Graphilla.com :: Преглед на тема - Лого- дайте мнение

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лого- дайте мнение

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mr_j

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 7:52 pm    Заглавие: Лого- дайте мнение Отговорете с цитат

Првех го за етикети за тиин облекло, в условието се включваше да има момиченце (фигурката е взета от някакав клипарт за основа, но много преработена, даже бих казал, че в крайна сметка няма нищо общо). Интересно ми е какво мислите.
П.С.
Работата е приключила, просто няколко версиики за които искам мнение. :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 8:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe kak da ti kaja ne mi haresva nito edno.. nima da pravia podroben analiz na vsiako logo.. te tri ot tiah sa edintichni... tova sus petoluchkata moje da se pipne da zaprilicha na logo no v momenta ne e takova... drugite dve sa absolutno slabi ..vse pak tova sa drehi ne strelbishte... ili loven club .. onova s nadpisa kato grafit ne se chete a s momichenceto toia klip art e po dobre da go niama ma kato go mahnesh i nadpisa mnoo kuca s tia ogledalni i prespektivni senki....
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

offtopic:

task sus K, a ne tasc

sorry predi bqh re6il da ne se obajdam, no vidqh 4e ne si go popravil...

mda sega vidqh i samle 4e si napisal bez p..... ne 4e e tolkova vajno de no ako tezi ne6ta gi pokazva6 na nqkoi, puk bilo to i tuk, opravi si spelling-a

kaji mi 4e klienta ne gi e vijdal taka sburkani...? formata na A4 mqza...

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 9:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
... tova sus petoluchkata moje da se pipne da zaprilicha na logo no v momenta ne e takova...

И друг път съм казвал ама пак да са повтора:
Ако на едно лого се налага да се слага контур на фонта или другаде, значи нещо не е наред... Иначе Импланта е прав... тука има некъв хляб ама трябва още...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 9:38 pm    Заглавие: Ахам! Отговорете с цитат

Както казва човекът - работата е вече приключена - така че, да се наприказваме. :-)

Дето има една приказка - не се фийтва с момиченцето...

То не че името се, де...

Изобщо - много тийн!

С една дума - недомислено е още от брийфа.

Освен ако не е някво извратено "чувство за хумор"!
Върнете се в началото
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 9:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na men li4nu fonta na twa s petoly4kata ma kefi, s malko korekciq na "p"-to ...

... az bih probal taka maam petoly4kata (taka turena hi4 ne sedi, a i kato cqlo upotrebata na petoly4ka ... hm abe ne6to ne mi se vryzwa, 4ini mi sa nou angajira6to), maam gadniq bql kontur :) - i taka samo s font 6e si e xtra ...

... det vika implantiraniq - oprostqwane mu e majkata :)))) (i si e taka pone za logata )

ku se pak se opre do grafi4en znak - bih probal ne6to semplo w stila na fonta (s negowite skosqwaniq)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гавански
12:55 Am

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ся не знам колко е приключила работата, но за мен това са само първи скици за да се ориентира човек в коя насока евентуално да започне работи...демек "лого" е прекалено силно определение за всичко по-горе постнато.

Момиченцето от условието: не е казано, че трябва да е детайлна рисунка на която се виждат и връзките на обувките примерно..прояви въображение, момиченце може да се нарисува и с кръг и два триъгълника (примерно)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TT2

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2004 10:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PANDEMONIUM
[,pændi'mounjəm]
1. свърталище на демони, ад
2. бърлога, вертеп
3. безредие, хаос, шум, врява

Хах... и невинно малко момиченце? Интересно чувство за хумор има клиентът, indeed... Нищо не ми харесва, трябва по-свежи, по-сочни, по-тийн, пък ако искаш го свържи и със значението на думичката, която явно е случайна за клиента и така, просто си звучи добре (то и "rape" звучи добре, що не го пробват пак в комбинация с момиченце?)
Върнете се в началото
mr_j

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Gavanski написа:
ся не знам колко е приключила работата, но за мен това са само първи скици за да се ориентира човек в коя насока евентуално да започне работи...демек "лого" е прекалено силно определение за всичко по-горе постнато.

:-) Да наистина са само скици абсолютно правилно! Просто като ги гледам ми изникват противоречиви емоции, а колкото повече гледаш, толкова повече зпочват да ти бягат проблемите, просто з-то свикваш с тях (знаете как е), това е и причината да ги постна, исках да се видаят отстрани.
(За провописните грешки съм наясно, но файлчета са качени на ЦД, не ми се рови да ги растеризирам наново, нека си трупат прах...)
TT2- аз също се заинтересувах от значението на PANDEMONIUM и стигнах до същите резултати!!! Тва е името на пича..., колкото до "rape" - без коментар :-)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети