Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 1:41 pm Заглавие: Cyber companion |
|
|
v edno dale4no budeste... izkustvenia intelekt ve4e sushtestvuva... i kato nas horata niakoi mashini imat nuzda ot laska... dobra duma i tia tri nesta...:)
...
...skoro i podrobnosti okolo grudnata obikolka... i dulzinata na bedrata razbira se:)
 _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/
Последната промяна е направена от LuPi на Чет Мар 04, 2004 1:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
raboti si kartinkata.
Mozhe bi malko po-robotna ia napravi kakata. Sega leko mi stoi "momiche ot budeshteto".
Uspeh _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 2:05 pm Заглавие: |
|
|
ochertava se edin hiper brutalen ultra, infra contest mhmmm iakooo...
[offtopoic]bah toa jabok kak go shliapka, aahaaahaaaaa :))))[/offtopic] _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:17 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | ochertava se edin hiper brutalen ultra, infra contest mhmmm iakooo...[/offtopic] |
maaaaamka mu kolko si prav.. :]
de i az da mojeh da u4astvam.. :/ _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 11:20 am Заглавие: |
|
|
Moya savet e da biagash malko ot cyborg varianta, niakade se obsajdashe che ne vliza v temata shtot ne e robot.
Ot druga strana tova s kabelite v glavata mi se struva che e dosta izpolzvano kato ideya... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
...blagodaria za komentara... pro4el sum vnimatelno usloviata...
i TAM NIKADE NE PISHE takova nesto... taka 4e... uspeh i na teb:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 6:40 pm Заглавие: |
|
|
Vij temata Robot -> Cyborg ->Multifunctional Machine kvoto i da si misli spacer s negovia robot tazi tema ia postnah zaradi tvoyta kartinka _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 6:55 pm Заглавие: |
|
|
ohhhh..... 4etete hora:
Цитат: | Темата
------
Робот - машина, която върши нещо, което нас, хората, ни мързи да свършим сами. Темата става все по-популярна и е ужасно експлоатирана, така че пазете се от чужди влияния. И не се ограничавайте просто с метален чичко - хитрите идеи са повече от препоръчителни. Дали ще е с някаква шантава функция, или ще е направен от нестандартни материали, или пък просто ще изглежда оригинално - направете го интересен! Може да направите роботизирана тоалетна хартия ако искате, просто помислете какви възможности ви дава темата. Интересни интерпретации на известни неща също са добре дошли (примерно Джокондата - робот). Разбира се, оригиналната идея е само част от пътя към победата.
|
.... ako puk sum reshil da pravia... edna da re4em moderna jokonda (s po stranii zanimania ot goreopisanata...?!???
ako na teb li4no nesto ne ti e priatno razbiram... oba4e da obrustash konkursa s krakata nagore...?!?!?:)))
peace dude... imai malko uvazenie vse pak kum 4uzdite idei a i si vidial samo na4aloto na robota... samo edna glava koiato e v super na4alen stadii ... i ako shefa ne me ubie ot rabota moze i da ia zavursha mackata:)
ade....:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Story mi se che praish kiborg ( niamam nishto protiv az sam fen)
Ot druga strana mi napravi vpechatlenie che i Jovi i Morgoth-a kazaha che ne e podhodiashto. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 7:14 pm Заглавие: |
|
|
неее, обсъждахме разликата между киборг и андроид и стигнахме до извода че може андроид не може киборг:) Т.е. няма лошо да прилича на човек стига да е ясно че е 100% робот и няма органични части тва е:) На алекс концепта също има човешко лице за пример и е чудесна илюстрация по темата, тва го казвам в смисъл че на лупи робота не противоречи на условията...Ако има нещо ние ш'си кажем _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 7:18 pm Заглавие: |
|
|
dobre de humanoidna robotka e .... v edin sviat v koito humanoidnite roboti sa ba4katori 4ista4i i rabotiat vsi4ko sto ne mu e priatno na 4oveka... a moita kaka e nesto kato uteshitelna nagradka za nai rabotlivite robotliaci:)))
heheh ne planiram da pravia perverziii.... vse pak tia ste si ostane samo!! kompanionka... edin vid sladursko kos4e za robotski dushevni (sistemni) otpaduci:P
mi nada se skoro da pokaza pove4e ot neia... stiskam palci na vsi4ki u4astvasti... ...USPEH i samo got nesta da gledame nakraia:)))
... a sega da si donapravim skapanoto katalog4e 4e ste triabva i mai da go exponiram taia ve4er:) opa otplesnaaaah se:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 11:58 pm Заглавие: |
|
|
Uspeh, nagradata si zaslujava !!! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 11:29 pm Заглавие: UpDaTE |
|
|
mi eto oste malko ot macata... nesto kova4a se napil... i zabravil rucete:)
no niama problem izhvurlihme go za vori4ni i ve4e ima drug... hei ia na:
skoro i kosi4kata ste iprisadia... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 11:35 pm Заглавие: |
|
|
oo lupi stra6no se polu4awa :)! _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 11:42 pm Заглавие: |
|
|
mmmm.... stra6no!!!!
torsa e perfekten!!!! napravo se razmazah ot kef.. super e!! |
|