Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Хм, че е момиче е хубаво
Сега до колко е бъзик, до колко истина - тя си знае
А за сериозния приятел - ами ние изобщо не сме ревниви, Спасера пък съвсем;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:26 pm Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | Цитат: | wse si mislq che momicheto (ako e momiche izobshto) |
Spacer, momi4e e i imam 4esta da ja poznavam...vsyshtnost az i kazah za tozi forum zashtoto se zanimava s fotografija i i kazah 4e tuka ima syshto mnogo interesni hora s koito moje da obmeni mnenija na BG.
No v interes na istinata momi4eto si ima seriozen prijatel i ne ja znam zashto taka se bazika sega... |
taka taka taka......
neka da izqsnime nqkoi neshta pls.
Na wsichki ni e qsno che momicheto se byzika, nali? Mislq che twa wseki go razbra. Pone na mene mi beshe qsno, mislq che opitah da se wklucha w tona na miatapa. Ne si mislish che bqh huknal da si kupuwam bilet za USA? taka, az towa go izqsnih nadqwam se.
Sega e twoi red. Az lichno ostanah s wpechatlenieto che twa momiche nqma nishto obshto s delikaesi.com i predishniq sait, koito se obsyzhda w nachaloto na tazi tema. Iskam da znam ot tebe, taka li e ili byrkam? Pitam te tebe, shtoto ti qwno si w chas s neshtata.
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Spacer, 4esno kazano njamam predstava...znam 4e hodi ponjakoga tam (Chicago) v njakakyv BG magazin da si kupuva lukanka...moje i toi da e.Neka tja sama si kaje dali e taka. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:56 pm Заглавие: |
|
|
ihaa taq tema..koga zabremenq Esmeralda, koga 4i4o i Hose LEonsio se okaza brat na sebe si, koga gazarkata se ojeni za spacera i za seriozniq si priqtel deto e ot bg ama ne e spacer a negoviq polusvako ot syseden okryjen grad :)
po povod poslednite postove - "4uvstvoto za humor e kato jaba - kato iskash da razberesh kak e ustroeno otvytre, umira". Za kakvo sa teq opravdaniq, obqsneniq, legendi i t.n. Devoikata sama se vklju4i vyv fun-a i ne pokaza, 4e se e zasegnala :)
PS: na toq model prashki ne im li vikat katapultki? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicagska gazarka
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 12:20 am Заглавие: |
|
|
[quote="compound ™"]Поради нарастналия интерес предоставям снимка на булката с приблизителна точност 99.9%. .......
EEE Compound napravo me razbi. Ne mi ostava ni6to drugo osven da se sviya v dupkata si. Ama s tova telce ve4e ya se pobera ,ya ne. _________________ kru6ata ne pada po-dale4 ot darvoto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicagska gazarka
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 12:29 am Заглавие: Ve4e v nali4nost |
|
|
Kak vi haresva "Banski stares"???
Njamam pora4ki!!! _________________ kru6ata ne pada po-dale4 ot darvoto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 12:44 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ihaa taq tema..koga zabremenq Esmeralda, koga 4i4o i Hose LEonsio se okaza brat na sebe si, koga gazarkata se ojeni za spacera i za seriozniq si priqtel deto e ot bg ama ne e spacer a negoviq polusvako ot syseden okryjen grad :)
po povod poslednite postove - "4uvstvoto za humor e kato jaba - kato iskash da razberesh kak e ustroeno otvytre, umira". Za kakvo sa teq opravdaniq, obqsneniq, legendi i t.n. Devoikata sama se vklju4i vyv fun-a i ne pokaza, 4e se e zasegnala :)
PS: na toq model prashki ne im li vikat katapultki? |
taka e da... panikiosah se shtoto w edin moment si dadoh smetka che dewoikata ne e spomenawala da e awtor na onezi saitowe i... taka de. :)))
kak to i da e. sigurno e ot wylnenieto! taman ubezhdawah compound da mi stawa kum. sigurno e ot pritesnenie. 'zwinqwaite :P
shtom nqma zasegnati i obideni, otiwam da si legna :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicagska gazarka
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 1:20 am Заглавие: |
|
|
4estita Baba Marta! _________________ kru6ata ne pada po-dale4 ot darvoto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 4:20 am Заглавие: |
|
|
Sorry....okaza se 4e ne e moita prijatelka tova, taka 4e njamam pove4e mnenie po vyprosa. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 4:37 am Заглавие: |
|
|
chicagska gazarka написа: | ...Ne mi ostava ni6to drugo osven da se sviya v dupkata si... |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Е#и му майката .... аз пък си мислех, че простотията си почива събота и неделя .... :) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 1:08 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | Е#и му майката .... аз пък си мислех, че простотията си почива събота и неделя .... :) |
ми тя си е почивала бе :)))) гледам че не си поствал :))))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм Доцент по простотия, събота и неделя се занимавам с хоби :) Оставаше и уикенда да простея .... като ония виц - отиваш на море, и там стругове, стругове .... :) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Става все по-смешно ,)))) а някои май се поуплашиха ? _________________ Is simplicity best or simply the easiest ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 10:47 pm Заглавие: |
|
|
i kvo sega ... nema da ima svatba, a? ....
tykmo se biax nato4il ... kostiuma ot naftalina biax izkaral ....
ve4e za podaryk mislex .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Eh yazuk znachi! Na Spacera tochno se gotweh da mu porucham edin Max 6 da ima s kakwo da izhranwa semeistwoto, a to wizh kwo stana.... Pu deba! Yazuk! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 11:06 pm Заглавие: |
|
|
e taka she me podredish ti, dea. Aman ot priqteli. S max da se izhranwam?! Iskash da umreme ot glad tam, znam az... :) nqkoi po-kadyren, mozhe i da si izkarwa s maxa za hlqb, ama az tochno... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicagska gazarka
|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
Spaser nyama stra6no! Ot maptini4kite ni6to po4ti ama ot lukankata..... lukankata tam e parata. _________________ kru6ata ne pada po-dale4 ot darvoto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 12:37 am Заглавие: pls |
|
|
ей боже, айде луканките в общи приказки или на PMs!!!
а и при вида на тези конкретно прашки губя концентрация, не знам за мъжката част... _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 12:42 am Заглавие: |
|
|
Ei, Spacere, ti 6te si pyrviqt 4ovek, sytvoril napylno virtualen sudjuk s pomo6tta na 3D MAX, 6te stanesh geroi, a pred "Rodopi" 6te ti izdignat pametnik. 6te izvisish typ4eneto na 4erva s meso do edno po-drugo, po syvremenno i digitalno nivo:)
Ula, taq lukanka na PM, ako ne e Pyrvomartenska Masa, ne gi qm _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|