Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 1:46 pm Заглавие: Flyer ili kakto tam mu vikate..... |
|
|
Project za Flyer na motorno maslo....
Comments are welcome...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PerroBG

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Dobro!
A kak ti se vijda ideiata za 1 lek glow sus sinioto ot etiketa okolo shisheto?
A da mahnesh nomera na kolata? _________________ ... Ako ti e tumno - prenastroi si
Brightness, Contrast i Gamma ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
toi nomera na prechi po istinsko si e
ma taz tuba kato ia gledam si e centrirana po vertikala, ama neshto mi stoi izmestena na diasno ot perspektivata li e ot vulnoobraznite fashi li... mai moe da mine leko u levo.
mamka mu neblagodaten obekt - tuba motorno maslo pfu... _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Chestno da ti kaja mene tva shishe mi sedi krivo niakak si |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 4:48 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | Chestno da ti kaja mene tva shishe mi sedi krivo niakak si |
mi krivo si e :)
fotnato na yurush s digito na makro i suvsem go izdu optikata :)
gat mu dodi vremeto sha sa snima kak si mu e reda.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
бате... колега.... приятелю... мини... миро... бъдещ татко... плийййййззззз
айде пак отначало :(
тубата и колата моеше да ги издебнеш в поне близка перспектива...
двете фаши... ма що са 2.. деба :)... моеше да бъдат малко поне хармонични...
или поне едно от двете - са ебаси дисбаланса има... само дет бутилката центрирана :)
Приста Лидер - как не ви беше срам... :)))) ма нищо де.. Бобокови си знаят:)Р
дай малко екшън... ххммм маслото е 10В40.. не е некво спортно - ама се пак - си сложил ТТ отзад - начи "е за скъпи коли"
що не гепиш малко от мойте концепции за кастрол? дай един мигач само.. заден стоп.. недей обвързва с дадена марка - и без тва само лади и москвичи слагат приста (е мойта е с кастрол де)...
та тва зася от мене - ако не ме домързи мое ти напраа един овърпейнт - ма да си довърша корпоративната брошура... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | тубата и колата моеше да ги издебнеш в поне близка перспектива... |
Neshtu ne moa se suglasa po toz punkt s tebe...ot kuv zor pa trebe sa v ednakva perspektiva....
Аватарче написа: | двете фаши... ма що са 2.. деба :)... моеше да бъдат малко поне хармонични...или поне едно от двете - са ебаси дисбаланса има... само дет бутилката центрирана :) |
E ako na tia plavni i harmoni4ni linii im vikash neharmoni4ni, na4i suvsem si padludel.... i shto bili 2? Mi shtot s 2 me kefi pove4e!
Аватарче написа: | дай малко екшън... ххммм маслото е 10В40.. не е некво спортно - ама се пак - си сложил ТТ отзад - начи "е за скъпи коли"
що не гепиш малко от мойте концепции за кастрол? дай един мигач само.. заден стоп.. недей обвързва с дадена марка - и без тва само лади и москвичи слагат приста |
Tvoita koncepcia za Castrol hi4 ne ma kefi sha znash... ma si e tvoya, ne ya praish za men...... :)
Ina4e za ne-obvurzvaneto s opredelena marka si prav (edinstvenoto za koeto si prav vsushtnost :oP ), ... ma otde debamaamu da izrova tolkoz detailna snimka pri polojenie 4e tfa she se pe4ata osven A5 i 40x60cm i seshtai se kvi laina sha stane pri resizeto :o( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: |
Ina4e za ne-obvurzvaneto s opredelena marka si prav (edinstvenoto za koeto si prav vsushtnost :oP ), ... ma otde debamaamu da izrova tolkoz detailna snimka pri polojenie 4e tfa she se pe4ata osven A5 i 40x60cm i seshtai se kvi laina sha stane pri resizeto :o( |
за другите неща ме мъъъъъъъъързи да споря са.. :)
кааам ти че е изпитано в практиката :)Р
а за снимката - ми отиваш и снимаш бре... така се прави
нали си имаш апарат :)Р
или... мое ти дам... ма вече са ми били снимките на бордове - мое се познае някоя :)РРР
п.с. фашите са си хармонични - ма сяка сама за себе си - така една до друга са гнъз :)Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Vidish li ... tebe te murzi da pishesh, a mene dali me murzi da obikalyam da snimam v toa stud??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 6:15 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | Vidish li ... tebe te murzi da pishesh, a mene dali me murzi da obikalyam da snimam v toa stud??? |
мда... мързи ме яко - ма ет тва имах предвид.. т.е. тва супер несериозно - ма подхода поне мисля става ясен :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Tvurdo ne pi4, izvinevai !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 6:19 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | Tvurdo ne pi4, izvinevai !!! |
za ko mi se izwinewash be :)
da si delnem postowete m? :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 2:31 pm Заглавие: |
|
|
avatarche, priateliu delni delni puk minimiro da pravi new..mno posno mnooo grubo nikuf kompozishun, pich ne se prai taka ....hodi razgledai golemite firmi kfi gi vurshat i suberi idei...i kakto kazah nanovo !!! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Uuuuu deba....vas pa se ne moe vi ugodi 4uvek.....maa mu stara... ubu be ubu.... ne sum rekul 4e e na vurha, sladoleda..... adi mirnete...po4vam nanovo....demek face lifting :)
Btw...gledah gi velikite ko praat.... ku im gledash tia raboti i4 ne moish gi nare4e veliki.... mdam... moe mnenie...imam 4ustvoto 4e prepisvat edin ot drug deba... si4kite plyas butilkata s masloto i praz zad neya ya snimka na DVG, ya na sportno bu...i tva e...... :o( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me11
|
Пуснато на: Вто Фев 04, 2003 2:16 pm Заглавие: |
|
|
imho s dwete fashi si e ok, move bi dolnata trqbwa da e malko po tynka, dori da se nalovi logoto da izleze izwyn neq malko. samo probwaj da ne gi slagash tolkowa centralno i kolata i masloto. da ne goworim che kakto si slovil/a masltoto, pogleda popada tochno na stenata, na kqto nqma nishto drugo oswen siwo pyrwo i e malko bezsmisleno -- shtoto wse pak celta na tiq neshta e s edin pogled da widish samo naj-wavnata info i ako te interesuwa sluchajno da ne uspeesh predi da si razbral oshte kwo e da q izhwyrlish w kosha :)
inache hwashta okoto
p.s. opitaj se i da ne gi slagash tolkowa edna wyrhu druga (kola&maslo) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|