Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Highlander

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 12:38 am Заглавие: Daite mnenia za tozi image, 10x |
|
|
Zdraveite vsi4ki.
V tozi moment nashiq website ot dosta vreme si e UC, taka 4e, ne moga da Vi pokaza moite raboti. Tova ste stane skoro i togava ste se predstavia.
Sega Vi predstaviam za komentar i kritika rabotata nad koiato rabotia v momenta - interface za nashe demo CD. Rabotata ne e 100% zavyrshena. Blagodaria na vsi4ki predvaritelno.
All the best
Highlander
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 1:19 am Заглавие: |
|
|
Hmmm, izglejda mi interesno......ne sym mnogo po site-ovete, ama dali strelkichkite shte se vyrtqt po tova krygche....bi bilo qko, ama ne znam dali e vyzmojno de.......shtoto bi bilo razdvijeno de....ama nali zavam che ne sym po sites, ama inache izglejda interesno......... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 8:06 am Заглавие: |
|
|
i na men mi izglejda interesno ... samo edno ne6to ne me radva - majmunskoto "a" i "contact us" - to 4e e prekaleno exploatirano tuj e qsno, 4e moje da se zameni s druga ikonka i tuj e qsno, no ako se pak si dyrji6 na "a"-to mi se strua 4e 6te e po dobre da ne e s konturi ami fill-nato o6te pove4e 4e v sre6tupolojniq ygyl ima6 nqkvi formi, koito sa to4no fill-nati a ne s kontur ...
... drugo drugo a da mislq 4e moje6 da proba6 i nqkoj drug 6rift (moje bi ne6to v duha na cybernation) ...
... i posledno tuj "spots" kakto e ogynato ako ideqta ti e bila da syzdawa use6tane za sfera togawa trqq da promeni6 na4ina na ogywane 6ot kakto e v momenta texta bi trqqlo da se namira dosta po nagore ...
... uf maj twa e ot men ;) (i po dobre, 4e ne6to po4nah da se praa nou na razbira4 :))) ) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
:: kotsel ::

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 11:05 am Заглавие: |
|
|
lay-outa e mnoo gotin, tva nali e za CD, a ne za site?! Coldblooded mai se e oburkal malko?! :)
njama da prawja rezensija, i bez tva ne razbiram ni6to, no ako na men mi popadne takowa CD bi mi bilo po-prijatno ako butonite bjaha maaaalko po-otdeleni ot ob6tija sin fon, naprimer ako ima6e nekuv 4ervenikuv ili oranjenikuv nuans v teh. ili pone da ne sa tolkoz prozra4ni.
i struwa mi se ednata 4ast na ekrana natejava s tezi dva elementa gore i dolu, a drugata sedi prazna. za6to ne povtori6 ot4asti nekuv variant na tva gotinoto s krug4eto, strelkite i 4ertite i na mjastoto na @-to, a @-to da go vpi6e6 v krug4eto po nekuv na4in?
suglasen sum sus mucho za sferata i nadpisa, a mislja 4e diska na fona zad neja e izli6en. no ti si znae6 nai-dobre, 6tom si stignal do tuk :) _________________ <html>
<head>
<title>kotsel</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 12:02 pm Заглавие: :)) |
|
|
Ami ne e losho, ama spored men naistina kakto i ti kazvash ne e zavursheno.Fona e mnogo good:)Mislya che tryabva da razkarash tiya tri neshta v uglite.Osobeno tova dolu v lyavo.A drugite dve A-mail i logoto da gi zavurtish vutre v kruga nyakude. I moje butonite na "navigaciyata" da se neshto po interesno ili po s fines da sa formite,Mnogo sa standartni tiya zaobleni pravougulnichenta.Moje da vkarash i strokove tuk tame. I beliya oreol naistina moje da go nyama.
Izvinyavai che te izkritikuvah tolkoz mngo.......:) Ama ima hlyab v taya rabota:) Samo ima da se pipne za okolo 1 chas i go puskai:)Ako e za pechat kakto razbnrah:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Може би малко по-контрастно и с повечко детайли, че малко постно ми седи?
Напомни ми за един бая стар лаунчър, правен от DR2 преди 4 години, позволявам си да го сложа тук, понеже го има на сайта му, който пък му е в профила ;)
Малко е скапан от компресията :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 6:16 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми седи много размазано. Зелената стрелка нещо не се вписва в общата гама. Иначе тва долу в ляво много ми харесва. Няма ли да има някъде името на фирмата? Ако то е тази картичка горе (която е много яка и се е утепала за предна обложка), защо е на български, а менюто е на английски? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 8:49 pm Заглавие: |
|
|
:: kotsel :: написа: | lay-outa e mnoo gotin, tva nali e za CD, a ne za site?! Coldblooded mai se e oburkal malko?! :) |
Ami ne e site greshno sym se izrazil, ama maj ne e CD cover ami autorun(ili tam kakto iskash go narechi) menu-to, shtoto ima razni logota i dr. takiva....A inache sega samo iskam da kaja che tazi karta kore v lqvo nqkak si mi stoi neestestveno s drugoto, zashto ne q smalish malko i nq napravish po stilizirana s beli konturi, da prilicha na @-to i da si pasne poveche s krygcheto dolu v lqvo...abe to i taka ne e zle ama shto ne opitash i nqkoj drug variant................. _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Highlander

|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 12:54 am Заглавие: |
|
|
Blagodaria na vsi4ki za Vashite mneniq, preporyki i syveti!
Tova e interface za CD, toest toi ste byde ot4asti animiran. Zelenia svetesh 'svetodiod' svetva pri izbran buton, sferata ste se zavyrta i t.n.
Kato cialo ideata e da byde po iz4isteno, yglite da ne sa pretrupani, daze i az vse oste se 4udia za dolnia liav ygyl, dali da ne mahna navigacionnia simvol ot tam.
Za vizitkata gore v liavo - da, tia e na bylgarski, butonite i te ste bydat na bylgarski, prosto kogato go podgotviah da Vi go pokaza propusnah da gi smenia.
Prastam Vi i vizitkata da ia vidite v po-goliam razmer.
Otnovo Vi blagodaria za syvetite i mneniata.
All the best
Highlander |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|