Graphilla.com :: Преглед на тема - Някви неща се упражнявам тука ....

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някви неща се упражнявам тука ....

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
edko

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 2:20 pm    Заглавие: Някви неща се упражнявам тука .... Отговорете с цитат

Ей тая простотия стегнах в резултат на един туториал... както сигурно сте се сетили, очаквам оплю... така де, коментари :)

bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

поиграй си с обема на изрязаните ръбове... щото така не стои добре - барни го още малко
bile

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като се загледам и жиците вътре в главата й трябва да ги пипнеш - не стоят обемно... =) good luck
iDesign-er

МнениеПуснато на: Сря Мар 03, 2004 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Жиците са много добре според мен, но не ми харесва как е отрязано лицето до дясното око губи се част от веждата и миглите. Още нещо, ако косата е хваната за главата :) и покрива малка част от ръба останал след отделянето на лицето защо тогава има част от нея и по лицето?! Става въпрос за косата в ъгълчето горе вляво на лицето. И последно смятам, че не е нуждно да има и оранжев кант на лицето достатъчно е това, което е на самата глава.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
edko

МнениеПуснато на: Сря Мар 03, 2004 2:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Поради някакво странно стечение на обстоятелствата не съм сейвнал PSD а само JPG, така че вскякакви коментари по темата са (вече) излишни.
Благодаря на всички :)
bile

МнениеПуснато на: Сря Мар 03, 2004 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

жиците, iDesigner-e седят точно като снимка, изрязана и лепната по контура на лицето... не искам да бъзикам авторската работа на човека, иначе много добре щях да ти покажа какво имам предвид =)))
edko

МнениеПуснато на: Сря Мар 03, 2004 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В интерес на истината, жиците, както и цялата "вътрешност" са един файл, който намерих някаде си :) не съм ги рисувал аз, но може би наистина съвсем малко светлосянка можеше да им дойде добре. Мен не ми седи "отлепената" част от фейса, косата, ахх, косата... как не съм я видял :) трябваше да я дифейсна над брадата, сега стои дразнещо ...
bile

МнениеПуснато на: Сря Мар 03, 2004 7:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе виж сега - ти си го започнал добре - но ако е по tutorial... в повечето случай те ти дават общо взето общата идея как да го направиш... от там нататък се развихряш ти - правиш детайли, играеш си с сенки и прочие... така че дерзай народе =))))) ако питаш мен започни наново с твой снимки, за да можеш да си ги изрежеш и композираш както ти сакаш =) щото на тази... абе какво да ти кажа - и лицето не е изрязано добре, и кабелите са много плоски... абе.....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети