Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PLAY

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 4:30 am Заглавие: help za 3D Max |
|
|
Zdraveite,
Opitvam se da razucha MAXA, trqbvat mi nqkakvi tutoriali za modelirane za nachinaeshti?
Ako znaete nqkakvi linkove za tova 6te sum mn 6tastliva da mi pratite.
Blagodarq predvaritelno. _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 11:12 am Заглавие: |
|
|
Ne se luzhi s Tutoriali. Nyama da stane, tryabwa ti neshto po-metodichno i organizirano. Potursi ima edin kup knigi zaz MAX. Ako ne ti se dawat pari, nyakude w BG tryabwa da imam dwe debeli tuhli za Max 3.1, dai address i shte kazha na sestra mi da ti gi prati :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 12:47 pm Заглавие: |
|
|
po-dobre si kupi knigi za max5, vse pak tova e posledniq max :)
max3.1 nqma editable poly object (sigurno i drugi extri mu lipsvat), a tova si e syshtestveno za modelinga. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 12:49 pm Заглавие: |
|
|
greshka max6 imah predvid |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Според мен най-добрия вариант за научаване на програма е една книга "библия" (от моя опит препоръчвам СофтПрес), защото ти остава и като справочник за напред. Един доста голям недостатък е, че няма (поправете ме, ако греша) книга на БГ пазара за по-нова версия на Мах от 5. Друг начин за бързо възприемане на програмата е видео урокът, това е нов за мен начин на обучение, но съм чувал от хора, които видимо имат опит, че това е един от най-лесните и бързи начини на учене. Последния и може би най-трудния (според мен) начин е с помоща на Tutorials, защото за съжаление няма много, ако не и никакви Tutorials на български език за това ти остава само да превеждаш от чужд език, което е много трудно и в повечето случаи безуспешно. Надявам се да съм помогнал с моя опит колкото и да е малък тои. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 2:51 pm Заглавие: Re: help za 3D Max |
|
|
PLAY написа: | Ako znaete nqkakvi linkove za tova 6te sum mn 6tastliva da mi pratite.
|
http://theadmin.data.bg/bookz _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Play ако знаеш руски имам едно цд специално за начинаещи. за стара версия на Макса е но това не пречи понеже основните неща са едни и същи във всяка книга която излиза за Макс!!!! а след това може да си намериш и за последна версия книга. ако имаш добър интернет достъп ще ти кажа и линкове откъде да дръпнеш и видео туториали. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 10:53 pm Заглавие: |
|
|
хелпа които върви към макса и туториалит към него са напълно достатъчни, ако си океи с англииския няма нужда да купуваш книги.
аз от книгите на български само се обърках, много странно са написани :[] някви термини някви чудеса.
не ти трябва друго повярваи ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 11:30 pm Заглавие: |
|
|
@pimeto :) има го и тоя момент само че е малко кофти да се чете от монитор! аз така си осветих леко очите на Амбарите че ги нямам на книги... е ако иска и така може да учи плюс това и е по-удобно когато има индекс и търсене... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|