Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Wizh sega Kelii,
Aide stiga si razigrawal leedind heart drami w koito glawniyat geroi milee za dobruwaneto na wsichki. Siguren sum, che mislish naseriozno wsichko, koeto pishesh, i tochno tam e problemut.
Kakwo ochakwash da chuesh na Forum, w koito pone 75% ot horata se zanimawat profesionalno i seriozno s Design? Da kazhat: "Da, da, Kelii, praw si pich, neka da podemem kampania koyato shte izchisti Bulgaria ot donlite izmamnitsi i moshenitsi i da ya naprawim edna kitna gradina izpulnena s prekrasni efitni web-hosts!", mmmmmm?
Horata imat problem, w koito sa se zaburkali sami. Ako predi da se zaburkat byaha doshli tuka i byaha pitali: "Pichowe, tursya host i moga da si pozwolya tolkowa i tolkowa, bihte li bili lyubeznite da si zadelite ot wremeto i da mi posochite kude da se oburna?" siguren sum, che shtyaha da poluchat dobri suweti. No ne, pichowete sa hitretsi i si znayat nai-dobre kude da si poharchat parite. Preebawat si se sami, i psle idwat i wikat "PREEBAHA NI, SPASETE NI OT SOBSTEWNATA NI.... (neka da kazhem, b.a.) NAIWNOST!". Ne mislish li, che towa e ne prosto smeshno i nelepo, ami i leeeko preminawa kum debelashka naglost?
Ta kato stana duma za debelashka naglost, ne poglednah dobre na purwiya ti post (a i na sledwashtiya) poradi prichinata, che si pozwolyawash, pich, da goworish w Purwo Litse Mnozhestweno Chislo w PURWIYA si post na Graphilla i da mazhesh medets ot roda na "Da sprem da si prawim maitap", "Podsmihwame se", "Zapochnahme da se prawim na mnogo weliki". Wizh kakwo drugaryu, mnogo mrazya da su grub, ama shte go karam naprawo shtoto inache nyama da go wdenesh: Abe eeeeeeeiiiiiiiiiiiiii, koi ti e dal prawoto na tebe be da goworish ot moe ime, a? A? A?!?!?!?!?!? Otkacham ot byas kato sreshtna takiwa kato tebe, razbra li!?!? Koi si ti ta da kazwash na kogoto i da bilo, che tryabwa da sudeistwa na nyakoy koito ne si e naprawil truda dori da popita predi da naprawi neshto? A? A?!!?!?!? Doshlo mi e do gusha ot maznyowtsi, kotio goworyat kato N. W. Ivan I Groznii i se probat da prodawat krastawitsi na star krastawichar na Tel Avivskia Zelenchukow Pazar!!!!! Ti PERSONALNO Kelii, dulzhish nezabawno i obstoino izwinenie na wsichki uchastnitsi wuw Foruma zaradi nelepata naglost da si pozwolish da goworish ot tyahno ime! A towa kakwo TE shte reshat da si pishat, nito e twoya grizha, nito ti wliza w obsega na umstwenite wuzmozhnosti da go pretsenish!
Wsichko nai-dobro! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 3:11 pm Заглавие: |
|
|
hm, mi da si beshe porachal host ot ciganite ot bitako mmm?
Te i faktura shteha da ti izdadat, pa i oshte po tunko shteshe da minesh, pa dori bonus 1 Tbyte diskovo prostranstvo s pogled ot chuzhbinsko bez ogranichenia v trafika...
Pa drone si e mnoo prav, ti choveche ne se iziaviavai kato lider na plitkoumnite potrebiteli i da vikash "daite da dadem" i da govorish ot mn. chislo, mi se izviniavai barzo, mda. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Drone, евала :)
Кели: "тези които нямат много пари " - ? Аз например не карам Ферари - защо? Ми защото не мога да си го позволя. И поне карам ОПЕЛ, не обикалям да псувам тези, които карат ферари, или този, които ми е продал скапания опел. Просто положението е такова: услугата си има цена. Когато слезеш ПОД тази цена, просто не получаваш услуга. Освен това, не става дума за "много пари", а за 40-60 лева в повече. Ако не можеш да си позволиш да дадеш 100 лева за хостинг (годишно!!!!), то просто се откажи - иначе даваш 40 лева, и ПАК нямаш хостинг.
