Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:00 pm Заглавие: |
|
|
skynet написа: | Wicky написа: | tova obqsnenie go priemam nai-dobre;) |
ama zashto vyobshte trqbva da ti se obqsnqva?
Moje bi prosto choveka e reshil da spodeli neshto svoe, bez da se nujdae ot syveti za nachina si na risuvane ili rolqta mu! |
ема хайде да не се заяждаме на дребно...м?
нито ми се трие нито ми се заключва тая тема. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivelin
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Iskam otnovo da blagodarq za izkazanite mneniq. Ne vqrvah 4e nqkolko risunki shte predizvikat tolkova mnogo i ozhesto4eni sporove :))))
Radvam se, 4e ima hora na koito im dopadnaha, a za tezi na koito ne im dopada realisti4niq (ili po-to4no fotorealisti4niq) na4in na risuvane shte kazha, 4e mnogo rqdko risuvam taka. V pove4eto slu4ai mi se nalaga da pravq komiksovi ili podobni risunki.
Obshto vzeto foruma mai si go biva. (haresvam tozi forum) ;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:48 pm Заглавие: |
|
|
vyzdyrjaili se ot li4noto si mnenie za fotorealizYma i kolko ob6toima pokazaniq tuk stil i 4i4o hajime, se u4udvam ot tyrpenieto za 1 sedmica po 7 4asa risuvane samo za edna kartinka:) welcome _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[di:]

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:04 pm Заглавие: |
|
|
<way_off topic>
hahaha, ponyakoga si mislya, che zayajdaneto e sport. i to ne prosto sport, a nacionalen, nash si.
shte si priznaya, che sushto obicham da se zayajdam, kakto i da cheta zayajdanici. obache... poglednato seriozno, zayajdankite za borba za nadmoshtie, a ot nadmoshtie imat nujda slabite i nesigurni lyude... kakvito ochevidno sa povecheto on nas/vas. e kvo ot tva, fun da stava :)
peace!
</way_off topic>
na men fotorealizmut mi dopada. ako go vladeeh... takiva sex sceni... koito gi nyama po filmite shtyah da si narisuvam :) _________________ [di:] is in da house! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:22 pm Заглавие: |
|
|
nqkoi kaza che se zaqjdam i trugna vlaka
mi ne se zaqjdam, drazni me otnoshenieto - tova, za vsichko da se namirat kritici. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:26 pm Заглавие: |
|
|
mi te na tva mesto tva mui prednaznachenieto vse pak, vaziamopomosht se tarsi v "aninimni alkoholoci" :))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
ivelin написа: | Iskam otnovo da blagodarq za izkazanite mneniq. Ne vqrvah 4e nqkolko risunki shte predizvikat tolkova mnogo i ozhesto4eni sporove :))))
Radvam se, 4e ima hora na koito im dopadnaha, a za tezi na koito ne im dopada realisti4niq (ili po-to4no fotorealisti4niq) na4in na risuvane shte kazha, 4e mnogo rqdko risuvam taka. V pove4eto slu4ai mi se nalaga da pravq komiksovi ili podobni risunki.
Obshto vzeto foruma mai si go biva. (haresvam tozi forum) ;)
 |
ама да вмъкна само че таговете за каринка са img в квадратни скоби отварящ и /img в квадратни скоби затварящ...щот ти оправям всеки пост значи...:")))
ей така примерно, за всяка отделно
[img]тука си пишеш къде ти е картинката [/img]
[img]тука си пишеш къде ти е картинката [/img]
[img]тука си пишеш къде ти е картинката [/img] _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Le le vuzrastni hora se zayazhdat sedno sa osmi,deveti klas
u gimnaziata.
Wicky zaprilichvash na Soul Survivor,shto trebva da sporish s vsichky,kato ne ti e tochen toya stil tva ne oznachava,che tebva da go otrichash
Primerno tvoya stil sushto mi e stranen
no ne kazvam nishto,zashtoto uvazhavam truda koito si vlozhila |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 9:20 pm Заглавие: |
|
|
moe mnenie burzam da kazha....shtoto malko grubo, nadiavam se da ne se obidish.
risuvaneto: losho nema toia tip, uvazhavam hiperrealistite, ne karesvam povecheto abstrakcii, no na mene personalno tozi nachin mi e "pluzgane po sushtnostta" na neshtata, demek vse edno se risuva opakovka bez sadarzhanie. Uvazhavam prilozhenia trud i profesionalism no tazi energia i turpenie mozhe bi shte sa dosta po-polzotvorni ako se risuva neshto deto go niama. Naturnia kopeizam malko mi prilicha na tva da lusnesh bastuna :)
3d-to: AMA NIKAK ne me kefi shtoto mi e dosta kichozno i nekaksi plosko. Kofti materiali, pochti kofti modeli, kofti osvetlenie. Malko mi prilicha na 3d-to okolo 93-94-ta.
Ako se raboti zdravo si ima budeshte de...
Sled kato imash 3d merak (a tova e nai-vazhnoto) po moe mnenie (...vapreki solta po-nagore...) WELCOME v 3d, za risuvaneto mislia che si OK, taka ili inache. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 12:37 am Заглавие: |
|
|
bein написа: | Le le vuzrastni hora se zayazhdat sedno sa osmi,deveti klas
u gimnaziata.
Wicky zaprilichvash na Soul Survivor,shto trebva da sporish s vsichky,kato ne ti e tochen toya stil tva ne oznachava,che tebva da go otrichash
Primerno tvoya stil sushto mi e stranen
no ne kazvam nishto,zashtoto uvazhavam truda koito si vlozhila |
eh - kak da ne se zaiade 4ovek, vypreki, 4e do sega ne sym se zaiajdala! az sym protiv otri4aneto na ne4ii trud (vypreki, 4e opredelenieto "hvyrlenia trud" dava povod za pohvala - ne mi haresva!)
ne pomnq nqkyde da sym kazvala, 4e ne mi haresva! prosto i az sym na mnenie, 4e ako tova umenie da se risuva tolkova realisti4no se vloji v ne6to nesy6testvuva6to - togava 6te e super! no portret, koito e snimka - tova e po-skoro za sporta... trenirovka do kolko realisti4no moje da byde narisuvano ne6to... no nikoi ne go kaza, a az prosto pitah ?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 4:08 am Заглавие: |
|
|
Kat kaza zayajdane, ei tai za sporta...... :oP
[di:] написа: |
....... ako go vladeeh... takiva sex sceni... koito gi nyama po filmite shtyah da si narisuvam :) |
...gladna kokoshka proso sanuva :oPPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[di:]

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 9:02 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | Kat kaza zayajdane, ei tai za sporta...... :oP
[di:] написа: |
....... ako go vladeeh... takiva sex sceni... koito gi nyama po filmite shtyah da si narisuvam :) |
...gladna kokoshka proso sanuva :oPPPP |
:))) nice try, but no cigar, monica. :) _________________ [di:] is in da house! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 1:22 pm Заглавие: |
|
|
piks написа: | Morty o4akvah nqkoj da se izkaje taka, no ne o4akvah, 4e she si to4no ti :))))
ne samo gimnazialnite u4iteli ne gi kefi... ami i men nikoga ne me e kefilo podobno risuvane
taj de li4no mnenie ..syshto kato tovjto :P |
Пикс то тоя стил на рисуване не че е лош но лично мое мнение е че е просто "безмислен". не виждам смисъл в днешно време да се рисува така. усилията на човек може да се насочат в по-удачна посока. е за експирианс ок. ама има хора цял живот си правят "моливните снимчици". а относно изчадията, орки и прочее постове в графиката. ами това постват хората бе ВалБо! като искаш друго да има ми поствай. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | ...ами това постват хората бе ВалБо! като искаш друго да има ми поствай. |
Дайте да си разберем функциите.
Аз си знам възможностите и дето не ми е работа не се завирам.
Не мога да рисувам добре, не поствам рисунки.
Разбирам малко от дизайн - от време на време пускам по нещо.
Смятам, че имам доста познания по ретуша и препреса - е тука се обаждам много.
И понеже сме се все възрастни тука, смятам че изказвания от рода като искаш да видиш хубава рисунка нарисувай си, е малко излишна.
Все пак всеки се е специализирал в дадена област.
В заключение - DR2, ако обичаш престани да търсиш във всеки мой пост причина за заяждане. Да приключим тази война преди да е започнала _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 9:18 pm Заглавие: |
|
|
...................................
pri nas e veselo :)))))))))))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
c

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 3:01 pm Заглавие: |
|
|
mnogi mi haresvat ne6tata ti |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 10:37 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: |
В заключение - DR2, ако обичаш престани да търсиш във всеки мой пост причина за заяждане. Да приключим тази война преди да е започнала |
? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|