Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
edko

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 2:20 pm Заглавие: Някви неща се упражнявам тука .... |
|
|
Ей тая простотия стегнах в резултат на един туториал... както сигурно сте се сетили, очаквам оплю... така де, коментари :)
 _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 4:52 pm Заглавие: |
|
|
поиграй си с обема на изрязаните ръбове... щото така не стои добре - барни го още малко _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 4:55 pm Заглавие: |
|
|
като се загледам и жиците вътре в главата й трябва да ги пипнеш - не стоят обемно... =) good luck _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Жиците са много добре според мен, но не ми харесва как е отрязано лицето до дясното око губи се част от веждата и миглите. Още нещо, ако косата е хваната за главата :) и покрива малка част от ръба останал след отделянето на лицето защо тогава има част от нея и по лицето?! Става въпрос за косата в ъгълчето горе вляво на лицето. И последно смятам, че не е нуждно да има и оранжев кант на лицето достатъчно е това, което е на самата глава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 2:53 pm Заглавие: |
|
|
Поради някакво странно стечение на обстоятелствата не съм сейвнал PSD а само JPG, така че вскякакви коментари по темата са (вече) излишни.
Благодаря на всички :) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 4:48 pm Заглавие: |
|
|
жиците, iDesigner-e седят точно като снимка, изрязана и лепната по контура на лицето... не искам да бъзикам авторската работа на човека, иначе много добре щях да ти покажа какво имам предвид =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 6:20 pm Заглавие: |
|
|
В интерес на истината, жиците, както и цялата "вътрешност" са един файл, който намерих някаде си :) не съм ги рисувал аз, но може би наистина съвсем малко светлосянка можеше да им дойде добре. Мен не ми седи "отлепената" част от фейса, косата, ахх, косата... как не съм я видял :) трябваше да я дифейсна над брадата, сега стои дразнещо ... _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 7:12 pm Заглавие: |
|
|
абе виж сега - ти си го започнал добре - но ако е по tutorial... в повечето случай те ти дават общо взето общата идея как да го направиш... от там нататък се развихряш ти - правиш детайли, играеш си с сенки и прочие... така че дерзай народе =))))) ако питаш мен започни наново с твой снимки, за да можеш да си ги изрежеш и композираш както ти сакаш =) щото на тази... абе какво да ти кажа - и лицето не е изрязано добре, и кабелите са много плоски... абе..... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|