Да не говорим, че поне на секи месец се появява по един пост за хостинг - и всичко отговарят едно и също. Обаче твоя приятел решава че "кви са тия будали, да дават по 100 лева, аз съм по хитър и ще дам 40". Обаче се оказва че будалите не сме ние
"Проблемът е в бездушието" - проблемът не е в бездушието. Проблемът е в глупоста на хората, в това че винаги се стремят да се "изтънят" и др.
Апропо - не съм искал посланието ми да е изпълнено с ценни съвети. Можеше да бъде такова, ако беше попитал "Кажете една добра фирма за хостинг". А сега, като се счупи катучката, ти предлагаш всички да се юрнем и със всички сили да милеем за глупака, решил да се направи на по хитър от нас ? В края на краищата, се опитахме да помогнем - с колкото можахме.
Не е глупак тоя който яде баницата, а тоя, който му я дава. Айм сори _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kelii

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | Drone, евала :)
В края на краищата, се опитахме да помогнем - с колкото можахме.
|
Бъди здрав - за да могат когато се наложи и на теб да помагат по този начин ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Mozhe bi bi se nameril nyakoi, koito da pomogne ako nymashe koi da mu kazhe, che "Se Prawime Na Weliki!" _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kelii

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 6:39 pm Заглавие: Re: Отношение |
|
|
kelii написа: |
Към нас се обърна с молба за помощ пострадал от една мошеническа хостинг компания, а ние какво? - започнахме да се правим на много велики и една полезна идея или изречение не казахме за да му помогнем.
|
REM : Това е моя забележка - не тяхна!!
И държа на нея - те поискаха само информация, а всички им се подиграха, че са се излъгали в преценката. Да това е така, и какво- дайте да им натиснем още главата в реката та да се удавят напълни ??????????
Както и да е.... насила хубост не става, е казал нашият народ. Взаимопомощта идва от сърце - не насила. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 10:34 pm Заглавие: |
|
|
Hmmmm...da sydish nqkogo kojto ne ti predostavq obeshtanite uslugi mi zvuchi malko stranno. Po princip kato ne si dovolen se otkazvash i si smenqah q dostavchika, q vodoprovodchika i t.n. (se edno kato vodoprovodchikyt ne mi opravi hubavo kanala da go sydq za tova). Momcheto ili momicheto se e podlygalo...hubavo. Mi nali posle pusna edin post, kydeto pisheshe za tazi firma i imashe ne znam si kakvo 100% bla-bla..i kat ne si dovolen, ne ti predostavqt na 100% tova deto trebe, ti vryshtat parite v 14 dneven srok. Moje li da popitam dali momcheto/momicheto se e opitvalo/a da si vzeme parite? Pyk ako onezi otkajat, v naj-chesto sluchvashtiq se sluchaj :) - prosto se otkazvash ot tqh, teglish im edna majna i gi smenqsh (pyk parite...kakvo da se pravi vseki pravi greshki). A pyk ako kintite sa mnogo i momcheto/momicheto ne mojee s leka ryka da gi ostavi...mi da se probva da gi osydi - ama togava shte trqbva da hvyrli oshte kinti za advokati i tem podobni...ama vie si reshavate?
A horata deto nqkoi kazvat che reagirali ostro i podigravatelno sa si pravi - shtoto naistina si zvuchi malko smeshno da sydish host companiq za deto ne i bili dobri uslugite.... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavel22
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2004 8:48 am Заглавие: |
|
|
Информация от този който сам си е виновен - както казвате.
========================================
1. Престанаха да отговарят на всички мои в-майли във връзка с нередовния хостинг - какви са проблемите, кога ще го пуснат и т.н.т.
2. На всички мои опити да се свържа с тях и да ми кажат къде им е офисът за да отида на място да говоря с тях не ми отговарят.
3. Имат форум - на постовете ми казаха да престана с въпросите си, защото направо ще ми спрат сайта.
4. В чата който имат - отговориха да не ги притеснявам, нямали време да отговарят на потребителите понеже били много заети.
5. Изпратил съм 4 писма с настояване да ми върнат парите - никакъв отговор.
6. На телефонният номер който е обявен, отговаря телефонен секретар и после никакъв отговор. Ако случайно го вдигне някой - казва, че Валери Ангелов го няма и затваря телефона.
