основен руски изтребител 5то поколение. Беше отхвърлен май, обаче така или иначе Русия няма пари в момента за нов изтребител (тя няма и за наличните си даже...) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 1:54 am Заглавие: |
|
|
а, пропуснах да кажа че е як модела :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
10х!!!
Основната форма на тялото е получена от сплайни и сърфейс. По нататък е довършена с едитейбъл поли. Плоските части - крила и стабилизатори - оснавната форма е екстрюд + ФФД и по нататък едитейбъл поли.
За самия самолет: Основното Imperial Friedrich го е казал. Миг 1.42/ Миг 1.44 e аналог на американския F-22 Raptor ( или Lighting2), даже някъде бях чел, че прозвището на руския изтребител е нещо от сорта на "RaptorHunter". Тези изтребители ( 5 поколение ) могат да поддържат свръхзвукова скорост без форсаж ( крейцерска свръхзвукова скорост ) _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 2:06 pm Заглавие: |
|
|
абе дуде от де му взе на тоя прототип чертеж!!!!! или по снимка си го правил? добър модел!!! аре дай линк за референса от де си ползвал ако пазиш!? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 2:08 pm Заглавие: |
|
|
strashen e modela man!!!:)Gorniq render e osobeno brutalen, shte go zavurshvash li s texturi i enviroment? Bi bilo prestuplenie da ne go napravish _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Ей от тука: http://www.aeronautics.ru/mig142photos.htm си изрових референси, но ако напишеш в гугъл "mig 1.42" ще изкара още сума ти инфо....
А-а-а, няма да го оставя така, в никакъв случай.....даже и някаква анимацийка ми се върти из главата да направя.... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
благодарско за линка:) моделът доста точно си го спретнал. ще чакам да го видя с текстури и пр.:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Ih nachiiiiii kak me e yad, che ne moga da go widaaaaaaa!!!! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Ih nachiiiiii kak me e yad, che ne moga da go widaaaaaaa!!!! |
No1
No2
No3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Hehe, egati syvpadenieto!!!!!
I az rabotya vyrhu samolet - Mirage 2000C
Veche sym na teskturiraneto, iskah chak kato go zavyrsha da go pokaja ama taka kato me razchovyrka s MAPO-to..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
oorka написа: | А-а-а, няма да го оставя така, в никакъв случай.....даже и някаква анимацийка ми се върти из главата да направя.... |
Eh, shto li ne beshe istina... suma ti vreme chakah neshto da se sluchi po vyprosa i .... Orka aide de!
Az skoro pochvam Berkuta... a sled Miraja zavyrsih i edin F-117A....
Ama mai sym poslednia BG 3D aviator :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 1:16 am Заглавие: |
|
|
Uruk Hai написа: | oorka написа: | А-а-а, няма да го оставя така, в никакъв случай.....даже и някаква анимацийка ми се върти из главата да направя.... |
Eh, shto li ne beshe istina... suma ti vreme chakah neshto da se sluchi po vyprosa i .... Orka aide de!
Az skoro pochvam Berkuta... a sled Miraja zavyrsih i edin F-117A....
Ama mai sym poslednia BG 3D aviator :( |
Aide da ne se chuwstwash samoten :) No tryabwa da priznaya, che towa e mnogo staro, oshte se ucheh na 3D togawa (towa e Max2.5 :))
Samo ne znam kwo si gubite wremeto s tiya reaktiwni supermoderni komputrizirani natisni-kopcheto-i-sichko-si-praa-sam mashini :))))
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 3:39 am Заглавие: |
|
|
Right on!!!!
Койт не е карал Хайнкел 111 в Ил-2, нищо не знае. С нищо не може да се сравни рева на двата развъртащи се двигателя точно от двете ти страни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 11:42 am Заглавие: |
|
|
Eh, ne igraete moderni simulatori.. ne e tochno taka za kopcheto.. to si e cyala nauka upravlenieto, da ne govorim za nujnite fizicheski kachestva na pilota - predi ne sa bili tolkova nujni...
Hubav render Drone.
Sega ostava i sobstvenika na temata da se vkliuchi s nyakoj yak render na teksturiraniya Mig ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AURA

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Наистина добре си изпипал геометрията, обаче като го гледам имам чувството, че по трудната част ще бъде текстурирането отколкото това което си свършил до тук.
Като гледам долната снимка се чудя дали под крилата не трябва да има допълнителни ракети или установки които липсват при теб? Също така самите крила се прекаленно тънки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|