Предишната тема :: Следващата тема |
питна ми на чепа да чета СПАМ |
обичам СПАМ, аз това закусвам |
|
20% |
[ 5 ] |
темите които виждам че СПАМясват=Alt+F4 |
|
79% |
[ 19 ] |
|
Общо гласове : 24 |
|
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 3:37 pm Заглавие: SPAM |
|
|
спрете да са СПАМ-вате бре хора, требва да ровиш из купчини талаш доде видиш една картинка или да прочетеш 3 реда с някакъв хубав съвет
баси полувината теми - УА аааоо аои а ои ацйксугиеорг абе не ма занимавай бе аз нямам комУтУр, ти ако знайш аз в 6 клас челна стойка на палци можех да правя и по 3 кълбета назад във въздуха въртех, а другарката ми викаше че съм бил Чеп ама аз по късно разбрах ама и тя разбра де, що ми е викала ЧЕП със чеп такъв нищо няма да стане от теб
баси другата полувина - цаосндцадицй абе незнам ама май съм забравил да си включа компютъра сигурно затова ми е "черен екарана", ама и комшийката цел ден оди по един пеньоар дето и са видат отдолу шортите, ама и вчера беше с тях ама може да има 2 чифта, ама пак ако им е само 1?, малииии ГОЛЕМ СПЕК ще да е там долу, то затова нейния се в кръчмата стой, ама пък манджите и миришят много вкусно, дали е от гащите? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 3:48 pm Заглавие: Re: SPAM |
|
|
tumbi написа: | спрете да са СПАМ-вате бре хора, требва да ровиш из купчини талаш доде видиш една картинка или да прочетеш 3 реда с някакъв хубав съвет
баси полувината теми - УА аааоо аои а ои ацйксугиеорг абе не ма занимавай бе аз нямам комУтУр, ти ако знайш аз в 6 клас челна стойка на палци можех да правя и по 3 кълбета назад във въздуха въртех, а другарката ми викаше че съм бил Чеп ама аз по късно разбрах ама и тя разбра де, що ми е викала ЧЕП със чеп такъв нищо няма да стане от теб
баси другата полувина - цаосндцадицй абе незнам ама май съм забравил да си включа компютъра сигурно затова ми е "черен екарана", ама и комшийката цел ден оди по един пеньоар дето и са видат отдолу шортите, ама и вчера беше с тях ама може да има 2 чифта, ама пак ако им е само 1?, малииии ГОЛЕМ СПЕК ще да е там долу, то затова нейния се в кръчмата стой, ама пък манджите и миришят много вкусно, дали е от гащите? :) |
mai trebe da si uveliuchish dioptera ti mi se struva, veche toia deto go nosish ne e podhodisht. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:02 pm Заглавие: |
|
|
tumbi
Излез батка от туй проявително - стига го диша тоя химикал;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:10 pm Заглавие: Re: SPAM |
|
|
tumbi написа: | спрете да са СПАМ-вате бре хора, требва да ровиш из купчини талаш доде видиш една картинка или да прочетеш 3 реда с някакъв хубав съвет
да се чете
не ми се четат пишкомерения, или когато на некой му кажат, Абе не става това виж сега направи така и така или дел и наново, то човека който е дошъл за съвет да почне да мята бясно глава и да му върчат лигите навсякъде |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:54 pm Заглавие: |
|
|
tumbi , mislq 4e si praw , ama sus sujalenie go priznawam za6toto mai sum ot nai-ple6te6tite... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Нека няма повече и гладуващи деца и озонови дупки и войни...
Нека наречем тази тема: "Да променим хората и света!" :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:07 pm Заглавие: Re: SPAM |
|
|
tumbi написа: |
да се чете
.... или когато на некой му кажат, Абе не става това виж сега направи така и така или дел и наново, то човека който е дошъл за съвет да почне да мята бясно глава и да му върчат лигите навсякъде |
И кой е тоя дето решава да ти го каже това с нормален човешки тон казваш?(малко са или не се обаждат)
И кои са тея дето не са предубедени казваш???? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:09 pm Заглавие: |
|
|
az _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Михайлов - ти нали знаеш, че си от всеобщите любимци тука?! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:13 pm Заглавие: |
|
|
Михайлов по принцип гледа да си трае напоследък.
Господин "аз" - ще видим ние тази работка:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 3:58 pm Заглавие: |
|
|
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))
Shte se napikaia ot smiah :-)))))))))))))
TVA DETO METAT GLAVA NALIAVO NADIASNO i PRUSKAT LIGI UBIVAAAA :) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 6:14 pm Заглавие: |
|
|
- ? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 6:37 pm Заглавие: Re: SPAM |
|
|
tumbi написа: | ...човека който е дошъл за съвет да почне да мята бясно глава и да му върчат лигите навсякъде |
...te tva me sasipa ot smeh :)))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|