Просто се стопиха с получените по банков път пари - никаква вест и информация от тях. Вложил съм пари за хостинг, за рекламиране на сайта, за заплащане на оператори
които да влагат данни в него, за заплати и т.н.т. Вследствие на нередовният хостинг посетителите почти избягаха възмутени, рекламодателите също.
Сега след като се опарих, преговарям за купуване на хостинг в чужбина и дано не попадна на други подобни измамници.
Не сте прави, че там хостинга е по евтин. Просто е нормален сравнен с цените зад граница, затова предпочетох българското.
След като рекламираш нещо - трябва да го изпълниш. Аз попаднах не на хостинг компания имаща нормални проблеми с хостинга, а умишлено мошеничество с цел ограбване на пари.
Искам да ги осъдя за да разберат, че не може да правят каквото си искат. Имам прекалено развито чувство за справедливост и законност - което видно в България е излишно. Брат ми е адвокат и поне пари за адвокат няма да давам. Единственият проблем е, че трябва да имам име и адрес на фирмата им.
Досега ми се обадиха на е-майла 17 души с които са постъпили по същият начин, но всеки си е траел, защото както казвате има съдебни разходи.........не си струвало за 100-150 лв....... Но заедно можем да направим нещо.
На жена ми вчера някой се обадил по телефонът и казал да не ровя и да си трая, да не ми се случи нещо. Затова и не казвам кой е сайта и повече данни.
НИЩО ДРУГО НЕ ИСКАМЕ - САМО АДРЕСЪТ НА HOSTVICE.NET и данните на ВАЛЕРИ АНГЕЛОВ ГЕОРГИЕВ.
Оказа се, че никой от Вас не знае къде се помещават в Пловдив или София.
Остава да се обърнем към полицията и както казва един от вас - към различните комисии за защита на потребителите.
Тук наистина се пишат ОБЩИ ПРИКАЗКИ. Разчитах на помощ - освен, че разбрах, че сам съм си виновен - което вече го знаех ...... нищо............ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
pavel22: www.icdsoft.com
Ходи и хоствай на воля. И завбъдеще да знаеш - преди да пращаш пари на някой, разбери какъв е _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Просто не мога да повярвам че бяха изговорени толкова глупости заради глупавото поведение на някой?!
На вас колко време ще ви трябва да разберете че уеб дизайна е бизнес и това че си цъкате от къщи не променя факта, че трябва да гледате сериозно на този бизнес!!!
Мислете за хостинга като за бизнес-партньор, който може да разочарова клиента ви и да стане причина да изгубите много пари и да не спечелите още толкова!
С кой акъл ще се хванете с хора които не знаете как работят?! С кой акъл ще се юрнете на най-евтиното?!
Сега какво?! Ние всички да си разплетем чорапите и да си спрем децата от детска градина?! Пък и се обиждат някои че сме безсърдечни и не помагаме! На хора, които не мислят преди да действат е много трудно се помага... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2004 3:35 pm Заглавие: |
|
|
@Pavel22: Mislq che trqbvashe da pochnesh temata s posledniq si post. Kakto i da e. Kakto kazvash probval si vsichki nachini da se svyrjes s tqh i da si vzemesh parite. Mi i shtom brat ti e advokat pone moga da ti pojelaq uspeh, shtoto tezi neshta ne trqbva da se ostavqt taka. Uspeh:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavel22
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 10:34 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Просто не мога да повярвам че бяха изговорени толкова глупости заради глупавото поведение на някой?! |
Мислех да не пиша повече, но ме провокирате.
Всички ли считате за глупости мошеническото поведение на тази хостинг компания?? Какво толкова глупаво може да има, че някой е повярвал в рекламирането на някаква услуга, трябва ли да се превръщаме в следователи преди да направим каквото и да е в нашата страна с който и да е?
Не съм искал от никой да си разплита чорапите и да си спира децата от градина - нищо друго освен информация за един адрес или каквото и да е за местоположението на тази фирма, не искам да леете сълзи за мен или такива като мен - виновен съм и ще си нося последствията, ще изтършя всички ваши унижения защото сте прави сто пъти.
Тук не опира проблемът до моите загубени 200-300 лева и на другите като мен, а до нещо много по-сериозно, щом не можете да го разберете......
Преди месец казаха по кабелната, че разбили апартамент и изнасилили жената която била сама в къщи, а всички съседи си седели тихо и нищо не направили - нито в полицията се обадили, нито се намесили да и помогнат въпреки, че чували виковете и ... Кога ли ще дойде и техния ред....
Тази ситуация не се различава много от моята.
Не е възможно над 700 пъти тази тема да се посети, и да не се намери един който да не знае кой е той и къде се намира.
За мен това означава, че взимате неговата страна, скрито го толерирате и показвате, че всички искате той да остане ненаказан, защото може и вие да изпаднете в неговата ситуация.
Спирам вече и не искам от никой ИНФОРМАЦИЯ.
Моля повече на не се занимавате с тази тема, видно е, че всички сам по единично трябва да се справя, без да търси ИНФОРМАЦИЯ от другите.
Не приемайте всички мои писания за ОПЛАКВАНИЯ - исках само малко информация, която не получих. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 12:51 pm Заглавие: |
|
|
pavel22 написа: |
Какво толкова глупаво може да има, че някой е повярвал в рекламирането на някаква услуга, трябва ли да се превръщаме в следователи преди да направим каквото и да е в нашата страна с който и да е? |
Да, наистина е глупаво и не ми е ясно как можеш да се ловиш на такива неща... Светът е пълен с мошенници и трябва да проверяваме всеки човек на който даваме пари, иначе горим като бенгалски огън!
pavel22 написа: | Преди месец казаха по кабелната, че разбили апартамент и изнасилили жената която била сама в къщи, а всички съседи си седели тихо и нищо не направили - нито в полицията се обадили, нито се намесили да и помогнат въпреки, че чували виковете и ... Кога ли ще дойде и техния ред....
Тази ситуация не се различава много от моята. |
Да, а на баба ми й намалиха пенсията... Какви са тия тъпи сравнения?! Тази ситуация нямаше да се различава от твоята само ако жената беше отишла в циганската махала, беше се съблякла гола и разкрещяла "абе няма ли кой да ме изчука?!". Защото ти си отишъл и си се насадил сам!
pavel22 написа: | За мен това означава, че взимате неговата страна, скрито го толерирате и показвате, че всички искате той да остане ненаказан, защото може и вие да изпаднете в неговата ситуация. |
Пак някакви драматични изводи, клонящи към обвинение в непочтеност... Пич, частник съм 12 години, на такива измами съм се нагледал и натърпял че твоите 200-300 лева не предат изобщо! Аз никого не толерирам, просто смятам че в случая трябва да се научиш сам как да се оправяш! Очевидно се париш за пръв път и си решил че е някакво събитие и всеки жител на планетата ще стане съпричастен с твоето нещастие! После вместо да си дадеш сметка, че си направил елементарна грешка и да отидеш при ченгетата, на които им плащаме заплатите за да се занимават с издирване, почнаха някакви обвинение в безсърдечност, липса на съпричастност и прочие.
Имаш име, което е истинско, защото пари се теглят срещу паспорт, имаш банкова сметка, която се открива пак срещу паспорт или данни на фирмата + актуално състояние, имаш GSM номер... какво по дяволите ти трябва още?! Да отида да хвана този Валери и да ти го доведа в къщи ли?!? _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dour
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Абе да ти кажа Павеле - прав си!
В БГ си падаме по сеира! Нали знаеш -
"на чужд гръб и 100 тояги са малко"!
То затова всеки си прави, каквото си иска!
Защото ставаме съпричастни, само ако е на
наша глава!
За съжаление единственото, с което мога да ти
помогна е съвет:
Разбирам, че доста хора е излъгало това хлапе,
така че просто си обединете силите и го пратете
там, където му е мястото.
Ето ти няколко линка по същата тема:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=8&Board=html&Number=1941212962&page=0&view=collapsed&sb=5&part=1#Post1941228625 ,
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=8&Board=html&Number=1941192229&page=0&view=collapsed&sb=5&part= .
Има и малко инфо, което може да ти помогне.
Препоръчвам ти и Комисията:
http://www.ktzp.bg/
http://forum.ktzp.bg/ .
Ако всички прецакали се си траят, как ще знаят останалите?
Ти може и да си получил некачествена услуга, но някои
от хората не са получили нищо - дори "Благодаря"! :)
А това вече си е мошеничество от най-чиста проба!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 1:19 pm Заглавие: |
|
|
nenam kvo mozhe da se kazhe poveche.
mai e vreme nekoi da go close-ne tozi shit. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 2:12 pm Заглавие: |
|
|
ti go kaza:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |